Можно. Булетин делается по желанию .
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Добрый день!
Я не в Украине сейчас и имею ВНЖ страны ЕС, сертификает о гражданстве Румынии есть на руках...
Вопрос, имеет ли право мне отказывать посольство Румынии в этой стране в выдаче свидетельства о рождении и отправлять делать его в Украину?
Я не в Украине сейчас и имею ВНЖ страны ЕС, сертификает о гражданстве Румынии есть на руках...
Вопрос, имеет ли право мне отказывать посольство Румынии в этой стране в выдаче свидетельства о рождении и отправлять делать его в Украину?
-
Автор темы - Постійний користувач
Здравствуйте! Нет не возвращают .
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года .Безстрессовой - 100% сдачи присяги. Дорого! . Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт,обмен водительского удостоверения. тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
-
- Активіст
Якщо це не секрет,то скільки коштує один переклад з завіренням???Mia писал(а): ↑03 май 2018, 10:41В першому секторі обовязково записуватися онлайн, в будь який день вас не приймуть.Znakz писал(а): ↑02 май 2018, 22:28Після реєстрації на econsulat Нас направили в сектор 1 в Бухарест. Питання: чи потрібна знову електронна реєстрація і на якому сайті, які документи потрібні, чи ми можемо в будь-який день туди прибути? Яка там процедура подачі? Також цікавлять адреси та контакти перекладачів та нотаріусів, які швидко в Бухаресті зможуть переробити необхідні переклади.
Я робила свої переклади в Бухаресті, біля першого сектору str.George Enescu nr7, et.1, ap,7 "Inova Translations" 0726420450. Зробили дуже швидко і якісно, завірили в нотаріуса, але і ціна була відповідна
Успіху!
-
- Активіст
На Украину может и не отправят, а в Румынию могут. Но обычно все делают без проблем, это же их работа в конце концов. Очень много зависит от вас и знания языка.
-
- Активіст
Ні, вони не повертають документи... Це ж такі документи, які Ви можете в любий час взяти по запиту. Думаю, що вам не варто переживати...
Вони хочуть підтверждення старих документів... Це нормальна процедура, коли у них закрадаються сумніви щодо оригінальності документів...
Робіть все швидше і відсилайте рекомендованим листом на АНС...Удачі!
-
- Активіст
Транскрипцию СОР можно оформить либо в Румынии либо в стране рождения, поэтому даэе если у Вас есть ВНЖ в одной из стран ЕС, но Вы там не рождены, то отказать имею полное право.
-
- Новачок
Добрый день, сколько по времени сейчас делают Булетин в Бухаресте?
-
- Новачок
Добрий день, їду із посередником в Румунію подаватись на СОР - яка процедера ? язик не дуже знаю, чи можуть мені відмовити чи щось зробити ?дякую за відповідь
-
- Новачок
Чесно я не дуже памятаю ціну за один документ, але так щоб ви орієнтувалися, я перекладала паспорт закордонний, паспорт укр+листочок з пропискою, код, свідоцтво про нар., св-во про шлюб (здається все, якщо нічого не забула) і заплатила 400 леі (приблизно 100 євро). Я ввеччері принесла і наступного дня об 11 годині вже забрала з завіренням нотаріуса (я попросила швидко)Kornuta писал(а): ↑03 май 2018, 14:27Якщо це не секрет,то скільки коштує один переклад з завіренням???Mia писал(а): ↑03 май 2018, 10:41
В першому секторі обовязково записуватися онлайн, в будь який день вас не приймуть.
Я робила свої переклади в Бухаресті, біля першого сектору str.George Enescu nr7, et.1, ap,7 "Inova Translations" 0726420450. Зробили дуже швидко і якісно, завірили в нотаріуса, але і ціна була відповідна
Успіху!