Мені сказали 60 Робочих днів,тобто оріентир 3 місяці
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Мене теж цікавить це запитання.Якось раніше на форумі хтось надсилав приклад надсилаємого листа із запитом до Бухаресту чи готові документи подані на СОР,але я вже перелопатила купу сторінок назад і знайти не можу.Якщо не важко і хтось знає як написати,то прошу допомогти!!!Дякую всім зарання.
Питання форумчанам. Чи можна отримати дублікат certificat de cetatenie? Яка процедура, вартість, та які документи потрібні? Дякую.
-
- Новачок
доброго дня підскажіт будласка за 2017 рік уже виходят прикази ?
-
- Зацікавлений
Поки не виходять. Слідкувати можна тут:Bassarabian писал(а): ↑20 мар 2018, 10:40доброго дня підскажіт будласка за 2017 рік уже виходят прикази ?
http://cetatenie.just.ro/index.php/ro/c ... articol-11
-
- Зацікавлений
Кто ехал в Сучаву на автобусе, подскажите на какую автостанцию в Сучаве приходит автобус Черновцы-Сучава или есть номер телефона водилы этого автобуса?
-
- Зацікавлений
Це лист звернення в консульство, можете трохи переробити.Kornuta писал(а): ↑20 мар 2018, 09:25Мене теж цікавить це запитання.Якось раніше на форумі хтось надсилав приклад надсилаємого листа із запитом до Бухаресту чи готові документи подані на СОР,але я вже перелопатила купу сторінок назад і знайти не можу.Якщо не важко і хтось знає як написати,то прошу допомогти!!!Дякую всім зарання.
Stimate reprezentanți Consulatului,
mă cheamă XXXXXX XXXX. Pe data de XX.XX.XX am avut o programare pentru inscrieria certificatului de naștere.
Aș fi foarte recunoscătoră dacă ați putea să mă informați dacă certificatul este deja eliberat. Vă mulțumesc mult!
Cu știma,
XXxx XXXX
Відправлено через 5 хвилин 38 секунд:
приїжджає на центральний автовокзал в Сучаві, "подивіться на карті autogară Suceava". Номер водія : 0953306959, 0955719557.
-
- Новачок
добрый день. подскажите пожалуйста. У меня есть румынский загран паспорт, я хочу выехать с Украины в Польшу, на теретории Украины я в статусе гражданина Украины (в румынском паспорте отметок о вьезде в Украину нет)
вопрос, когда я покажу полякам чистый румынский загран без отметок о выезде с Украины, поляки не буду иметь ко мне вопросов?....и второй вопрос, нужно ли мне делать страховку?
Спасибо за ответ
вопрос, когда я покажу полякам чистый румынский загран без отметок о выезде с Украины, поляки не буду иметь ко мне вопросов?....и второй вопрос, нужно ли мне делать страховку?
Спасибо за ответ
-
- Активіст
Дуже дякую за вашу відповідь!!!Але чи не маєте електронної адреси,куди саме відсилати це звернення??Sonigen писал(а): ↑20 мар 2018, 12:30Це лист звернення в консульство, можете трохи переробити.Kornuta писал(а): ↑20 мар 2018, 09:25
Мене теж цікавить це запитання.Якось раніше на форумі хтось надсилав приклад надсилаємого листа із запитом до Бухаресту чи готові документи подані на СОР,але я вже перелопатила купу сторінок назад і знайти не можу.Якщо не важко і хтось знає як написати,то прошу допомогти!!!Дякую всім зарання.
Stimate reprezentanți Consulatului,
mă cheamă XXXXXX XXXX. Pe data de XX.XX.XX am avut o programare pentru inscrieria certificatului de naștere.
Aș fi foarte recunoscătoră dacă ați putea să mă informați dacă certificatul este deja eliberat. Vă mulțumesc mult!
Cu știma,
XXxx XXXX
Відправлено через 5 хвилин 38 секунд:приїжджає на центральний автовокзал в Сучаві, "подивіться на карті autogară Suceava". Номер водія : 0953306959, 0955719557.