Брат заїздив на авто, яке зареєстровано на нього як румуна, за українським паспортом, теж є різниця в написанні прізвища, пробем не було.nostromo писал(а): ↑21 янв 2019, 23:13Цікаво, в такому випадку, підскажіть, чи є дуже важливо на який паспорт оформлений куплений і зареєстрований автомобільsem1309 писал(а): ↑21 янв 2019, 19:39
Навіть маючи біометричний український паспорт, можна без пробем їхати як румун, тільки не через ті пункти пропуску, де вже український біометричний паспорт був засвічений. Так всі й їздять.
Відправлено через 1 хвилину 34 секунди:
Дозволено перебувати на території України 90 днів.
,-на украінський чи румунський? (декілька букв не співпадають в прізвищі, автомобіль куплений на укр пас, -заізжати треба по румунському)?!?
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
уточню - по рум.докам прописка UA)
-
- Активіст
хм...якщо прописка юа тоді як ви подались на булетін????
це раз а два якщо ви робите паспорт у консульстві потім отримуєте булетін то ваш загран стає не дійсним)))
Відправлено через 1 хвилину 5 секунд:
чи може у вас булетін з укр пропискою?)))))аахахахаххахахаххахахахах
-
- Новачок
Здравствуйте!
Отзовитесь пожалуйста те, кто подавал мини-Дасар на ребенка. Какое время ожидания???? Можно ли через сайт отслеживать мини-Дасары??
Прошу всех кто знает - ответить пожалуйста!!!!!
Отзовитесь пожалуйста те, кто подавал мини-Дасар на ребенка. Какое время ожидания???? Можно ли через сайт отслеживать мини-Дасары??
Прошу всех кто знает - ответить пожалуйста!!!!!
-
- Зацікавлений
А як розібратись в цьому?Ліля писал(а): ↑22 янв 2019, 13:08Подати на СОР і СОБ в Чернівецьке консульство не так просто, як наприклад в Києві....тому спершу потрібно розібратись чи можете ви там подати, бо даремна буде трата грошей і часу...В консульстві м.Чернівці свої вимоги до подачі... Вам не допоможе реєстрація, якщо в сертифікаті переклад вашого імені, прізвища і місця народження...а також імена ваших батьків написано не так, як вимагає чернівецьке консульство...romcit писал(а): ↑21 янв 2019, 18:44Не підкажете,як записатись на прийом в консульство Чернівців, щоб отримати румунське СОР?
Відправлено через 10 хвилин 55 секунд:
Маю на увазі посилання на сторінку,дякую.
Відправлено через 17 хвилин 10 секунд:
Згадав, що ось цей сайт -- https://www.econsulat.ro/
Але де саме там СОР?
Удачі!
Де є інформація? З чого почати? Чи піти в консульство запитати?
Відправлено через 16 хвилин 51 секунду:
Чи краще поїхати в Сучаву?
ПРосто посередники озвучили надто дорогі ціни...А мову я знаю, вивчав. Думаю і сам можу цим зайнятись.
-
- Активіст
Написала в приватному повідомленні...romcit писал(а): ↑23 янв 2019, 19:57А як розібратись в цьому?Ліля писал(а): ↑22 янв 2019, 13:08
Подати на СОР і СОБ в Чернівецьке консульство не так просто, як наприклад в Києві....тому спершу потрібно розібратись чи можете ви там подати, бо даремна буде трата грошей і часу...В консульстві м.Чернівці свої вимоги до подачі... Вам не допоможе реєстрація, якщо в сертифікаті переклад вашого імені, прізвища і місця народження...а також імена ваших батьків написано не так, як вимагає чернівецьке консульство...
Удачі!
Де є інформація? З чого почати? Чи піти в консульство запитати?
Відправлено через 16 хвилин 51 секунду:
Чи краще поїхати в Сучаву?
ПРосто посередники озвучили надто дорогі ціни...А мову я знаю, вивчав. Думаю і сам можу цим зайнятись.
-
- Новачок
Подавала в Сучаве в июле 18 года. Пишу письма в АНЧ.Отвечают, что еще нет приказа.
-
- Новачок
добрый день!скажите на булетене с обратной стороны ничего не должно быть???просто белая сторона?
-
- Зацікавлений
Так просто біла поверхня))))
-
- Новачок
Цього тижня хтось отримував відповідь з АНЧ? Третє письмо ігноруют. Писав на різні імейли. Просто вижу, що у відкритих наказах вже 40К пішли.