lover писал(а): ↑06 фев 2019, 15:55завжди можна знайти посередника який за певну плату проведе і зробить))letty писал(а): ↑06 фев 2019, 15:47Всім доброго дня! Можливо, хтось володіє інформацією і зможе мені щось порадити. Маю румунський паспорт, хочу їхати у Німеччину на роботу, приблизно на два роки. Але треба страховку. В Німеччині це дорого, порадили зробити у Румунії. На жаль, румунською мовою не володію настільки, щоб самій ходити у Румунії по інстанціях. Які є варіанти, підкажіть, будь ласка.
але чесно страховка це звісно дуже корисно..але мені здається вона необовязкова для громадян єс.звісно якщо не плануєте відвідувати лікарні.в англії наприклад всім однаково про твою страховку(поки не підеш в лікарню)
кстатій..можете ввести в гугл asigurare medicala în românia-apoi casa națională de asigureri de sănătate там э ынформацыя
Відправлено через 56 секунд:
вроды найдешевша (державна) страховка яка дыэ по всый эс
Ще б знати, де шукати того посередника і щоб порядний був. Страховка може й не обов'язкова, лікарні не планую відвідувати. Але хто його знає, що може статися за два роки. Хочеться все ж мати хоч якусь допомогу в разі чого.
Дякую за відповідь, почитаю те, що ви порадили.