Тобто,мати родинне коріння даної країни не так важливо,як язик???bruno писал(а):важко сказати...у неї змінюються думки..але точно треба розуміти , що вона питає.....а то зараз є найважча задача, бо завчити ще пару речень можна без проблем, а ото зрозуміти що питає, - біда........я тоже трошки сказав, хто я, чого прийшов і т.д.....пару речень, а потім вона знову продовжила щось питати і я здох....
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Рум
Лучше высушить одну детскую слезу, чем пролить реки крови.
Она чаще всего спрашивает откуда Вы и год рождения....если Вы этого не знаете, по ее мнению Вы не знаете язык той страны которая Вам дает гражданство....а для нее это важно, ибо это задевает ее самолюбие как генерального консула страны/, представительницей которой она является....
-
- Зацікавлений
та де, коріння це якраз підстава найголовніша щоб вийти в наказі і згодом складати присягу, просто зараз "шановна" консул Елеонора Молдован взялася за мову..........Dj-Rembrand писал(а):Тобто,мати родинне коріння даної країни не так важливо,як язик???bruno писал(а):важко сказати...у неї змінюються думки..але точно треба розуміти , що вона питає.....а то зараз є найважча задача, бо завчити ще пару речень можна без проблем, а ото зрозуміти що питає, - біда........я тоже трошки сказав, хто я, чого прийшов і т.д.....пару речень, а потім вона знову продовжила щось питати і я здох....
послуги адвоката(не громадянство) - кримінал, цивільне, сімейне, трудове, виконавча служба, банки...095-134-28-94
можете записаться у посредника за сотку....и язык знать не надо....
-
- Зацікавлений
та де ж вони ті посередники?? бо на шахрая потрапити не дуже хочеться.....force писал(а):можете записаться у посредника за сотку....и язык знать не надо....
послуги адвоката(не громадянство) - кримінал, цивільне, сімейне, трудове, виконавча служба, банки...095-134-28-94
какие шахраи, у нас город маленький.....
-
- Новачок
Так, так , та де ж вони ці посередники? Я не знаю яким чином можна записатись на присягу без мови і за гроші , не вже Елеонора бере хабарі?force писал(а):можете записаться у посредника за сотку....и язык знать не надо....
А кто его знает???? Кто ищет, тот всегда найдет...anita писал(а): Так, так , та де ж вони ці посередники?
P.S. Кстати, за создание мульта +100500
-
- Новачок
Якщо ви знаете такого посередника , напишіть будласка як йому зателефонувати?
-
Автор темы - Постійний користувач
Очень сложно сейчас записаться на присягу, даже через посредника. Много жулья, один уже скрывается денег должен людям.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года .Безстрессовой - 100% сдачи присяги. Дорого! . Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт,обмен водительского удостоверения. тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве