Сейчас нельзя подавать на СОР в консульстве имея внж, можно только в стране выдачи сор (например ваши детям, если бы они родились в силе проживания, сор бы оформили). Потому у вас либо Украина либо Румыния.
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Кто-нибудь ездил ночным поездом Бухарест - Кишинев? Там есть купейные вагоны, или только с сидячими местами, типа наших Хюндай?
-
- Новачок
Добрий день підкажіть як можна дістатися до Бухареста зі Львова або Чернівців. В блаблакарі нічого немає ((( читаю можна до Сучави а там на літакові? Пишуть на Олх що можуть допомогти здати присягу без знання румунської мови. Це реально чи розводять на гроші??? Зарання Дякую!!!
-
- Активіст
написала вам у приватні повідомлення.Володя писал(а): ↑06 май 2018, 19:01Добрий день підкажіть як можна дістатися до Бухареста зі Львова або Чернівців. В блаблакарі нічого немає ((( читаю можна до Сучави а там на літакові? Пишуть на Олх що можуть допомогти здати присягу без знання румунської мови. Це реально чи розводять на гроші??? Зарання Дякую!!!
-
- Новачок
Володя писал(а): ↑06 май 2018, 19:01Добрий день підкажіть як можна дістатися до Бухареста зі Львова або Чернівців. В блаблакарі нічого немає ((( читаю можна до Сучави а там на літакові? Пишуть на Олх що можуть допомогти здати присягу без знання румунської мови. Це реально чи розводять на гроші??? Зарання Дякую!!!
[/quote
Кожного дня з Чернівців є рейсовий автобус до Бухареста, здається близько шостої вечора виїзджає. А на блаблакарі спробуйте до Сучави і звідти до Бухареста (в мене так сестричка добиралася , просто прийшлося зачекати біля години в Сучаві на наступного водія).
З приводу обіцянок на олх, я б не дуже вірила (тільки моя особиста думка). Як на мене краще візьміть пару уроків у викладача щоб він навчив вас читити гарно присягу і відповісти на елементарні питання (або хоча б один урок, якщо часу небагато)
-
- Активіст
Mia писал(а): ↑06 май 2018, 20:48Сдача присяги- старая тема. Это зачастую развод на деньги .Володя писал(а): ↑06 май 2018, 19:01Добрий день підкажіть як можна дістатися до Бухареста зі Львова або Чернівців. В блаблакарі нічого немає ((( читаю можна до Сучави а там на літакові? Пишуть на Олх що можуть допомогти здати присягу без знання румунської мови. Це реально чи розводять на гроші??? Зарання Дякую!!!
[/quote
Кожного дня з Чернівців є рейсовий автобус до Бухареста, здається близько шостої вечора виїзджає. А на блаблакарі спробуйте до Сучави і звідти до Бухареста (в мене так сестричка добиралася , просто прийшлося зачекати біля години в Сучаві на наступного водія).
З приводу обіцянок на олх, я б не дуже вірила (тільки моя особиста думка). Як на мене краще візьміть пару уроків у викладача щоб він навчив вас читити гарно присягу і відповісти на елементарні питання (або хоча б один урок, якщо часу небагато)
Привет форумчане!
У меня назревает интересной вопрос . У меня в июле присяга, уж есть приказ, но приехать на присягу не могу. Вопрос - какая процедура ( и документы) переноса дати присяги?
У меня назревает интересной вопрос . У меня в июле присяга, уж есть приказ, но приехать на присягу не могу. Вопрос - какая процедура ( и документы) переноса дати присяги?
-
- Активіст
Прийти в консульство и перезаписаться. Процедура несложная.
Добрий ранок, чи може по довіреності, посередник забрати мій закордоний паспорт, в Румунії? Бо в Україні коли забираєш біометричний паспорт знімають відбиток пальця, в Рум.не потрібно ?
-
- Новачок
Хтось вже отримав Сор від 14.02?