BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Iren1989 » 13 июн 2017, 17:20

LimbaRomania писал(а):
Iren1989 писал(а):
Згідна, зашвидко когось там кудись посилати, як тут вище пропонували.
Я після цих присяг тільки більше переживати почала)) Звісно, всім хочеться вірити в краще - Фейсбук, безвіз, відпустку Тіну, але....щось тут не те) До моєї присяги ця ідилія мабуть не протримається)))
Реально шкода, коли читаєш, що люди протягом року вчили всяких Траянів та мамалиги, і бац - нате вам конституцію. А ті, хто не міг навіть представитись - громадянство, пофтіць.
А когда у Вас присяга? У меня в следующий вторник, я надеюсь что всё так и будет.

Сейчас Тину в отпуске (и это информация 100 процентовая), знать бы вот на сколько у него отпуск было бы супер! Я надеюсь что в следующий вторник его еще не будет..

Я уже хотел откреплятся..
Ну якщо інформація правдива, та ще й стопроцентна по Ваших словах, то ось і пояснення феномену двох останніх присяг.
Судячи по тому, що Ви раніше писали, Вам справді тільки й надіятись на те, що Тіну ще буде у відпустці)
У мене присяга через 2 з половиною місяці.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

ZloStyle
Зацікавлений
Благодарил (а): 10 раз

Сообщение ZloStyle » 13 июн 2017, 17:35

А я не думаю що, через відпустку Тіну зараз не роблять опитування... думаю тут щось інше.

dex2006
Зацікавлений
Благодарил (а): 12 раз

Сообщение dex2006 » 13 июн 2017, 18:00

Iren1989 писал(а): У мене присяга через 2 з половиною місяці.
у мене теж через 2,5 місяця, нам хіба шо звонить в поліцію і казать хата горить, хай їде додому срочно)) :D
шуткую звичайно, але теж мало вірю що до вересня так протримається, хоча й буду рада цьому всьому як і решта *smile2*

LimbaRomania
Зацікавлений
Благодарил (а): 6 раз

Сообщение LimbaRomania » 13 июн 2017, 18:14

dex2006 писал(а):
у мене теж через 2,5 місяця, нам хіба шо звонить в поліцію і казать хата горить, хай їде додому срочно)) :D
шуткую звичайно, але теж мало вірю що до вересня так протримається, хоча й буду рада цьому всьому як і решта *smile2*

Я думаю в следующий вторник (на моей присяге) уже будет Тину, и будет все по старому *censored2*

Я язык не знаю, знаю там откуда я, сколько время, погода какая как зовут, знаю что Цара фоарте фрумоса и всё на этом.
По этому ждите в следующий вторник от меня историю)

OkM
Зацікавлений
Благодарил (а): 4 раза

Сообщение OkM » 13 июн 2017, 18:19

LimbaRomania писал(а): По этому ждите в следующий вторник от меня историю)
У Вас також все буде добре. Налаштуйтеся на те, що до цього демона не дійдете, справитеся ще у залі!
Так і треба, відбиватися до останнього у домн.

LimbaRomania
Зацікавлений
Благодарил (а): 6 раз

Сообщение LimbaRomania » 13 июн 2017, 18:22

OkM писал(а):
LimbaRomania писал(а): По этому ждите в следующий вторник от меня историю)
У Вас також все буде добре. Налаштуйтеся на те, що до цього демона не дійдете, справитеся ще у залі!
Так і треба, відбиватися до останнього у домн.
Дай Бог чтобы было все хорошо, а то я уже был готов откреплятся.
Я не знаю ка с домнами будет, знаю лишь пару вопросов основных, и всё.

Iren1989
Активіст
Благодарил (а): 78 раз

Сообщение Iren1989 » 13 июн 2017, 18:25

dex2006 писал(а):
Та мабуть, що до вересня - ні)
Якби умови трішки полегшились в плані питань при опитуванні, то ще можна повірити в якесь "покращення" і потішитись надіями. А тут не те, що полегшення, а просто відвертий ігнор всього, за що вони зазвичай по голові не гладять. В шортах прийшов - нічого. Не можеш присягу прочитати - будь ласка, ось сертифікат. Не знаєш звідки приїхав - буває, а що. Навіть не перебирають, абсолютно всі проходять. Занадто все добре, так навіть при домнах не було. Ну час покаже, що та як.

Відправлено через 1 хвилину 15 секунди:
LimbaRomania писал(а):
dex2006 писал(а):

Я думаю в следующий вторник (на моей присяге) уже будет Тину, и будет все по старому *censored2*

Я язык не знаю, знаю там откуда я, сколько время, погода какая как зовут, знаю что Цара фоарте фрумоса и всё на этом.
По этому ждите в следующий вторник от меня историю)
Та ми всім форумом вже знаємо вашу історію з мовою)) Чекаємо розповідь. Людям, які вчили рік і не здали, буде особливо цікаво почитати її
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben

leliks
Зацікавлений
Благодарил (а): 35 раз

Сообщение leliks » 13 июн 2017, 18:30

ZloStyle писал(а):А я не думаю що, через відпустку Тіну зараз не роблять опитування... думаю тут щось інше.
Таки тоже так считаю неужели если шеф в отпуске можно устраивать "играй гармонь,гуляй рванина", день открытых дверей, аттракцион невиданной щедрости и т.д., и т.п........с чего вдруг?

сергей 48
Активіст
Благодарил (а): 59 раз

Сообщение сергей 48 » 13 июн 2017, 18:50

LimbaRomania писал(а):
Iren1989 писал(а):
Згідна, зашвидко когось там кудись посилати, як тут вище пропонували.
Я після цих присяг тільки більше переживати почала)) Звісно, всім хочеться вірити в краще - Фейсбук, безвіз, відпустку Тіну, але....щось тут не те) До моєї присяги ця ідилія мабуть не протримається)))
Реально шкода, коли читаєш, що люди протягом року вчили всяких Траянів та мамалиги, і бац - нате вам конституцію. А ті, хто не міг навіть представитись - громадянство, пофтіць.
А когда у Вас присяга? У меня в следующий вторник, я надеюсь что всё так и будет.

Сейчас Тину в отпуске (и это информация 100 процентовая), знать бы вот на сколько у него отпуск было бы супер! Я надеюсь что в следующий вторник его еще не будет..

Я уже хотел откреплятся..
привет,-лимба- ну готовся у тебя 20, как ты писал *дуракам везет-- пусть мы будем все трижды дураками чтобы пройти это испытание, поздравлять на перед не буду* ну есть шанс- с тебя для всего форума описание всего процеса, удачи *удачи* удачи,БРАТИШКА, *vodka*

OkM
Зацікавлений
Благодарил (а): 4 раза

Сообщение OkM » 13 июн 2017, 18:57

Iren1989 писал(а): Та ми всім форумом вже знаємо вашу історію з мовою)) Чекаємо розповідь. Людям, які вчили рік і не здали, буде особливо цікаво почитати її
Ясно, що образливо тим, хто не здав і вчив, але це не від людей залежить, а від заскоків Тіну. А люди є фартові і не зовсім.
Ответить