BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Iren1989 » 13 июн 2017, 13:33

sergey74 писал(а):Статистика по подаче Досара:

2016 год:
март -11 352
апрель -10 158
май -10 563

2017 год:
март -10 638
апрель -8 294
май -7 018

А что будет за июнь 2017 года неизвестно. Но все отлично видно, реакция на террор очевидна.
Це може бути пов'язане із введенням квот на к-сть досарів при подачі та тим, що документи(оригінали) тепер більш ретельніше перевіряють, тому певній категорії подаючих вже не так легко проскочити. Наших людей точно ніякими терорами не залякати, тим більше від подачі до виходу в приказ та дати присяги багато що змінитись може.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

galantus79
Новачок
Благодарил (а): 1 раз

Сообщение galantus79 » 13 июн 2017, 13:45

А отдельное ОГРОМНОЕ СПАСИБО человеку, который помог начать говорить на этом таком сначала непонятном, но весьма интересном и увлекательном языке - Милле Людмиле))) без нее ничего бы не было!!! Дай Бог ей здоровья и новых, умных и любознательных учеников!!!

Iren1989
Активіст

Сообщение Iren1989 » 13 июн 2017, 13:58

vityok писал(а):Ну по перше народ поздоровляю всіх хто здав супер що таке раптове "потепління" з сторони АНЧ хотілось би вірити що то перманентно хоча досі сумніви що Тіну може на любій послідуючій присязі знов показати зуби. Побачим.
Дуже хотілось би щоб так було - та в свою чергу ще більше стає шкода людей які реально пролетіли готуючись по 1-2 роки та не прочитавши конституцію чи не відповівши на щось реально складне. Але готуватись треба народ АНЧ не передбачуване.
Згідна, зашвидко когось там кудись посилати, як тут вище пропонували.
Я після цих присяг тільки більше переживати почала)) Звісно, всім хочеться вірити в краще - Фейсбук, безвіз, відпустку Тіну, але....щось тут не те) До моєї присяги ця ідилія мабуть не протримається)))
Реально шкода, коли читаєш, що люди протягом року вчили всяких Траянів та мамалиги, і бац - нате вам конституцію. А ті, хто не міг навіть представитись - громадянство, пофтіць.

ZloStyle
Зацікавлений
Благодарил (а): 10 раз

Сообщение ZloStyle » 13 июн 2017, 14:09

Можливо протримається, а введуть перевірку мови при запису на присягу чи ще шось такого типу...

fără nume
Зацікавлений
Благодарил (а): 5 раз

Сообщение fără nume » 13 июн 2017, 15:08

Ну що, гадалки і "гадуни", все пройшло чудово. Я з дружиною здали. Всім було похир на ваші відповідв або їх відсутність. Я трохи зрозумів Тіну, не могти прочитати без гикання, мекання, пропускання ЦІЛИХ слів у присязі, ну напевно це вже перебір. Що мене ще здивувало, що я будучи в туфлях, білій сорочці і брюках - ну як так сказати - відчував себе трохи ЛОХОМ, я просто в шоці, в моєму заході чувак даже в шортах був, а про рвані джинси, футболки розмальовані і окуляри на волоссі (за це Рижа дала зауваження одній жінці) я вже і не кажу нічого. Мову вчили, але, що не пригодилась - не жаліємо. Цікаво було дивитись на Варлана, коли хтось "читав присягу племені Тумбу-Юмбу"(бо то явно вони не румунську читали) - в його погляді читалося - "йобжиштвоюмать, щожцезанаХт, це якою мовою було", але він тримався мужиком, він все витерпів. Тіну за таке б завішав.

Aynat
Активіст
Благодарил (а): 59 раз

Сообщение Aynat » 13 июн 2017, 15:25

Сдается мне, что они подкрутят гайки на всех этапах ДО присяги, а на присяге будет все как по закону- т.е без экзамена на лимбу.Кто помнит, когда ввели правило предоставлять оригиналы доков при подаче досара?

dex2006
Зацікавлений
Благодарил (а): 12 раз

Сообщение dex2006 » 13 июн 2017, 15:43

шось чесно скажу все рівно я не вірю в це потепління, більше повязую його з тим, що знову на присязі був тільки Турок...
але хто знає, аби так...
моя присяга в вересні, але тепер я жалію що не сьогодні....
наступні кілька присяг покажуть...
на одесському форумі читала що начеб то Тіну сьогодні з АНК швидка забрала... хз...
рада за потепління і як і всі волію щоб воно протрималось якнайдовше для нас усіх..

Iren1989
Активіст

Сообщение Iren1989 » 13 июн 2017, 16:19

fără nume писал(а):Ну що, гадалки і "гадуни", все пройшло чудово. Я з дружиною здали. Всім було похир на ваші відповідв або їх відсутність. Я трохи зрозумів Тіну, не могти прочитати без гикання, мекання, пропускання ЦІЛИХ слів у присязі, ну напевно це вже перебір. Що мене ще здивувало, що я будучи в туфлях, білій сорочці і брюках - ну як так сказати - відчував себе трохи ЛОХОМ, я просто в шоці, в моєму заході чувак даже в шортах був, а про рвані джинси, футболки розмальовані і окуляри на волоссі (за це Рижа дала зауваження одній жінці) я вже і не кажу нічого. Мову вчили, але, що не пригодилась - не жаліємо. Цікаво було дивитись на Варлана, коли хтось "читав присягу племені Тумбу-Юмбу"(бо то явно вони не румунську читали) - в його погляді читалося - "йобжиштвоюмать, щожцезанаХт, це якою мовою було", але він тримався мужиком, він все витерпів. Тіну за таке б завішав.
До сьогодні Ви теж разом з усіма гаданням займались)) Після присяги, особливо такої безболісної, воно звісно вже легше писати та й дихати, мабуть, в цілому.
От правильно Ви сказали, Тіну би завішав, і за такий одяг, і за таке читання присяги. Тому все таки якісь висновки слід робити, коли Тіну повернеться.

Korf4
Новачок
Благодарил (а): 19 раз

Сообщение Korf4 » 13 июн 2017, 16:27

читала що начеб то Тіну сьогодні з АНК швидка забрала
Він побачив, що в підраних джинсах пускають і серце прихватило *dash*

LimbaRomania
Зацікавлений
Благодарил (а): 6 раз

Сообщение LimbaRomania » 13 июн 2017, 17:04

Iren1989 писал(а):
vityok писал(а):Ну по перше народ поздоровляю всіх хто здав супер що таке раптове "потепління" з сторони АНЧ хотілось би вірити що то перманентно хоча досі сумніви що Тіну може на любій послідуючій присязі знов показати зуби. Побачим.
Дуже хотілось би щоб так було - та в свою чергу ще більше стає шкода людей які реально пролетіли готуючись по 1-2 роки та не прочитавши конституцію чи не відповівши на щось реально складне. Але готуватись треба народ АНЧ не передбачуване.
Згідна, зашвидко когось там кудись посилати, як тут вище пропонували.
Я після цих присяг тільки більше переживати почала)) Звісно, всім хочеться вірити в краще - Фейсбук, безвіз, відпустку Тіну, але....щось тут не те) До моєї присяги ця ідилія мабуть не протримається)))
Реально шкода, коли читаєш, що люди протягом року вчили всяких Траянів та мамалиги, і бац - нате вам конституцію. А ті, хто не міг навіть представитись - громадянство, пофтіць.
А когда у Вас присяга? У меня в следующий вторник, я надеюсь что всё так и будет.

Сейчас Тину в отпуске (и это информация 100 процентовая), знать бы вот на сколько у него отпуск было бы супер! Я надеюсь что в следующий вторник его еще не будет..

Я уже хотел откреплятся..
Ответить