Добрий день шановні учасники і читачі форуму.Хочу з Вами поділитись своєю історією з запису на присягу.Подавав документи я зі своєю сім'єю в кінці березня 2016 року.Вийшли у приказ на початку березня 2017року.Якраз на прихід Тіну.Ми не спішили записуватись на здачу присяги,тому що усердно почали вивчати мову,так як в ANC почали творитись якісь кошмари зі здачею присяги.Перечекавши три страшні місяці і дякуючи всім людям які повідомляють про позитивні зміни,звернулись до адвоката в Бухаресті, в кінці червня.Заключили контракт,проплатили послуги,до речі нас троє,відправив лист адвокат 7 липня.Рівно за 30 днів ми отримали запрошення на 29.08.2017 року для прийому присяги по відновленню громадянства.
Окрема подяка від моєї сім'ї учаснику нашого форуму під ніком bravo ,дякуючи його інформації ми знайшли потрібну людину,яка виконала свою роботу ідеально.
До речі я проживаю у Львові і звертався в консульські установи в Києві та Чернівцях.В Києві відмовили а в Чернівцях аж на березень 2018 року.Всім удачі, доброго здоровя.