BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Привіт! Хотілось би знати наскільки дорого. Дайте інфу в приват, будь-ласка.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Знавці підкажіть будь ласка в якому секторі в Бухаресті не потрібно записуватися на подачу СОР онлайн, а можна податися в порядку живої черги?
-
- Активіст
Цей вищевказаний запит, який потрібно написати на емейл - мій і я радо з ним поділилась тут на форумі.Kornuta писал(а): ↑22 мар 2018, 13:53Stimate reprezentanți Consulatului,
mă cheamă XXXXXX XXXX. Pe data de XX.XX.XX am avut o programare pentru inscrieria certificatului de naștere.
Aș fi foarte recunoscătoră dacă ați putea să mă informați dacă certificatul este deja eliberat. Vă mulțumesc mult!
Cu știma,
XXxx XXXX Ось такий запит потрібно написати на емейл ,а от як той емейл знайти-це вже важке запитання.Пишу тут уже декілька разів запитання і так ніхто і не відповідає,,,,,видно ті хто його знає,не хоче писати,бо їм не вигідно давати таку інформацію,вигідніше за неї взяти гроші,щоб замість вас перевірити,ніж дати вам її на шару.Я взагалі замітила,що тут неохоче дають корисні поради,за які можуть отримати гроші.....то на фіга тоді цей форум здався???
А протягом свого року очікування для себе найшла море інформації від інших користувачів, так що вважаю Ви перебільшуєте. Форум корисний, учасники діляться одне з одним дійсно корисними порадами, а щодо адвокатів та посередників - зрозуміле діло, вони вам свій хліб віддавати не будуть. Завдяки цьому форуму пройшла майже весь шлях сама. Мої знайомі теж.
Щодо цього запиту. Я його писала на емейл консульства, де подавалась. На форумі його викладали вже неодноразово. Якщо подача була в Бухаресті і т.д, то писати напряму можливості туди немає.
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Він має дати лист із запрошенням, де буде стояти дата та година. Втім на годину особливо не слід орієнтуватись
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Новачок
- Контактная информация:
тильки через посередника и за гроши в живии черги
-
- Активіст
Большое спасибо!Так придется сделать......и вообще,начав эпопею-румынский паспорт-я поняла,что пока сам себе не проложишь дорожку во все инстанции,никто и ничем не поможет,только и пытаются все отиметь какую-то выгоду.Еще раз спасибо за телефон!Crew писал(а): ↑22 мар 2018, 16:44tel:+40(21)2520274 Можете позвонить по этому номеру в Бухарест и узнать нужную вам информацию о СОРKornuta писал(а): ↑22 мар 2018, 13:53
Stimate reprezentanți Consulatului,
mă cheamă XXXXXX XXXX. Pe data de XX.XX.XX am avut o programare pentru inscrieria certificatului de naștere.
Aș fi foarte recunoscătoră dacă ați putea să mă informați dacă certificatul este deja eliberat. Vă mulțumesc mult!
Cu știma,
XXxx XXXX Ось такий запит потрібно написати на емейл ,а от як той емейл знайти-це вже важке запитання.Пишу тут уже декілька разів запитання і так ніхто і не відповідає,,,,,видно ті хто його знає,не хоче писати,бо їм не вигідно давати таку інформацію,вигідніше за неї взяти гроші,щоб замість вас перевірити,ніж дати вам її на шару.Я взагалі замітила,що тут неохоче дають корисні поради,за які можуть отримати гроші.....то на фіга тоді цей форум здався???
-
- Зацікавлений
Доброго дня. Адвокат повинен вам відіслати запрошення, коли з‘явитись на присягу. А от коли він вас записав - тільки йому відомо...
[/quote]
Последний раз редактировалось Mignonne 22 мар 2018, 19:37, всего редактировалось 2 раза.
-
- Новачок
Можете когось порекомендувати?
-
- Новачок
на подачу СОР потрібні переводи свідоцтв батьків ???