BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Едем с женой в Сучаву подавать на булетин или загран. Посредник настойчиво агитирует за булетин. Для работы и постоянного проживания в Германии точно будет достаточно только заграна с domiciliu străinătate?
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Не знаю никого, кто бы говорил, что булетин очень нужен где-то кроме как в Румынии. Для работы в ЕС Вам достаточно заграна. У посредника свой интерес, ведь он получит с Вас денег за прописку и помощь в изготоволении булетина. Сейчас загран на 10 лет, так что никакой разницы нет уже.Iubesc Romania писал(а): ↑22 авг 2018, 12:32Едем с женой в Сучаву подавать на булетин или загран. Посредник настойчиво агитирует за булетин. Для работы и постоянного проживания в Германии точно будет достаточно только заграна с domiciliu străinătate?
-
- Новачок
З понеділка їду подавати на СОР у Київ , що там можуть запитати на румунській?, щоб не осоромитись
-
- Активіст
В первую очередь спрашивают паспортные данные. Но могут спросить все. Если не ответите, то ничего страшного. Они очень лояльны.
-
- Новачок
Здравствуйте!
3 месяца назад подал документы на СОР в консульстве в Украине, сегодня написал вопрос им насчет готовности СОР и они ответили мне, что до сих пор не получили CNP (cod numeric personal как я понимаю) из Румынии.
Кто-нибудь сталкивался с таким?
С чем может быть связано, что этот CNP из Румынии не послали в консульство?
Стоит еще подождать или нужно самому писать или ехать в Румынию?
Спасибо.
3 месяца назад подал документы на СОР в консульстве в Украине, сегодня написал вопрос им насчет готовности СОР и они ответили мне, что до сих пор не получили CNP (cod numeric personal как я понимаю) из Румынии.
Спасибо.
-
- Новачок
Доброго дня. Хто сам записувався на присягу в Чернівцях?Прохання розказати який порядок і що питали.Хочу сама записатись .Буду вдячна
-
- Активіст
CNP - это код, который будет написан у Вас в СОР. Его присваивают в течение 60 рабочих дней, так что если это время еще не прошло, то паниковать не стоит)Max2018 писал(а): ↑22 авг 2018, 16:29Здравствуйте!
Спасибо.
-
- Активіст
Добрий вечір!Берете своїх два паспорти(закордонний та внутрішній український) а також талончик з вашим номером,який вам мали видати коли ви подавали свій досар.Приходите під консульство і там черговий виходить кожні пару хвилин і збирає у всіх паспорт і талончик(внутрь у паспорт закладати треба талончик).Вам винесуть назад ваш паспорт з талончиком і на талончику буде написано число,коли вам приходити щоб записатися на присягу(це зазвичай через тиждень).Коли ви приходите вже через тиждень,то так само паспорт з талончиком показуєте черговому і він по пару людей запускає внутрь,ви підходите до віконечка внутрі,протягуєте там свої документи і чекаєте...вам видають листок(А-4) -це і є запрошення, і ваш паспорт.Ніяких питань(принаймні тоді коли я була) не було.Ніхто і нічого не питав.tetiana1111 писал(а): ↑22 авг 2018, 16:53Доброго дня. Хто сам записувався на присягу в Чернівцях?Прохання розказати який порядок і що питали.Хочу сама записатись .Буду вдячна
-
- Зацікавлений
А можна попросити якусь свою дату присяги? Бо буду за кордоном майже щомісяця.Kornuta писал(а): ↑22 авг 2018, 19:46Добрий вечір!Берете своїх два паспорти(закордонний та внутрішній український) а також талончик з вашим номером,який вам мали видати коли ви подавали свій досар.Приходите під консульство і там черговий виходить кожні пару хвилин і збирає у всіх паспорт і талончик(внутрь у паспорт закладати треба талончик).Вам винесуть назад ваш паспорт з талончиком і на талончику буде написано число,коли вам приходити щоб записатися на присягу(це зазвичай через тиждень).Коли ви приходите вже через тиждень,то так само паспорт з талончиком показуєте черговому і він по пару людей запускає внутрь,ви підходите до віконечка внутрі,протягуєте там свої документи і чекаєте...вам видають листок(А-4) -це і є запрошення, і ваш паспорт.Ніяких питань(принаймні тоді коли я була) не було.Ніхто і нічого не питав.tetiana1111 писал(а): ↑22 авг 2018, 16:53Доброго дня. Хто сам записувався на присягу в Чернівцях?Прохання розказати який порядок і що питали.Хочу сама записатись .Буду вдячна
-
- Активіст
Думаю що як ви володієте добре мовою то можете запитати на які дати є присяги і попросити собі на ту,яка вам підходить.romcit писал(а): ↑22 авг 2018, 22:33А можна попросити якусь свою дату присяги? Бо буду за кордоном майже щомісяця.Kornuta писал(а): ↑22 авг 2018, 19:46
Добрий вечір!Берете своїх два паспорти(закордонний та внутрішній український) а також талончик з вашим номером,який вам мали видати коли ви подавали свій досар.Приходите під консульство і там черговий виходить кожні пару хвилин і збирає у всіх паспорт і талончик(внутрь у паспорт закладати треба талончик).Вам винесуть назад ваш паспорт з талончиком і на талончику буде написано число,коли вам приходити щоб записатися на присягу(це зазвичай через тиждень).Коли ви приходите вже через тиждень,то так само паспорт з талончиком показуєте черговому і він по пару людей запускає внутрь,ви підходите до віконечка внутрі,протягуєте там свої документи і чекаєте...вам видають листок(А-4) -це і є запрошення, і ваш паспорт.Ніяких питань(принаймні тоді коли я була) не було.Ніхто і нічого не питав.