16-та, перша сотня. Але мої сусіди по досару почали виходити в приказі 1-2 місяці тому.
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
Автор темы - Постійний користувач
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Здравствуйте, у меня клиентка 20 тыс вышла , 15 тыс- 17 тыс пока не вышли .
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года .Безстрессовой - 100% сдачи присяги. Дорого! . Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт,обмен водительского удостоверения. тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
-
- Зацікавлений
Підкажіть, будь ласка, на коли зараз записують на присягу?
-
- Активіст
romcit писал(а): ↑05 дек 2018, 23:45Підкажіть, будь ласка, на коли зараз записують на присягу?
[/qприблизно тиждень назад бачив повідомлення що людину поставили через 2 з половиною місяця...а взагалі не так давно писали що в районі 4-5 місяців.однак точної інформації не маю.
чернівецьке консульство
-
- Новачок
Доброго дня))) Хочу поділитися з вами тим як я виїхала з України по румунському паспорту! 26 листопада ми отримали румунський загран з пропискою в Україні, тоді ми попали з чоловіком на той день де пішла чуйка за воєнний стан, і тоді ми разом з нашим посередником в’їхали в Україну по румунському паспорту ( на той випадок якщо закриють кордони щоб чоловік рахувався за кордоном і небуло всяких проблем). Проблема з воєнним станом вирішилася і ми взяли білет на румунський паспорт як і всі рекомендували, але незнали що маємо показувати прикордонникам тому що всі кажуть ТІЛЬКИ УКРАЇНСЬКИЙ, але в нас печать в румунському про в’їзд значить треба і про виїзд. Трохи переживали коли давали румунський паспорт з українською пропискою, але нас навіть нічого не запитали пропустили і щасливої дороги))) І ще хочу додати половина нашого літака були з румунськими паспортами і я сумніваюся що хтось з них показував український прикордонникам, ті люди з якими ми спілкувалися в літаку казали що часто літають в Україну і тільки по румунському. Вилітали з аеропорту Львів!Всім удачі не хвилюйтеся за перельоти все буде добре!
-
- Зацікавлений
На даний час ЄС вважає що громадянин України (ваш чоловік) перебуває на теренах Європи, чи не буде наслідків якщо ви не виєдите з ЄС по українському паспорту (перевищення терміну перебування громадянина України) ?
Напишіть будь ласка хтось про присягу у вівторок..в мене 13 грудня, хотілось б дізнатися як все пройшло, дякую)
-
- Активіст
Ну он же в Европе стал Гражданином ЕС...без всяких нарушений. В ЕС нет жесткого контроля за тем, чтобы он обязательно выехал в Украину и заезжал как гражданин ЕС...люди иногда получают гражданство и никогда больше не появляются в Украине. Живут и работают в ЕС...и им никто ничего не говорит.
-
- Новачок
Здравствуйте,
Я получил недавно сор и соб, ждал почти год, и как я понял, в такие ситуации попадают только люди как мы, т.е. с Черновцов и с корнями из Черновцов?
Это совпадение или к нам какое то особое отношение? или проверяют архивы?
А может это просто совпадение... Много с кем говорил, у кого подобные задержки были - все черновицкие