BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Я подавав в Чернівцях, писав в чернівецьке консульство відписали: "Corespondența pe acest serviciu consular se face prin intermediul portalului www.econsulat.ro. Orice modificare a starii cererii consulare se notifică pe email-ul Dvs."
І також не знаю куда писати тепер щоб дізнатися за Сор і Соб.
І також не знаю куда писати тепер щоб дізнатися за Сор і Соб.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Можно в личку информацию? Спасибо!
-
- Новачок
Скажіть будь ласка у когось є ще проблема з заповненням форми на consulate. В мене вибиває помилку на сайті що треба звертатися до центру підтримки в посольство. Може в них щось зі сайтом проблеми .
-
- Новачок
- Контактная информация:
Добрый день,кто знает как прошла сегодня присяга?
-
- Зацікавлений
Ответили же: В Бухаресте (по крайней мере в секторе 1) такую информацию не предоставляют по имейл. Единственный вариант дать посреднику копию довады, он в день выдачи подойдет и уточнит готов ли СОР.Kornuta писал(а): ↑22 мар 2018, 13:53Stimate reprezentanți Consulatului,
mă cheamă XXXXXX XXXX. Pe data de XX.XX.XX am avut o programare pentru inscrieria certificatului de naștere.
Aș fi foarte recunoscătoră dacă ați putea să mă informați dacă certificatul este deja eliberat. Vă mulțumesc mult!
Cu știma,
XXxx XXXX Ось такий запит потрібно написати на емейл ,а от як той емейл знайти-це вже важке запитання.Пишу тут уже декілька разів запитання і так ніхто і не відповідає,,,,,видно ті хто його знає,не хоче писати,бо їм не вигідно давати таку інформацію,вигідніше за неї взяти гроші,щоб замість вас перевірити,ніж дати вам її на шару.Я взагалі замітила,що тут неохоче дають корисні поради,за які можуть отримати гроші.....то на фіга тоді цей форум здався???
На форуме много полезной информации. Я думаю если бы был вариант куда писать по этому вопросу - тут бы уже это описали и не раз. Как с письмом о состоянии Досара. Видимо такой возможности просто нет (пока).
-
- Новачок
Я була в першому заході, було досить багато народу, слово "пашапортул" почуло приблизно людей 10 (я не рахувала, тому тільки приблизно). Особисто я звернула увагу що це були всі чоловіки, хоча було і декілька дівчат що погано читали присягу і не відповідали на питання. Що мене дуже здивувало так це те що Тіну всіх питав майже одні й ті самі питання, але навіть за десятим разом ніхто не відповідав. Як тільки я чула питання, то одразу в голові придумувала собі відповідь,також ми радилися з сусідкою як краще відповісти і тд. Навіть якщо у вас дуже погане знання мови, невже не можна дати якусь елементарну відповідь на питання "Для чого ви тут сьогодні?". Взагалі не можу сказати що Тіну валив чи щось таке, всі питання були елементарні, найскладнішим було щось типу "Наскільки добре ви знаєте мову" і то тільки тому що було важко зрозуміти саме питання.
Моя порада для тих хто тільки буде здавати - відповідайте впевнено і якщо вас питають як добре знаєте мову , кажіть "форте бінє" (навіть якщо це не так). У хлопця (який відповідав досить непогано на мою думку) одразу забрали паспорт після того як він відповів що знає мову трохи.
Питання для знавців: в якому секторі в Бухаресті краще подавати документи на СОР і СОБ (менші черги і тд). Чи взагалі реально податися за один день? І ще питання, який шанс що в мене взагалі можуть прийняти документи якщо укр.свідоцтво про шлюб ламіноване?
-
- Активіст
Якщо в старому паспорті написання імені чи прізвища інше, ніж як показує система при виготовлені нового паспорта, то можна залишити як було в старому паспорті, це чітко вказано в правилах, це єдиний вийняток, коли можна змінювати букви в написанні латинецею.sem1309 писал(а): ↑21 мар 2018, 23:24Разница в том, что 5 лет назад, когда я делал загранник, мне написали фамилию и имя на латыни вручную с клавиатуры так, как было написано в водительском удостовирении, и с этим небыло никаких проблем, просто попросил чтобы так написали и все. А когда 2 года назад делал биометрический загранник, то со мной в очереди была куча людей, у которых в биометрическом поменялся перевод, и сделать ничего нельзя, потому что сотрудник паспортного стола вводит данные на украинском языке, а перевод делает программа автоматом без возможности редактировать. Поэтому поменять даже одну букву было невозможно. У меня к счастью совпало со старым загранником и правами. Возможно сейчас ситуация изменилась. В любом случае можно просто позвонить на гарячую линию ФМС Украины и спросить, можно ли что-то сделать.
[/quote]
Можно сделать второй паспорт или ребенку или себе .как вариант. А можно и обоим.
Но я б сходил , пообщался с сотрудниками . При желании все решаемо .
tel:+40(21)2520274 Можете позвонить по этому номеру в Бухарест и узнать нужную вам информацию о СОРKornuta писал(а): ↑22 мар 2018, 13:53Stimate reprezentanți Consulatului,
mă cheamă XXXXXX XXXX. Pe data de XX.XX.XX am avut o programare pentru inscrieria certificatului de naștere.
Aș fi foarte recunoscătoră dacă ați putea să mă informați dacă certificatul este deja eliberat. Vă mulțumesc mult!
Cu știma,
XXxx XXXX Ось такий запит потрібно написати на емейл ,а от як той емейл знайти-це вже важке запитання.Пишу тут уже декілька разів запитання і так ніхто і не відповідає,,,,,видно ті хто його знає,не хоче писати,бо їм не вигідно давати таку інформацію,вигідніше за неї взяти гроші,щоб замість вас перевірити,ніж дати вам її на шару.Я взагалі замітила,що тут неохоче дають корисні поради,за які можуть отримати гроші.....то на фіга тоді цей форум здався???
Доброго дня, форумчани, як дізнатися, коли адвокат мене записав на присягу.