BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?

Незнакомка
Зацікавлений
Благодарил (а): 14 раз

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Незнакомка » 30 май 2018, 22:39

Natalika писал(а):
30 май 2018, 10:32
Хорошо,а как на счёт ошибок в написании фамилии. Как меня пустят, если моя фамилия в забронировано билете ( по румынскому паспорту) будет отличаться от написанной в загране украинском? 4 буквы разница.
Я вообще не пониманимаю как вы все пытаетесь провернуть аферу с разными паспортами в аэропорту? Вы везде, на всех контролях должны показывать тот паспорт по которому покупали билет. И при чем здесь не совпадение букв, если у вас разные серии паспортов. Не создавайте себе проблем. Если в вашем румынском паспорте стоит украинская печать въезда в Украину, то вы по нем и вылетаете , а если у вас чистый паспорт без таможенных въездных печатей то как вы объясните, что вы румынка оказались в Украине и без контрольной печати? В таком случае ждите депортацию от укр. таможни.(((Делайте все правильно и будет вам счатье.

Отправлено спустя 6 минут 1 секунду:
Мне кажется, что я понятно объяснила момент прибытия и выезда по румынскому паспорту, если кто то считает, что в аэропорту прокатит афера с подменой паспорта- чушь. Я в такие игры не играю...Всем умных поступков и правильных действий. Удачи и пока!

Отправлено спустя 7 минут 45 секунд:
Прошу вибачення за продубльований текс. Хотіла виправити, так система сайта не дозволила.(((

romcit
Зацікавлений
Благодарил (а): 5 раз

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение romcit » 30 май 2018, 23:16

В мене питання, що буде якщо виїхати по українському паспорту, а заїхати по румункому?
Чи можна відмовитись від Українського паспорта, оформити візу та продовжувати працювати в Україні?
Чи матиму я право з румунським паспортом полікуватись в Німеччині якщо не безкоштовно,то хоча б з якоюсь знижкою?
Можливо, дивні питання,але так склалось,що вони актуальні для мене

lover
Активіст
Благодарил (а): 27 раз

Сообщение lover » 31 май 2018, 00:36

romcit писал(а):
30 май 2018, 23:16
В мене питання, що буде якщо виїхати по українському паспорту, а заїхати по румункому?
Чи можна відмовитись від Українського паспорта, оформити візу та продовжувати працювати в Україні?
Чи матиму я право з румунським паспортом полікуватись в Німеччині якщо не безкоштовно,то хоча б з якоюсь знижкою?
Можливо, дивні питання,але так склалось,що вони актуальні для мене
на рахунок полікуватись так..але краще буде якщо ви будете мати страховку.
заїхати можна..але навіщо працювати в україні з рум паспортом)))аста і ппц..і якщо ви збираєтесь жити в україні довгий час то заїхайте краще на укр..інша справа коли ви на тиждень-2 заїхаєте та ще й на машині з євро номерами і т д

oleg30500
Новачок
Благодарил (а): 15 раз

Сообщение oleg30500 » 31 май 2018, 08:54

А хто знає, присягу питають на память чи можна і з бумажки, на якомусь відео бачив у всіх роздруківку

lover
Активіст
Благодарил (а): 27 раз

Сообщение lover » 31 май 2018, 09:12

oleg30500 писал(а):
31 май 2018, 08:54
А хто знає, присягу питають на память чи можна і з бумажки, на якомусь відео бачив у всіх роздруківку
вам дають бумажку +вона на моніторі...але краще її вивчити ідеально на память

romcit
Зацікавлений
Благодарил (а): 5 раз

Сообщение romcit » 31 май 2018, 09:28

oleg30500 писал(а):
31 май 2018, 08:54
Там кілька рядочків тієї присяги, вивчіть та матимете спокій. Але вас можуть запитати,як вас звуть чи звідки приїхали. Треба знати хоч щось)

cops
Новачок
Благодарил (а): 2 раза

Сообщение cops » 31 май 2018, 13:51

BOBA-PO писал(а):
30 май 2018, 19:51
cops писал(а):
30 май 2018, 19:23

а среди ваших клиентов есть русские, в этом году получавшие СОР в бухаресте? Какие сроки готовности?
есть русские и белорусы , я им делаю СОРы без присутствия за 60 робочех дня.
т.е. получается что за 2.5 месяца календарных? иными словами, срок "2 месяца + 2 недели" выдерживается, да? И это в каком секторе?
А украинцам - намного дольше?

OkM
Зацікавлений
Благодарил (а): 4 раза

Сообщение OkM » 31 май 2018, 14:35

Доброго дня, форумчани.
Нарешті закінчилася епопея з нашими паспортами. Хто пам"ятає, це була історія про СОР (на дитину), якого довго немає, а секретар звільнився.

Може комусь стане корисною історія.

Написала на електронну пошту прімарії, детально розписала, коли ми подали, кому подали.
Запитала, куди звернутися у вищу інстанцію, якщо те нещасне свідоцтво не готове. Оскільки ми хочемо дізнатися, на якому етапі воно зупинилося і у чому причина.
Відповідь чекали два дні. І дочекалися.

Нова пані секретар відповіла, що все готове, але вона новенька і поки не розгрібла усі папери і не вникла у суть. Сказала приїжджати, коли хочемо. Ми приїхали, і тільки тоді вона почала його виписувати від руки, заповнюючи анкети і бланки у двох примірниках, це тривало півтора години.
Не знаю, чи можна їх налякати вищими інстанціями, але думаю, і вони не хочуть стати об"єктами "розборок". Свідоцтво видали безкоштовно. Подавали ми на нього самі.

OkM
Зацікавлений
Благодарил (а): 4 раза

Сообщение OkM » 31 май 2018, 15:09

Потім вже з дитиною поїхали до Ботошан на заграни. Записалися через інтернет на 11.32. Оплатити на місці там неможливо, немає ні кас, ні терміналів. Пішли шукати казначейство. Комісії за послуги не беруть. Рівно 258 лей на одного, три паспорти - приблизно 160 євро.

Повернулися у відділення (Міхая Емінеску 24), вислухали від начальника промову, які ми безтолкові, бо мову треба знати дуже добре, а не так собі, перепитуючи через раз. Почав дитину питати, скільки йому років. Я відповіла, а він розкричався, що не мене питає, і дітям також треба знати мову. Але покричав і десь пішов. Це вони так самостверджуються.

Зайшли в кабінет на подачу.
Там все стандартно. Нас обслуговував приємний хлопець біля вікна. Ми одразу запитали його, чи можна англійською і він сказав "ОК". Англійська у нього хороша (кажу як вчитель). І ми мішаною румунсько-англійською дуже швидко справилися. Швидше, ніж поряд довго копирсалися молдовани, яких ніяк не могли сфотографувати.
Дали талончик на 13.06. Ми сказали "Have a nice day". І з посмішками вийшли, задоволені, бо нарешті цей біг по колу дійшов до кінця.

oleg30500
Новачок
Благодарил (а): 15 раз

Сообщение oleg30500 » 31 май 2018, 16:13

На 5 червня є багато люду на присягу?
Ответить