BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Если сдаются все рум доки на бюлетин, как выехать из Румынии если укр загран не био? И как потом въехать обратно чтоб его забрать если рум доков нет, а загран не биометрический?
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
В консульстве сделать визу на пол года. Или оформить биометрический.
-
- Зацікавлений
Делала в Случаве,брали только копии.Обратно вернулись по сертификату.
-
- Новачок
А що Вам мішає зробити прописку по закордонному в країні проживання ЄС.Zizi писал(а): ↑02 апр 2018, 15:45Доброго дня я тут почитав! Ви всі цікаватись чи потрібний внутрішній паспорт! Я скажу так потрібний! потрібний для того щоб мати прописку, потім по цьому бюлетню вам роблять закордонний( річний за 2 год якщо ви спішите) або на 5 років (якщо вам до 25) і на 10 років (якщо вам більше 25) де також буде вказано приписне( без приписки ні кредит ні машину ви не візьмете). Читаю що хтось хоче в Канаду їхати без приписки ви туда не попадете ( плюс вам потрібно заповнити анкету і показати документи що ви десь праюцєте в Європі). той хто спішить після СОР можите зробити закордонний паспорт і їхати в ту же Англю, но він буде чистий без прописки...
-
- Зацікавлений
Можливо комусь цікаво. Подавався на СОР з жінкою в Бухаресті 07.02.2018. Сьогодні подзвонив посередник, що мій СОР готовий, її СОР ще ні.
-
- Новачок
Ви впевнені що видають вже на 10 років... З якого часу???Zizi писал(а): ↑02 апр 2018, 15:45Доброго дня я тут почитав! Ви всі цікаватись чи потрібний внутрішній паспорт! Я скажу так потрібний! потрібний для того щоб мати прописку, потім по цьому бюлетню вам роблять закордонний( річний за 2 год якщо ви спішите) або на 5 років (якщо вам до 25) і на 10 років (якщо вам більше 25) де також буде вказано приписне( без приписки ні кредит ні машину ви не візьмете). Читаю що хтось хоче в Канаду їхати без приписки ви туда не попадете ( плюс вам потрібно заповнити анкету і показати документи що ви десь праюцєте в Європі). той хто спішить після СОР можите зробити закордонний паспорт і їхати в ту же Англю, но він буде чистий без прописки...
-
- Активіст
Ну ніби то тут знатоки писали,що до 25 років кому,то на 5 років видають паспорт,а ті кому вже після 25 років минуло,то на 10 років......красава писал(а): ↑03 апр 2018, 11:40Ви впевнені що видають вже на 10 років... З якого часу???Zizi писал(а): ↑02 апр 2018, 15:45Доброго дня я тут почитав! Ви всі цікаватись чи потрібний внутрішній паспорт! Я скажу так потрібний! потрібний для того щоб мати прописку, потім по цьому бюлетню вам роблять закордонний( річний за 2 год якщо ви спішите) або на 5 років (якщо вам до 25) і на 10 років (якщо вам більше 25) де також буде вказано приписне( без приписки ні кредит ні машину ви не візьмете). Читаю що хтось хоче в Канаду їхати без приписки ви туда не попадете ( плюс вам потрібно заповнити анкету і показати документи що ви десь праюцєте в Європі). той хто спішить після СОР можите зробити закордонний паспорт і їхати в ту же Англю, но він буде чистий без прописки...
-
- Зацікавлений
Дають на 5 років паспорт. В майбутньому планують видавати на 10 років, але цей закон ще не прийняли, якщо я не помиляюсь.
Говорив з посередником сьогодні закордонний роблять на рік за день, або на 5 років за 2 тижня.
-
- Новачок
Сколько стоит такая виза и какие для нее нужны документы?
-
- Новачок
Хто може прояснити ситуацію???
Товариш отримав сертифікат в грудні. СОР і СОБ не робив за браком часу. З 22.01.18. діє закон, який дає 90 днів на виготовлення свідоцтв.
Питання: Якщо він не встигне до 22.04. подати доки на СорСоб, що може бути в подальшому, в тому випадку??? Чи можуть йому анулювати сертиф???... Ну й взагалі, в кого яка інфа по цьому нюансу.
Короче, чоловік хвилюється. Дякую.
Товариш отримав сертифікат в грудні. СОР і СОБ не робив за браком часу. З 22.01.18. діє закон, який дає 90 днів на виготовлення свідоцтв.
Питання: Якщо він не встигне до 22.04. подати доки на СорСоб, що може бути в подальшому, в тому випадку??? Чи можуть йому анулювати сертиф???... Ну й взагалі, в кого яка інфа по цьому нюансу.
Короче, чоловік хвилюється. Дякую.