BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?

Лукреція
Новачок

Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Лукреція » 22 май 2017, 09:42

vitalikua писал(а):
Лукреція писал(а):Добрий вечір.я хочу подади на СОР і СоБ через консульство, але у мене укр СОБ в 2011 році. Чи можуть бути якісь проблеми.Чоловіка дома нема. Десь просто я находила що писали що має бути чоловік дома якщо соб з 2011 року. Якщо хтось може щось підсказати буду рада.
Ні без чоловіка ви не подасте. Інфа бетон! Мій СОБ і СОР були готові через
консульство менше чим за півтора місяці! Просто вони не дзвонять.

Я так розумію що навіть на Сор не подам без чоловіка????

Tommy
Новачок
Благодарил (а): 11 раз

Сообщение Tommy » 22 май 2017, 11:18

Подскажите пожалуйста правильный адрес для подачи досара в Сучаве:
Strada Ștefan cel Mare 36 ?
или
Strada Mitropoliei 32 ?

УкраїнкаЯ
Новачок
Благодарил (а): 1 раз

Сообщение УкраїнкаЯ » 22 май 2017, 12:16

vitalikua писал(а):
Лукреція писал(а):Добрий вечір.я хочу подади на СОР і СоБ через консульство, але у мене укр СОБ в 2011 році. Чи можуть бути якісь проблеми.Чоловіка дома нема. Десь просто я находила що писали що має бути чоловік дома якщо соб з 2011 року. Якщо хтось може щось підсказати буду рада.
Ні без чоловіка ви не подасте. Інфа бетон! Мій СОБ і СОР були готові через консульство менше чим за півтора місяці! Просто вони не дзвонять.
Вибачте, я нічого не зрозуміла- то СОБ має якийсь термін, по виходу якого чоловік має бути присутній при подачі? І ви самі подавали в консульстві в Чернівцях, а через півтора місяця вже було готово?

Відправлено через 1 хвилину 38 секунди:
Хтось знає, в якому консульстві людина може сама подавати на СОР, СОБ і все решта, якщо проживає в Івано-Франківську?

bravo
Зацікавлений
Благодарил (а): 59 раз

Сообщение bravo » 22 май 2017, 13:13

Дмитрий Иванович писал(а):Подскажите , а если бабушка родилась в 1935 г в Глодянском р н село Петруня , у меня есть возможность оформить Румынское гражданство ?

Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Скажите у меня будут проблемы в Румынии при здачи документов ,если свидетельство о смерти бабушки было выдано в Приднестровье?
Какой же такой умелец вас напряг выбрать Св.о смерти? Вам нужно доказать свое родство только по Св.о рождении!Никого не интересует Св.о смерти-это лишний разводняк на перевод.

Romochkafly
Новачок
Благодарил (а): 20 раз

Сообщение Romochkafly » 22 май 2017, 13:21

УкраїнкаЯ писал(а):
vitalikua писал(а): Ні без чоловіка ви не подасте. Інфа бетон! Мій СОБ і СОР були готові через консульство менше чим за півтора місяці! Просто вони не дзвонять.
Вибачте, я нічого не зрозуміла- то СОБ має якийсь термін, по виходу якого чоловік має бути присутній при подачі? І ви самі подавали в консульстві в Чернівцях, а через півтора місяця вже було готово?

Відправлено через 1 хвилину 38 секунди:
Хтось знає, в якому консульстві людина може сама подавати на СОР, СОБ і все решта, якщо проживає в Івано-Франківську?
Я також із Франківська).у Чернівецькому консульстві ви можете подати. Я також зараз збираю документи)

Aynat
Активіст
Благодарил (а): 63 раза

Сообщение Aynat » 22 май 2017, 14:50

bravo писал(а):
Дмитрий Иванович писал(а):Подскажите , а если бабушка родилась в 1935 г в Глодянском р н село Петруня , у меня есть возможность оформить Румынское гражданство ?

Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Скажите у меня будут проблемы в Румынии при здачи документов ,если свидетельство о смерти бабушки было выдано в Приднестровье?
Какой же такой умелец вас напряг выбрать Св.о смерти? Вам нужно доказать свое родство только по Св.о рождении!Никого не интересует Св.о смерти-это лишний разводняк на перевод.
и я подавала свидетельства о смерти. В них же тоже указано дата и место рождения. И доки приняли и в приказ вышла.

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Сообщение Iren1989 » 22 май 2017, 15:13

сергей 48 писал(а):да сладкое слово адвокат, в нашем понимании все сделает как нам хочеться и немедлено, а вот и нечего подобного и близко, я вот сам записался на присягу на сентябрь и записывают автоматически отсчитывают 6 месяцев, я про Киев, а вот моего товариша записал адвокат на декабрь и между прочим за 150дол, хотя и обешал на май месяц,ну что с ним спорить найдет 1000 ответов то квоты то очередь, а что ему он адвокат да и деньги свои получил, учи лимбу я для тебя еше лучше делаю, вот примерно такие ответы,
Раніше так і було. Адвокат дійсно багато чого міг вирішити та пришвидшити, як наприклад запис на присягу.
Але незадовго до приходу Тіну та з його приходом особливо почали речі трохи мінятись. Тіну ж обіцяв, що буде оптимізувати роботу АНЧ. От і прийшли зміни.

Встановлення обмежень на подачу свідоцтв для адвокатів. Консульства швидше видають + безплатно. В адвокатів люди по півроку чекають
Запис на присягу в консульствах віднедавна йде на швидші дати, ніж у адвокатів. Виняток - Чернівецьке консульство.
Без довіреності адвокат тепер навіть не зможе перевірити стан Вашого досару, хоч раніше на це ніяких паперів точно не треба було.
Запис на подачу досару через посередників вже прикрито. Тепер черги почали публікувати на сайті в списках з іменами та навіть написано година на яку людина записана на подачу. http://cetatenie.just.ro/index.php/ro/m ... ate-online
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

screameon
Новачок

Сообщение screameon » 22 май 2017, 15:57

Доброго дня! Підкажіть хто знає, в який день чи дні, в Чернівецькому консульстві можна записатись на присягу. Та скажіть як у Консульстві з вимогами щодо знання мови, тільки почав її вивчати. Дякую!

bravo
Зацікавлений
Благодарил (а): 59 раз

Сообщение bravo » 22 май 2017, 17:50

screameon писал(а):Доброго дня! Підкажіть хто знає, в який день чи дні, в Чернівецькому консульстві можна записатись на присягу. Та скажіть як у Консульстві з вимогами щодо знання мови, тільки почав її вивчати. Дякую!
З понеділка по п'ятницю, крім середи.Краще зайняти чергу з 07-00, щоб бути у перших.Якщо ви не робили веріфікарє, то слід спочатку його зробити.Така процедура у Елєонори.А вже після веріфікарє, коли вам назначать, приходите і програмуєтесь.

screameon
Новачок

Сообщение screameon » 22 май 2017, 17:59

Веріфікаре, це документ якийсь? І скажіть якою мовою спілкуватись, Румунську тільки почав вивчати.
Ответить