BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO . Румынское гражданство.Румынский паспорт.
У мене просьба заблокировать мошенника по ip. Пишет в лс с предложением решать присягу. По телефону общается очень нагло и уверенно. Говорит что 8 лет в теме. И халявные присяги, потому что 90% людей заплатили)))). Открыто хамит. Я думаю что это мошенники с форума eu и Lawyer Personal, которые за 3500 продавали поддельные сертификаты. Люди - будьте осторожны, верьте в свои силы и учите язык.
http://s014.radikal.ru/i326/1706/df/47ecddc1c440.png
http://s014.radikal.ru/i326/1706/df/47ecddc1c440.png
-
- Зацікавлений
Тільки но почались переговори,ще нічого невідомо як буде.Painter писал(а):З Великобританії після brexit не будуть виганяти заробітчан- громадян ЄС, в т.ч. румунських.
-
- Зацікавлений
Я не прогнози даю, а ділюся інформацією.mdk писал(а):Тільки но почались переговори,ще нічого невідомо як буде.Painter писал(а):З Великобританії після brexit не будуть виганяти заробітчан- громадян ЄС, в т.ч. румунських.
https://m.antena3.ro/externe/veste-minu ... 20129.html
-
- Активіст
Так, теж читала) По британських ЗМІ це пишуть, а румуни переклали для себе цю статтю)Painter писал(а):Я не прогнози даю, а ділюся інформацією.mdk писал(а): Тільки но почались переговори,ще нічого невідомо як буде.
https://m.antena3.ro/externe/veste-minu ... 20129.html
Мей вже оголосила іншим лідерам свій план щодо громадян ЄС в Великобританії. Вони залишаться там на звичних правах,з умовою, що громадяни UK залишаться в країнах ЄС теж на звичних до цього часу умовах.
Щодо тих громадян ЄС, які приїдуть після запуску статті 50, але ДО дати фактичного Брексіту (березень 2019) вони теж підуть по спрощеній програмі в 2 роки, а потім дістануть якісь більші права та статус. Деталей наче ще не опубліковано. Але думаю, це доволі втішні новини для тих хто вже там і хто хоче туди) Cei care sosesc după data limită, dar înainte de data Brexit-ului, martie 2019, vor beneficia de o "perioadă de grație" - posibil de doi ani - după care vor putea beneficia de statutul mai sus menționat.
У Брюсселі не було жодної дискусії щодо цього, тому що пані Мей була зобов'язана залишити кімнату зразу після її пропозиції. Чиновники ЄС ознайомляться повністю з нею, коли в понеділок опублікують всі деталі
Відправлено через 3 хвилини 21 секунди:
http://www.bbc.com/news/uk-politics-40376083ZloStyle писал(а):А можна силку на статтю
Последний раз редактировалось Iren1989 23 июн 2017, 12:12, всего редактировалось 2 раза.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Зацікавлений
Дякую) хороша новина, тепер залишилось здати присягу) 

-
- Новачок
Ну то прогнозовано що ВБ поведеться з ЕС цівілізовано в цьому питанні і звичайно не буде рубати з плеча всіх європейских (не тільки румун) працівників , бо це велика ніша не дорогої робочої сили на ринку праці ВБ.Iren1989 писал(а):
Так, теж читала) По британських ЗМІ це пишуть, а румуни переклали для себе цю статтю)
Мей вже оголосила іншим лідерам свій план щодо громадян ЄС в Великобританії. Вони залишаться там на звичних правах,з умовою, що громадяни UK залишаться в країнах ЄС теж на звичних до цього часу умовах.
Щодо тих громадян ЄС, які приїдуть після запуску статті 50, але ДО дати фактичного Брексіту (березень 2019) вони теж підуть по спрощеній програмі в 2 роки, а потім дістануть якісь більші права та статус. Деталей наче ще не опубліковано. Але думаю, це доволі втішні новини для тих хто вже там і хто хоче туди) Cei care sosesc după data limită, dar înainte de data Brexit-ului, martie 2019, vor beneficia de o "perioadă de grație" - posibil de doi ani - după care vor putea beneficia de statutul mai sus menționat.
Ось якраз стаття це пітверджує. Думаю кого зарубають так це мігрантів які до цього мали найкращий соц. пакет там з усіх країн та пільги для європейців (соціальне житло лікування навчання ) теж зазнають втрат можливо.
-
- Активіст
Тину хочет разрушить бизнес адвокатов и юристов переводчиков и других людей которые стоят за подачей досара, а это большие деньги,его с одной стороны обложили лига студентов с молдавии с другой юристы с бухареста,всем он мешает /одним зарабатывать деньги и другим осушествить свою мечту \ он как палач- тиран, своими решениями убивал людей, это должно кончиться * с присягами* пока как написано в законе без самодеятельности, ну это пока, Тину та еше крыса может подлянку кинуть конкретную, будем надеяться что его приструнят или кышнут,Aynat писал(а):http://www.realitatea.md/anc-nu-mai-per ... 59767.html Статья сегодняшняя как Тину воюет с адвокатами. Лимбоговорящие- в двух словах переведите нормально, плиз))

Відправлено через 36 хвилини 9 секунди:
всем кто интересуеться Британским вопросом ,,http://www.dw.com/ru/%D0%BC%D1%8D%D0%B9 ... a-39376506
Здравствуйте. Кто поможет с поиском корней? Пишите в л с. Спасибо.
-
- Новачок
Добрый день
Дайте пожалуйста контакты адвоката который СОР поможет сделать, Желательно проживающего в Бухаресте.
И какие документы от меня нужны?
Буду в Бухаресте через пару присяг, хочу с ним встретиться сразу

Дайте пожалуйста контакты адвоката который СОР поможет сделать, Желательно проживающего в Бухаресте.
-
- Активіст
Добрый день, могу дать контакты, но там очередь на 3-4 мес вперед, поэтому получите СОР где-то через пол года примерно только.Dancer писал(а):Добрый день![]()