Будем надеяться на это)
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Да каждой год такое. Я свой приказ ждал так больше двух месяцев не обновляли .
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
самое сладкое время -ждание приказа-
Добрий день. Підкажіть будь ласка хто знає. Щоб подати на Сор в Бухаресті потрібно реєструватись на еконсулат.ро? Дякую
-
- Активіст
Согласен . Сплошной сироп.
Приказ , присяга , СОР, СОБ, паспорт .
А у тебя , так вообще сладко . Смена фамилии . Сладких ожиданий масса .
Добрый день! Подскажите ,можна ли со Львова вылетить в Лондон показав на укр.таможне наши НЕбиометрические загранпаспорта ,а в Лутоне рум.паспорта.Выпустит ли Украина ?Впустит ли Англия ,если билеты на украинца?
-
- Новачок
Доброго дня.Підкажіть будь ласка, я не поїхала на присягу яка була в липні, хочу перезаписатись вдруге довідка про те що я хворіла на час присяги є, перший лист на присягу видавали в Одесі,перезаписатись на присягу хотіла б в Чернівцях.Чи можу я перезаписатись в Чернівцях і що ще потрібно для цього, чи не винекне питань чому перший запис на присягу був виданий в Одесі
-
- Новачок
Розказую по власному досвіді як зробила...
В мене теж укр. небіометричний.
Коли верталась з Румунії з готовим паспортом- на їхньому кордоні показала свій укр. (по якому в‘їхала в їхню країну, щоб поставили штамп про виїзд), а на укр. кордоні показала румунський паспорт, в який поставили штамп про в‘їзд в Україну. Тоді коли летіла зі Львова в Лондон- брала білет на рум. паспорт і сміливо всюди його і показувала...
Ви можете пере записатись по місцю прописки лише!tetiana1111 писал(а): ↑19 авг 2018, 21:12Доброго дня.Підкажіть будь ласка, я не поїхала на присягу яка була в липні, хочу перезаписатись вдруге довідка про те що я хворіла на час присяги є, перший лист на присягу видавали в Одесі,перезаписатись на присягу хотіла б в Чернівцях.Чи можу я перезаписатись в Чернівцях і що ще потрібно для цього, чи не винекне питань чому перший запис на присягу був виданий в Одесі
-
- Зацікавлений
Доброго дня!
Появилась информация что 14 августа из-за митингов в Бухаресте присягу перенесли!!!
Кто в курсе было такое или нет???
И как такое вообще может быть?!?!
Типа, людей которые должны были быть на присяге, перезаписали на другие даты.
Мне в такое не верится, так как куда и на какие даты можно перенести такое количество людей.
Но у супруги присяга 28-го числа, вот и волнуюсь не будет ли бардака!
Появилась информация что 14 августа из-за митингов в Бухаресте присягу перенесли!!!
Кто в курсе было такое или нет???
И как такое вообще может быть?!?!
Типа, людей которые должны были быть на присяге, перезаписали на другие даты.
Мне в такое не верится, так как куда и на какие даты можно перенести такое количество людей.
Но у супруги присяга 28-го числа, вот и волнуюсь не будет ли бардака!