Сколько было примерно людей, и сколько в сумме не сдали?INNA_MV писал(а):Була вчора в першому заході, охоронець "маленький" питав чи знаю мову і скільки вчила , сказала один рік зразу на ліву сторону, пощастило що попала до чорної домни (поки рижа дала на оброку стопку паспортів яких завалила) рижа питала набагато більше питань, я так зрозуміла що були і молдовани в яких вона забрала паспорт. З 40-45 чоловік вернулося від Тіно 3. Потім гімн..і прийшов заступник я сиділа в 7 радові перед мною лишилося 5 людей з них ще в 2 забрав паспорта під час присяги не знали сказати де люди =хто не знає мови пішли на вулицю( казали що вони добре знають мову). Кожного повтоно опитував звідки, яка професія де працють,що закінчували, скільки класів, студентів скільки років вчаться, мене запитав чому я хочу громадянство, в кінці кожно запитував де ми знаходимося були кадри які не могли прочитати зі стенду правильно "авторітецій націонале пенру чецетинії Роминії" читали по 3 рази хто таки не зміг забирали паспорт. Під час присяги забрали 7 -8 паспортів.Тіно шансу не давав сказав прочитати з закордонного паспроту по ромунській , більше нічого не питаючи ( таке на уроках не проходили)
За 20 дней реально себя подготовить?
Как выглядит рыжая домна? Молодая?