Дякую. Сьогодні вже нарешті поставили гм присягу. Сподіваюсь все буде Ок )
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Добрый день. Подскажите кто знает. У меня есть румынский паспорт. Но сейчас живу в Словакии на внж выданому до получения рум гражданства соответственно на укр доки. Я хочу выехать на своей машине в Украину. Суть вопроса. Можно спокойно выезжать по рум паспорту? Или лучше по побыту, чтобы не было лишних вопросов?
-
- Новачок
Добрый день, похожая ситуация сам езжу по внж плюс стал на консул учет на укр документы машина может находится 2 мес в год, мне достаточно.romynia писал(а): ↑28 июн 2018, 06:00Добрый день. Подскажите кто знает. У меня есть румынский паспорт. Но сейчас живу в Словакии на внж выданому до получения рум гражданства соответственно на укр доки. Я хочу выехать на своей машине в Украину. Суть вопроса. Можно спокойно выезжать по рум паспорту? Или лучше по побыту, чтобы не было лишних вопросов?
По рум док можно попробовать врем ввоз но у вас указано место рождения Укр. Позже могут предьявить ухилення от налогов лучше не рисковать.
-
- Активіст
Здравствуйте. Может кто знает ?
Хочу вывезти собаку из Украины.
Как это делать с рум. Паспортом ?
У собаки документы на укр. Паспорт сделаны .
Да и вообще как все делается. Как таможня ? Кто возил
Расскажите . Спасибо .
Хочу вывезти собаку из Украины.
Как это делать с рум. Паспортом ?
У собаки документы на укр. Паспорт сделаны .
Да и вообще как все делается. Как таможня ? Кто возил
Расскажите . Спасибо .
-
- Новачок
Народ, вже 2й місяць час від часу писав в анч, щоб дали постійний номер справи і відповіді не було. Але сьогодні дали от таку відповідь на запит про стан досару
Дякую!
Що саме треба скинути? СОР укр? Яку квитанцію?Bună ziua,
În vederea identificării precise a dosarului dvs., revenim cu rugămintea de a ne transmite o copie a certificatului de naștere și dovada depunerii cererii(chitanță, bon de înregistrare etc.).
Дякую!
-
- Активіст
archibonz писал(а): ↑29 июн 2018, 11:35Народ, вже 2й місяць час від часу писав в анч, щоб дали постійний номер справи і відповіді не було. Але сьогодні дали от таку відповідь на запит про стан досаруЩо саме треба скинути? СОР укр? Яку квитанцію?Bună ziua,
În vederea identificării precise a dosarului dvs., revenim cu rugămintea de a ne transmite o copie a certificatului de naștere și dovada depunerii cererii(chitanță, bon de înregistrare etc.).
Дякую!
[/q
Скануйте і скиньте їм на пошту копію вашого свідоцтва про народження (оригінал) і копію талона, який вам дали при подачі документів, з номером і датою...
-
- Новачок
Після реєстрації на СОР на еконсулат.ро прийшла відповідь з консульства (Чернівці),що заявка отримана,але вже три неділі нічого немає.Через скільки часу консульство призначає день коли прийти( аудієнцію), і чи щось повинно від них прийти,чи самому треба іти в консульство.Я писала,цікавилась чому не призначають дату подачі на Сор, відповідь,що листування відбувається через еконсулат.ро.Що робити ?
-
- Зацікавлений
З київського протягом доби приходить або Ок із датою або лист з вказаними недоліками. Кажуть, що чернівецький консулат дуже вредний, може в цьому причина ? Зробіть ще одне черере, якщо їм з 1 разу не доходить.zarina писал(а): ↑29 июн 2018, 19:02Після реєстрації на СОР на еконсулат.ро прийшла відповідь з консульства (Чернівці),що заявка отримана,але вже три неділі нічого немає.Через скільки часу консульство призначає день коли прийти( аудієнцію), і чи щось повинно від них прийти,чи самому треба іти в консульство.Я писала,цікавилась чому не призначають дату подачі на Сор, відповідь,що листування відбувається через еконсулат.ро.Що робити ?
-
- Новачок
Можливо все простіше. Заявку отримали - приходьте в любий зручний для вас час.Після реєстрації на СОР на еконсулат.ро прийшла відповідь з консульства (Чернівці),що заявка отримана,але вже три неділі нічого немає.