Не распинайтесь так!Я горжусь тем,что я УКРАИНЕЦ,несмотря на то что имею румынское гражданство.Да,владею лимбой,но остаюсь УКРАИНЦЕМ!сергей 48 писал(а):ой извеняюсь здесь такие дебаты развернулись,ну разрешите свои пять копеек вставить, я считаю что- молчание золото и это факт, как там говорили кругом враг, а по сути--- все мы так сказать выходцы из бывшего СССР и в той стране румынию не считали вообше за государство- так- цыгане-цыганами- и такое мнение вообшем и осталось, ну всвязи с ихним положением и возможностями их паспорта все поменялось, МЫ великая нация Украинцев и Козаков - оказались в -*жопе* и поэтому лично я считаю нужно принять их язык *лимбу* и культуру, иначе произойдет дегродация в самом себе ,как можно будет учить язык без любьви- ведь он и в голову не полезет, ну конечно можно понять людей которые не получили серт, у них злоба и гнев, а вообшем как мы будем вести себя если * пролетим* всем спокойствия и взаимопонимания* мы все на одной лодке*,,сосредоточимся лучше на делах тикуших -присяга- 4, удачи, друзья - товариши,

Відправлено через 14 хвилини 43 секунди:
Нічого подібного.Дуже часто буваю в UK.Раніше завітав тільки по булетіну,хоча возив біо.Одного разу булетін відклали в сторону і запропонували показати біо.Вже в UK дізнався,що по булетінам не запускають,та не дають NINo.Дуже багато підроблених булетінов.Вас не посадять,але закриють,попресують,візьмуть пальчики і депортують вже назавжди.Навіть ЄС буде закрито для вас.Тому інформація для тих,хто платить(1500-3500 євро) за присягу без присутності лишень за сертифікат-вам втюхають 100% підробку.І краще з нею не суватись в UK!Oxi писал(а):Можливо це за відсутності булетіна такі викрутасиTomash писал(а): говорять стандартна процедура для власників рум паспортів з нерум іменем та/або укр пропискою

Відправлено через 12 хвилини 25 секунди:
Iren1989,будь ласка,ви самі провокуєте людей,коли вони чипляють ваші інтереси рєшали.Так само ви і мене провокували на конфлікт і я отримав бан від адміністрації лишень за те,що хотів без користі допомогти людям.Або ви погано розумієте російську,украінську,або сконцентруйтесь на вивчені лімби і готуйтесь до присяги,якщо ви не збрехали!Я розумію,що ви прийшли з одеського форуму,та,будь ласка, не перетворюйте наш форум на той балаган рєшал!Дякую.Iren1989 писал(а):Ахаха))) Ух, понесло то як і куди... видно довго кипіло.. )))Незнакомка писал(а): Дамочка, читаючи тебе в цьому форумі, твоя манія величі зашкалили ще тоді, коли ти всім втирала про те, що англомовних чула із дитинства. Ти не помилилась вибором громадянства?