BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?

romcit
Зацікавлений
Благодарил (а): 5 раз

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение romcit » 05 дек 2018, 18:54

lover писал(а):
05 дек 2018, 18:10
romcit писал(а):
05 дек 2018, 15:25
Доброго дня, я вийшов у приказі. На коли зараз в консульства записують на присягу?
яка тисяча ваша?або якщо можливо і сотня?
16-та, перша сотня. Але мої сусіди по досару почали виходити в приказі 1-2 місяці тому.

Автор темы
BOBA-PO
Постійний користувач
Благодарил (а): 86 раз

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение BOBA-PO » 05 дек 2018, 19:09

lover писал(а):
romcit писал(а):
05 дек 2018, 15:25
Доброго дня, я вийшов у приказі. На коли зараз в консульства записують на присягу?
Здравствуйте, у меня клиентка 20 тыс вышла , 15 тыс- 17 тыс пока не вышли .
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года .Безстрессовой - 100% сдачи присяги. Дорого! . Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт,обмен водительского удостоверения. тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве

romcit
Зацікавлений
Благодарил (а): 5 раз

Сообщение romcit » 05 дек 2018, 23:45

Підкажіть, будь ласка, на коли зараз записують на присягу?

lover
Активіст
Благодарил (а): 27 раз

Сообщение lover » 05 дек 2018, 23:49

romcit писал(а):
05 дек 2018, 23:45
Підкажіть, будь ласка, на коли зараз записують на присягу?
[/qприблизно тиждень назад бачив повідомлення що людину поставили через 2 з половиною місяця...а взагалі не так давно писали що в районі 4-5 місяців.однак точної інформації не маю.
чернівецьке консульство

Tommy
Новачок
Благодарил (а): 11 раз

Сообщение Tommy » 06 дек 2018, 09:42

Обновили досар!

Хруст
Новачок
Благодарил (а): 1 раз

Сообщение Хруст » 06 дек 2018, 11:29

Доброго дня))) Хочу поділитися з вами тим як я виїхала з України по румунському паспорту! 26 листопада ми отримали румунський загран з пропискою в Україні, тоді ми попали з чоловіком на той день де пішла чуйка за воєнний стан, і тоді ми разом з нашим посередником в’їхали в Україну по румунському паспорту ( на той випадок якщо закриють кордони щоб чоловік рахувався за кордоном і небуло всяких проблем). Проблема з воєнним станом вирішилася і ми взяли білет на румунський паспорт як і всі рекомендували, але незнали що маємо показувати прикордонникам тому що всі кажуть ТІЛЬКИ УКРАЇНСЬКИЙ, але в нас печать в румунському про в’їзд значить треба і про виїзд. Трохи переживали коли давали румунський паспорт з українською пропискою, але нас навіть нічого не запитали пропустили і щасливої дороги))) І ще хочу додати половина нашого літака були з румунськими паспортами і я сумніваюся що хтось з них показував український прикордонникам, ті люди з якими ми спілкувалися в літаку казали що часто літають в Україну і тільки по румунському. Вилітали з аеропорту Львів!Всім удачі не хвилюйтеся за перельоти все буде добре!

sergey74
Зацікавлений
Благодарил (а): 43 раза

Сообщение sergey74 » 06 дек 2018, 11:49

Хруст писал(а):
06 дек 2018, 11:29
і тоді ми разом з нашим посередником в’їхали в Україну по румунському паспорту
На даний час ЄС вважає що громадянин України (ваш чоловік) перебуває на теренах Європи, чи не буде наслідків якщо ви не виєдите з ЄС по українському паспорту (перевищення терміну перебування громадянина України) ?

Oleglp
Новачок

Сообщение Oleglp » 06 дек 2018, 12:22

Напишіть будь ласка хтось про присягу у вівторок..в мене 13 грудня, хотілось б дізнатися як все пройшло, дякую)

Vit-vit
Активіст
Благодарил (а): 45 раз

Сообщение Vit-vit » 06 дек 2018, 13:00

sergey74 писал(а):
06 дек 2018, 11:49
Хруст писал(а):
06 дек 2018, 11:29
і тоді ми разом з нашим посередником в’їхали в Україну по румунському паспорту
На даний час ЄС вважає що громадянин України (ваш чоловік) перебуває на теренах Європи, чи не буде наслідків якщо ви не виєдите з ЄС по українському паспорту (перевищення терміну перебування громадянина України) ?
Ну он же в Европе стал Гражданином ЕС...без всяких нарушений. В ЕС нет жесткого контроля за тем, чтобы он обязательно выехал в Украину и заезжал как гражданин ЕС...люди иногда получают гражданство и никогда больше не появляются в Украине. Живут и работают в ЕС...и им никто ничего не говорит.

Raichu
Новачок
Благодарил (а): 8 раз

Сообщение Raichu » 06 дек 2018, 14:38

BOBA-PO писал(а):
05 дек 2018, 19:09
lover писал(а):

Здравствуйте, у меня клиентка 20 тыс вышла , 15 тыс- 17 тыс пока не вышли .
Здравствуйте,
Я получил недавно сор и соб, ждал почти год, и как я понял, в такие ситуации попадают только люди как мы, т.е. с Черновцов и с корнями из Черновцов?
Это совпадение или к нам какое то особое отношение? :D или проверяют архивы?
А может это просто совпадение... Много с кем говорил, у кого подобные задержки были - все черновицкие :-(
Ответить