BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Здравствуйте! Чем отличается внутренний румынский паспорт с румынской пропиской от паспорта без румынской прописки, который выдает консульство Украины?
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Поспорт без пропискі в руминії загран графа 14: пише україна а паспорт з пропискою пише город де проживайти в руминії . І відтого шо ви будети робити в руминії загран чи в консульстві відрізняєтся виготовленям в руминії це 14днів в консульстві до 2.5місяці
І внутріній тойсть булітін консульство невидає і неробить
-
- Активіст
Лучше прийти к первому заходу. Время условно написано. Не всегда совпадает
как там проходят присяги последней время отпишытесь а то нет инфо нигде.
-
- Зацікавлений
- Контактная информация:
Думаю це стосуеться осіб які приймали присягу після,, нового закону,,Svitlana12345 писал(а): ↑08 фев 2018, 19:30Як на рахунок 90 днив з дня присяги, це хтось контролюе? Менi теж доведеться iхати на сор соб, але пройшло 3 мiс. вiд присяги вже
-
- забанений
Доброго дня. Я, певно, щось пропустив. Але що за новий закон? Забов'язує отримати всі документи після присяги? Чи тільки СОР?Тетианна писал(а): ↑09 фев 2018, 00:00Думаю це стосуеться осіб які приймали присягу після,, нового закону,,Svitlana12345 писал(а): ↑08 фев 2018, 19:30
Як на рахунок 90 днив з дня присяги, це хтось контролюе? Менi теж доведеться iхати на сор соб, але пройшло 3 мiс. вiд присяги вже
-
- Зацікавлений
Доброго дня всім. Хто може роз`яснити, отримав ось таке повідомлення від ANC по одній справі: Cererea dvs. nr. 2***/RD/2015 a fost avizată negativ de către Comisia pentru Cetățenie și a fost inclusă pe Ordinul președintelui Autorității Naționale pentru Cetățenie nr. 1***/P/20.10.2016. Prin urmare, cererea dvs. a fost respinsă. Я так розумію, що справу відхили, але є якийсь наказ. Це наказ про те що справа відхилена? Що можна зробити у цьому випадку?
-
- Активіст
собирай доки и подовай заново, адвокаты не чего не решат,решение уже принято-негатив-Trust писал(а): ↑09 фев 2018, 11:27Доброго дня всім. Хто може роз`яснити, отримав ось таке повідомлення від ANC по одній справі: Cererea dvs. nr. 2***/RD/2015 a fost avizată negativ de către Comisia pentru Cetățenie și a fost inclusă pe Ordinul președintelui Autorității Naționale pentru Cetățenie nr. 1***/P/20.10.2016. Prin urmare, cererea dvs. a fost respinsă. Я так розумію, що справу відхили, але є якийсь наказ. Це наказ про те що справа відхилена? Що можна зробити у цьому випадку?
-
- Зацікавлений
А якщо після виходу наказу пройшло 2,5 роки, то можна якось записатися на присягу, чи теж заново подаватися?сергей 48 писал(а): ↑09 фев 2018, 11:50собирай доки и подовай заново, адвокаты не чего не решат,решение уже принято-негатив-Trust писал(а): ↑09 фев 2018, 11:27Доброго дня всім. Хто може роз`яснити, отримав ось таке повідомлення від ANC по одній справі: Cererea dvs. nr. 2***/RD/2015 a fost avizată negativ de către Comisia pentru Cetățenie și a fost inclusă pe Ordinul președintelui Autorității Naționale pentru Cetățenie nr. 1***/P/20.10.2016. Prin urmare, cererea dvs. a fost respinsă. Я так розумію, що справу відхили, але є якийсь наказ. Це наказ про те що справа відхилена? Що можна зробити у цьому випадку?
-
- Зацікавлений
- Контактная информация:
На це питання точніше може відповісти адмін, чекаемо на розъяснення_vitaliy_123 писал(а): ↑09 фев 2018, 06:56Доброго дня. Я, певно, щось пропустив. Але що за новий закон? Забов'язує отримати всі документи після присяги? Чи тільки СОР?