Мене взагалі майже нічого не питали. Я попала до робітниці в 2 віконечку. Робітниця в 1 віконечку (я краєм вуха чула), щось розпитувала щось людину. Консул не виходив. Охоронець був відносно люб'язний. Робітниця сказала, що їй потрібно дати, потім сказала сісти та зачекати, згодом покликала, сказала де розписатись та написати свій емейл/мобільний. От і все. Правда я до неї ще раз змушена була підійти, бо сіла перевіряти черере і побачила, що неправильно написано назву мого міста. Вона сказала не переживати, то не є важливо, головне щоб паспортні дані, прізвище і т.д були вірно написані.Olexii писал(а):Что спрашивают ? Много вопросов ?Iren1989 писал(а):
Вам в консульство, це на Гоголівській, 4.
И какие документы нужно брать ?
Паспорт Украинский , загранпаспорт , номер досара и распечатанный приказ ? Правильно ?
Коли я записувалась, просили дати 2 паспорти та талончик, який видавався при подачі. Брала з собою все, різні роздруківки від ANC + з стадіу досар, але працівниця сказала, що не потрібно. Шукала все рівно в себе в базі, чи я є в приказі.
З розповідей людей, що були там, а також своїх знайомих чула, що зазвичай консул чи співробітниці можуть попитати хто, звідки, коли подавався досар і т.д. Суто загальні питання.