OkM писал(а): ↑13 сен 2018, 12:28
Тисячу разів писали: як кому пощастить. Є люди, які прекрасно без нього обходяться. І скептично коментують тут з приводу тих, хто робить бюлетін. Мені особисто він був вкрай потрібен. Сказали, що без булетіна не візьмуть на роботу. Якби у мене його не було, то, напевно, я б собі цього не пробачила. Багато наших взагалі нелегалами сидять і нічого. То що, тепер всім сидіти нелегалами?
Ви робите документи з якоюсь метою. Можливо, навіть, раніше були за кордоном і знаєте, на що розраховувати, бачили різні ситуації. Отож Вам і вирішувати.
Якщо зараз Вам скажуть: "Не робіть!!!", то Ви не зробите? Чи навпаки?
Я особисто вважаю (і це глибоко моє переконання, на яке не варто звертати увагу), що ніхто не знає, як буде далі. Можливо, той булетін через тиждень стане обов"язковим. І що тоді йти переробляти доки і робити новий загран? Крім того його видають на 10 років, а людям старшого віку (не знаю, з якого) його видають безстроково (на 60 років). Бачила сама на свої очі. При цьому загран поки що - лише на 5. За цей час доведеться робити ще один загран з тими самими митарствами.
І ще одне, якщо Ви робите доки і на дітей, то це важливо, бо вони мають особливість швидко рости, а закони Румунії - швидко міняися. Є прописка у дитини - всі проблеми вирішені. Все життя скільки захоче, навіть, коли стане повнолітнім/-ньою, зможе тисячі разів робити той паспорт, жити, де хоче, у т.ч. в Румунії.
Тому ні в якому разі не робіть булетін, якщо Вас це все не стосується. Це ж зайві витрати, які в Європі можна відробити за один з половиною день.