BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Хто знає,через скільки часу перезвонюють з консульства (Чернівці)? Залишив заяву охоронцю на перенос черере,сказали-перезвонять,тільки не сказали коли...Сижу,чекаю...хто стикався з таким?
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Перший раз таке чую.З сертифіката знімається лишень копія!Так через адвокатів.Я подав одразу після присяги в Бухаресті.Адвокат зробив ксерокс з сертифікату,та віддав мені.Румунів я проїзжав по сертифікату.Коли СПШ був готовий,я поїхав так само:нашим паспорт,румунам сертифікат.Крои отримав закордонний паспорт в Україну заїхав через Чоп по румунському.І більше не грався:там то,там інше.rogizna писал(а):я віддав посереднику оригінал сертифікату та українське СОР. Він запевнив що коли румунський СОР буде готовий, то поверне мені усі оригінали.bravo писал(а):Совершенно верно:4.Обратиться в консульство(посольство) по месту жительства или к региону,к которому вы относитесь.Консульства(посольство) есть в г.г.Черновцы,Одессе,Киеве.
Відправлено через 16 хвилини 17 секунди:
З Сертифіката четаценіє знімається лише копія і він вертається вам одразу незалежно від того,чи ви робите СПН чи СПШ,чи булетіна!Для оформлення закордонного паспорта Сертифікат четаценіє можливо не знадобиться при наявності булетіна.Але все рівно вам його повертають на руки одразу.Така процедура була у мене,коли я робив через румунського адвоката.Можливо з посередниками інше,не знаю.

-
- Зацікавлений
Присяга в три етапи. У кожного написаний свій час у запрошенні. Це може бути 9.00, 12.00, 15.00, дивлячись, який захід. Везуть з Чернівців бусики, номер кинула Вам у ПП за 1000грн. Ціна від 1000грн до 50 євро. Приїдете вночі, поспите до ранку в автобусі, а далі розберетеся компанією, що і як. Можете їхати громадським транспортом, але навряд то буде набагато дешевше.ghost16 писал(а):Доброго дня, підкажіть будь ласка в якій годині починається присяга в Бухаресті і в якій годині приблизно з Чернівців везуть автобуси (приватні) на присягу, якщо хтось володіє інформацією. Дякую.
Виїжджають вони з Чернівців годині у 17.00. Може бути довго на кордоні. Ми стояли годин 5. Наші митники не поспішають працювати, румуни швидко проганяють.
-
- Активіст
Люди, кто программируется на СОР в Бухаресте? Надо здесь http://starecivila1.ro/programari-online/ ? Не вижу возможности на программирование..
Відправлено через 20 хвилини 14 секунди:
1)там надо вписівать Имя и фамилию TITULAR и DEPUNATOR. Поскольку я выбрала "подача TITULAR ", у меня здесь будут совпадать ФИО?
2) Есть поле с названием DOKUMENTE и там можно выбрать колличество (цифры). Что это поле значит и какую цифру в него вписывать?
3) Поле SUDIECT MESAJ- что вписывать?
Заранее благодарю всех откликнувшихся.
Появились окошки. У меня 3 вопроса:Aynat писал(а):Люди, кто программируется на СОР в Бухаресте? Надо здесь http://starecivila1.ro/programari-online/ ? Не вижу возможности на программирование..
1)там надо вписівать Имя и фамилию TITULAR и DEPUNATOR. Поскольку я выбрала "подача TITULAR ", у меня здесь будут совпадать ФИО?
2) Есть поле с названием DOKUMENTE и там можно выбрать колличество (цифры). Что это поле значит и какую цифру в него вписывать?
-
- Зацікавлений
Я написав и там и там себе.Aynat писал(а):Люди, кто программируется на СОР в Бухаресте? Надо здесь http://starecivila1.ro/programari-online/ ? Не вижу возможности на программирование..
Відправлено через 20 хвилини 14 секунди:Появились окошки. У меня 3 вопроса:Aynat писал(а):Люди, кто программируется на СОР в Бухаресте? Надо здесь http://starecivila1.ro/programari-online/ ? Не вижу возможности на программирование..
Цифру скільки вам потрібно докуметнів.
Я написав які мені документи потрібно
-
- Активіст
Добрый человек!!! Т.е. если мне необходимо 3 свидетельства о рождении ( себе и двум моим детям)- я ставлю цифру 3. А які документи - CERTIFICAT DE NAȘTERE. Правильно?minte писал(а):Я написав и там и там себе.Aynat писал(а):Люди, кто программируется на СОР в Бухаресте? Надо здесь http://starecivila1.ro/programari-online/ ? Не вижу возможности на программирование..
Появились окошки. У меня 3 вопроса:
-
- Зацікавлений
Я так розумію, що дітям можна зробити документи тільки, коли вже є документи батьків? Хіба не так?Aynat писал(а): Добрый человек!!! Т.е. если мне необходимо 3 свидетельства о рождении ( себе и двум моим детям)- я ставлю цифру 3. А які документи - CERTIFICAT DE NAȘTERE. Правильно?
-
- Зацікавлений
Мабуть тільки собі спочатку, а потім дітям, точно не знаю.Aynat писал(а):Добрый человек!!! Т.е. если мне необходимо 3 свидетельства о рождении ( себе и двум моим детям)- я ставлю цифру 3. А які документи - CERTIFICAT DE NAȘTERE. Правильно?minte писал(а):
Я написав и там и там себе.
-
- Активіст
В консульствах точно детям после родителей. В Бухаресте вроде можно сразу-главное чтоб в сертификат вписаны былиminte писал(а):Мабуть тільки собі спочатку, а потім дітям, точно не знаю.Aynat писал(а): Добрый человек!!! Т.е. если мне необходимо 3 свидетельства о рождении ( себе и двум моим детям)- я ставлю цифру 3. А які документи - CERTIFICAT DE NAȘTERE. Правильно?
Добрий день, допоможіть будь-ласка, уточнити, різниця між подачою на СОР і СОБ в Румунії і в консульстві в Україні тільки в часі, (в Румунії бистріше роблять) чи ще в чомусь.
Дякую.
Дякую.