BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Як зараз на кордоні(порубне)проїхати є можливість чи треба авіасполучення планувати?
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Это правда . Ребенка вывез . Ей очень нравится . Сначала переживала , СейчасIubesc Romania писал(а): ↑27 ноя 2018, 22:45Спасибо. Очень тяжело морально, но при сложившейся ситуации в стране, можно сделать однозначный вывод - нашему ребенку там будет лучше...
Обратно не вернёшь. Совсем другая жизнь.
-
- Новачок
Щастя та здоров,я. Звертаюся за порадою чи робити булетін, чи зразу закордонний паспорт.Є плани на німеччину. Декілька місяців тому це обговорювалося на форумі, але багатьом знайомим для легального працевлаштування потрібні були булетіни, а декому навіть апостиль всіх рум. документів. тому прошу підказати , як можна прописатися якщо в паспорті вказано проживання УКР, як і чому після прописки стануть недійсними булетіни, і взагалі як краще зробити. дякуюIubesc Romania писал(а): ↑27 ноя 2018, 22:20
В нашей ситуации делать булетины вообще бессмысленно. Сразу после оформления прописки в Берлине, они станут недействительными.
-
- Новачок
Дякую.Dima писал(а): ↑28 ноя 2018, 09:59Наразі є можливість проїхати, але що буде завтра ніхто не знає.Vitalij SH писал(а): ↑27 ноя 2018, 23:51Як зараз на кордоні(порубне)проїхати є можливість чи треба авіасполучення планувати?
В крайньому випадку можно буде в пішому режимі пройти і далі автостопом.
-
- Новачок
Дякую. На даний момент жодної необхідності в булетіні для Німеччини немає. Адреса попередньої прописки їх не цікавить. Після оформлення прописки у Берліні булетін буде недійсним з тієї причини, що на території ЄС неможливо бути прописаним у двох місцях одночасно.străin писал(а): ↑28 ноя 2018, 16:55Щастя та здоров,я. Звертаюся за порадою чи робити булетін, чи зразу закордонний паспорт.Є плани на німеччину. Декілька місяців тому це обговорювалося на форумі, але багатьом знайомим для легального працевлаштування потрібні були булетіни, а декому навіть апостиль всіх рум. документів. тому прошу підказати , як можна прописатися якщо в паспорті вказано проживання УКР, як і чому після прописки стануть недійсними булетіни, і взагалі як краще зробити. дякуюIubesc Romania писал(а): ↑27 ноя 2018, 22:20
В нашей ситуации делать булетины вообще бессмысленно. Сразу после оформления прописки в Берлине, они станут недействительными.
-
- Новачок
Дякую. На даний момент жодної необхідності в булетіні для Німеччини немає. Адреса попередньої прописки їх не цікавить. Після оформлення прописки у Берліні булетін буде недійсним з тієї причини, що на території ЄС неможливо бути прописаним у двох місцях одночасно.
а як на щод италії ?не підзкажете
-
- Новачок
Наскільки я знаю, для постійного проживання в будь-якій країні ЄС необхідності у булетіні немає. В даний момент може знадобитися тільки для деяких роботодавців у UK.strom писал(а): ↑28 ноя 2018, 18:16Дякую. На даний момент жодної необхідності в булетіні для Німеччини немає. Адреса попередньої прописки їх не цікавить. Після оформлення прописки у Берліні булетін буде недійсним з тієї причини, що на території ЄС неможливо бути прописаним у двох місцях одночасно.
-
- Активіст
В италии не нужен. Приезжаете , прописываетесь в италии и уже здесь получаете внутренний паспорт .strom писал(а): ↑28 ноя 2018, 18:16Дякую. На даний момент жодної необхідності в булетіні для Німеччини немає. Адреса попередньої прописки їх не цікавить. Після оформлення прописки у Берліні булетін буде недійсним з тієї причини, що на території ЄС неможливо бути прописаним у двох місцях одночасно.
-
- Новачок
я buletin не делал встретился с небольшой трудностью в Англии когда просили дополнительные документы при открытии счёта но счёт открыли и без этого так что никаких проблем нет. сейчас остановился в Германии булетин Там не нужен как раз наоборот если у вас есть паспорт биометрический то все проблемы решаются по нему А вот если бы у Вас его не было а был только buletin тогда дa нужно делать переводы свидетельство о рождении сертификата и апостиль.. моё мнение bulletin не нужен, права менять буду здесь в Германии (уточню буду пересдавать)străin писал(а): ↑28 ноя 2018, 16:55Щастя та здоров,я. Звертаюся за порадою чи робити булетін, чи зразу закордонний паспорт.Є плани на німеччину. Декілька місяців тому це обговорювалося на форумі, але багатьом знайомим для легального працевлаштування потрібні були булетіни, а декому навіть апостиль всіх рум. документів. тому прошу підказати , як можна прописатися якщо в паспорті вказано проживання УКР, як і чому після прописки стануть недійсними булетіни, і взагалі як краще зробити. дякуюIubesc Romania писал(а): ↑27 ноя 2018, 22:20
и еще добавлю. т.к. язык я знаю очень плохо то всегда могу сослаться на строчку в пасспорте ( резидент украины)
а вот румын с проживанием в Румынии и без языка эт уже другая сказка
-
- Новачок
хорошо спасибо!а если у меня уже есть булетинь то тогда как?
Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
с булетином же можно прописатся и работать и жить в италии и т.д ?
Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
с булетином же можно прописатся и работать и жить в италии и т.д ?