місяця 4 якщо вони(анч) почнуть булками шивилити
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
А хіба 22*** ще не вийшов?
-
- Новачок
Дякую за відповідь. А навіщо econsulat.ro якщо треба epasapoarte.ro ?lover писал(а): ↑12 апр 2018, 20:35звісно ж можете.так потрібно.дуже проста.в гуглі зибаваете econsulat.ro і далі користуетесь перекладачем. я так думаю потрібно хоча б трохи знати мову.Vasya1234789 писал(а): ↑12 апр 2018, 19:17Добрий день, скажіть будь ласка:
1) Чи можу я сам зробити румунський закордонний біометричний паспорт( без посередників і т.д.) ?
2) Чи потрібно для цього проходити онлайн реєстрацію?
3) Де краще робити в Сучаві чи в Бухаресті ?
краще в сучаві так як кататись в бухарест накладно..якщо ви звісно не живете в болгарії
Відправлено через 10 хвилин 24 секунди:сорі неправильну підсказку вам давVasya1234789 писал(а): ↑12 апр 2018, 20:01Добрий день, скажіть будь ласка що з цього переліку означає - румунський закордонний біометричний паспорт (на 5 років) ?
paşaport simplu electronic
paşaport simplu temporar
paşaport simplu electronic + paşaport simplu temporar
paşaport electronic - CRDS
paşaport temporar - CRDS
paşaport simplu electronic - CRDS + paşaport simplu temporar CRDS
Дякую за відповідь.
от силочка
http://epasapoarte.ro/
simplu electronic -5 ani
але врахуйте що вам доведеться пысля подачы документів підти в банк.ви повинні оплатити там і принести чек.
Відправлено через 7 хвилин 14 секунд:
і ще одне сімплу електронік це якщо маєте рум.прописку.якщо ні то paşaport electronic - CRDS
Відправлено через 3 хвилини 33 секунди:крім паспорта запрошення і фоток свідоцтво про одруження перекладене на рум і завірене нотаріусомNata-farmasi писал(а): ↑12 апр 2018, 19:45Доброго дня. Підскажіть хто знає. Чекаю на присягу, здавала документи 2 роки тому на одне прізвище а зараз вийшла заміж і поміняла призвище. Що потрібно з собою мати на присязі?
-
- Зацікавлений
Ще 2016 рік не закрили.
Зараз в приказ українці виходять за 1.5-1.6р якщо подавали в Румунії.В мене номер 90xxx/2016RD сьогодні рівно 1.6 р як я чекаю приказ((( Двоє знайомих подалися на місяць раніше тільки того місяця вийшли в приказ.При Тіну завжди йшли затримки плюс багато людей стало подаватися!Українці виходять в приказ не як всі інші ,тому не дивіться на номера в відкритих приказах бо ми виходимо із затримкою від молдаван.
-
- Активіст
Еконсулат-это для подачи в консульстве. Епашапорте - для подачи в Румынии. Где подавать, решать вам. И там и там есть плюсы.Vasya1234789 писал(а): ↑13 апр 2018, 10:35Дякую за відповідь. А навіщо econsulat.ro якщо треба epasapoarte.ro ?lover писал(а): ↑12 апр 2018, 20:35
звісно ж можете.так потрібно.дуже проста.в гуглі зибаваете econsulat.ro і далі користуетесь перекладачем. я так думаю потрібно хоча б трохи знати мову.
краще в сучаві так як кататись в бухарест накладно..якщо ви звісно не живете в болгарії
Відправлено через 10 хвилин 24 секунди:
сорі неправильну підсказку вам дав
от силочка
http://epasapoarte.ro/
simplu electronic -5 ani
але врахуйте що вам доведеться пысля подачы документів підти в банк.ви повинні оплатити там і принести чек.
Відправлено через 7 хвилин 14 секунд:
і ще одне сімплу електронік це якщо маєте рум.прописку.якщо ні то paşaport electronic - CRDS
Відправлено через 3 хвилини 33 секунди:
крім паспорта запрошення і фоток свідоцтво про одруження перекладене на рум і завірене нотаріусом
-
- Зацікавлений
Доброго дня. Якщо булетін дійсний до 2023року а рум. загран паспорт, до 2018року. На який термін видадуть новий загран. На термін дії булетіна, чи на 10 років. Чоловік після 30 років.
Дякую за відповідь.
Дякую за відповідь.
-
- Новачок
Выдадут на 5 лет. На 10 лет паспорта еще не выдают.
-
- Активіст
http://unimedia.info/stiri/senatul-roma ... ing_widget
-
- Новачок
Одобрения сената не достаточно, законопроект должен быть рассмотрен палатой депутатов а потом подписан президентом. Еще месяца 4 а может и больше.
Сейчас законопроект передан профильным комиссиям в палате депутатов
http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck ... ?idp=16997