сергей 48 писал(а):да сладкое слово адвокат, в нашем понимании все сделает как нам хочеться и немедлено, а вот и нечего подобного и близко, я вот сам записался на присягу на сентябрь и записывают автоматически отсчитывают 6 месяцев, я про Киев, а вот моего товариша записал адвокат на декабрь и между прочим за 150дол, хотя и обешал на май месяц,ну что с ним спорить найдет 1000 ответов то квоты то очередь, а что ему он адвокат да и деньги свои получил, учи лимбу я для тебя еше лучше делаю, вот примерно такие ответы,
Раніше так і було. Адвокат дійсно багато чого міг вирішити та пришвидшити, як наприклад запис на присягу.
Але незадовго до приходу Тіну та з його приходом особливо почали речі трохи мінятись. Тіну ж обіцяв, що буде оптимізувати роботу АНЧ. От і прийшли зміни.
Встановлення обмежень на подачу свідоцтв для адвокатів. Консульства швидше видають + безплатно. В адвокатів люди по півроку чекають
Запис на присягу в консульствах віднедавна йде на швидші дати, ніж у адвокатів. Виняток - Чернівецьке консульство.
Без довіреності адвокат тепер навіть не зможе перевірити стан Вашого досару, хоч раніше на це ніяких паперів точно не треба було.
Запис на подачу досару через посередників вже прикрито. Тепер черги почали публікувати на сайті в списках з іменами та навіть написано година на яку людина записана на подачу.
http://cetatenie.just.ro/index.php/ro/m ... ate-online