В списках ви будите, але вони запрошення забирають, я думаю що воно потрібне. Постарайтесь знайти. Ви дитину подавали в своїй справі? Скільки років дитині?Manele писал(а): ↑16 мар 2018, 21:15Viktor5
Дякую. Так , на днях їду , я фото набрав багато бо там вони всі різні ( на візу на паспорт з плечима без ітд. не знаю які точно потрібні ) . А от з дитиною провтикав трохи , треба було раніще закордонний біометричний для дитини робити, тепер вже запізно .
Цікаво а якщо запрошення не має на руках ? Забув там сам чи в адвоката не взяв - то що не впустять хіба по паспорту ? Я ж в списках в них маю бути внесений на той день ...
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
9. З 2015 року тільки що вичитав що фото дітей вже не вклеюють батькам в паспорти . На рахунок запрошення на присягу то Ви праві , краще його мати .
Sunt aici sa uit de tine ( Tinu ) sa ma pierd departe in multime* .
Is a wrong answer if they'll ask you - *why are u here today.*
Is a wrong answer if they'll ask you - *why are u here today.*
Наскільки я знаю то дитині потрібно їхати з 14-ти років. Але на рахунок цього уточніть ще десь.
-
- Зацікавлений
Не вклеюють тепер фото дитини в паспорт батьків.
І за гроші також...
-
- Зацікавлений
Если есть старый, недействительный загран украинский с фото детей, интересует это годный аргумент для того чтобы в тот же день забрать сертификаты на детей?
-
- Новачок
Кто нибудь делал в киевском консульстве passport simply temporar? Какие документы нужно сдавать? Сколько по времени? Пустят ли с таким в UK если он не биометрический? Какие у него недостатки кроме времени действия?
-
- Новачок
Вітаю!!! Коли подавали досар?
-
- Новачок
В бухаресте Пашапорт темпорар делается два часа, очередь не очень большая, минут тридцать стоять примерно. Сначала в кассу оплачиваете 100 лей, потом в другую очередь на подачу, вас фотографируют, делают ксерокопии документов и дают квиток на получение через два часа. На подачу нужен СОР и СОБ, посредники паспорт сделать не могут, только лично.Manele писал(а): ↑16 мар 2018, 19:09Salut . За скільки часу можна зробити отой тимчасовий паспорт на рік ( через адвокатів або самому це не принципово ) ? Це його можна на основі сертифіката про громадянство зробити чи треба СОР найперше все таки робити ? Ну щоб вже був паспорт для поїздок вже і можна було спокійно занятися СОРами СОБами, приписками , возєднаннями сімї , авто-правами і тд.
-
Автор темы - Постійний користувач
Здраствуйте! Я могу , дорого и деньги вперед.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года .Безстрессовой - 100% сдачи присяги. Дорого! . Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт,обмен водительского удостоверения. тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
Добрый! Подскажите как Тину относится к сдающим присягу белорусам? Может кто то был на присяге с белорусами? Может возникают доп. вопросы или для него нет никакой разницы откуда человек?