BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Что же никто не пишет про вчерашнюю присягу?(
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Залежить від країни, деякі роботодавці вимагають при працевлаштуванні також булетін - інформація від мене, HR з ЄС.Bassarabian писал(а): ↑30 янв 2018, 12:48Нажаль булітін не обовязковий для працевлаштуваня достатньо закордоного паспорта інформація від агенств праці в ЄС ! А вот чим паспорта відрізняються коли було оформлення без булітіну я незнаю як вони виглядят в середині маючи на увазі ініціали вписані в паспорті?
-
- Новачок
Здравствуйте! Подскажите, пожалуйста, как можно узнать о готовности булетина? Можно написать письмо? По какому электронному адресу и какая форма? Спасибо.
-
- Новачок
Новини вчоряшньої присяги є ??? дякую
-
- Новачок
Завжди з нетерпінням чекав на новини з присяги,а сьогодні сам можу написати про свої враження.Не буду вдаватися до таких подробиць як зачитування списків чи інтерєру АНС.Як завжди три заходи,з першого заходу було декілька осіб що не здали (був присутній Тіну),другий захід-здали всі (Тіну не було).Третій захід був найменший (30-35 людей),зайшли приблизно в 16:00 .Все стандартно:доамна зачитує по 5-6 чоловік,підходите з паспортом,2 фото 3,5х4,5. ,черере(запрошення на присягу),якщо у вас діти були вписані в досар то паспорт дитини і два фото.Запитань при цьому майже не задають,після цього повертаєтеся на місце в залі.Потім коротка промова,прослуховування гімну Руминії,зачитування присяги.На самому зачитуванні присяги був присутній Амет Варол віце президент АНС.Мікрофон передавали по ряді,кожен вставав,представлявся і зачитував сам текст присяги і передавав мікрофон дальше по ряді.Запитань не було,крім як до одного хлопчини що робив помилку в одному місці і перечитав присягу 3 рази.В результаті всі здали,після цього отримання сертифікату(бажано звірити всі дані в ньому чи немає помилок).В 17:00 захід закінчився.Моє особисте враження:знання лімби це основне,але і фактор "фарту" ніхто не відміняв.Так що вчіть лімбу і "фарту" Вам !
-
- Новачок
дякую за новини ! Дай Бог щоб все і надалі було добре)
-
- Новачок
Valdemar писал(а): ↑31 янв 2018, 18:52Завжди з нетерпінням чекав на новини з присяги,а сьогодні сам можу написати про свої враження.Не буду вдаватися до таких подробиць як зачитування списків чи інтерєру АНС.Як завжди три заходи,з першого заходу було декілька осіб що не здали (був присутній Тіну),другий захід-здали всі (Тіну не було).Третій захід був найменший (30-35 людей),зайшли приблизно в 16:00 .Все стандартно:доамна зачитує по 5-6 чоловік,підходите з паспортом,2 фото 3,5х4,5. ,черере(запрошення на присягу),якщо у вас діти були вписані в досар то паспорт дитини і два фото.Запитань при цьому майже не задають,після цього повертаєтеся на місце в залі.Потім коротка промова,прослуховування гімну Руминії,зачитування присяги.На самому зачитуванні присяги був присутній Амет Варол віце президент АНС.Мікрофон передавали по ряді,кожен вставав,представлявся і зачитував сам текст присяги і передавав мікрофон дальше по ряді.Запитань не було,крім як до одного хлопчини що робив помилку в одному місці і перечитав присягу 3 рази.В результаті всі здали,після цього отримання сертифікату(бажано звірити всі дані в ньому чи немає помилок).В 17:00 захід закінчився.Моє особисте враження:знання лімби це основне,але і фактор "фарту" ніхто не відміняв.Так що вчіть лімбу і "фарту" Вам !
[/quote
Повнiстю згiдна.
Коли я здавала у листопадi багатьом з мого заходу не пощастило. Вони не змогли зразу зорiентуватися у вiдповiдi на питання про legia та legile, яка мiж ними рiзниця. Хоча прочитали текст дуже добре.
-
- Новачок
Хто робив паспорт дитячий закордонний в Київському консульстві.
Відпишіться будь ласка
А також хто ще стикнувся з проблемою печатки на СОР стосовно зміни прізвища.
Ту люди писали про таку проблему, чи це всіх стосується??
есть здесь люди которые подавали на гражданство в Черновцах в августе 2016? как у вас там дела?
-
- Зацікавлений
Добрый вечер.
Кто знает, нужно ли представлять в Бухаресте свидетельство о рождении мужа если оформляет СОБ жена?
Кто знает, нужно ли представлять в Бухаресте свидетельство о рождении мужа если оформляет СОБ жена?