BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
я просто хочу впевнитися, раз дата ТЕРМЕН, день коли доки проходять перевірку - чи все гаразд. А чекати вже можна..
-
- Новачок
Re: RE: Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Все ли хорошо с документами можно узнать, если на ваш запрос в АНК придёт ответ про авиз позитив. Это значит что ваши документы прошли все проверки, пришли положительные ответы и скоро напечатают приказ с вашим номером досара. По срокам это возможно не ранее чем через 10 месяцев от подачи. Если через консульство то не раньше года. Мы тоже переживали все ли впорядке с документами, зря переживали, успешно вышли в приказ без двух недель год как. Подождите немного.Igor ANT писал(а):я просто хочу впевнитися, раз дата ТЕРМЕН, день коли доки проходять перевірку - чи все гаразд. А чекати вже можна..
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
ми подавали на початку квітня. тобто вже майже 5 місяців...
-
- Зацікавлений
Вам ще довго до приказу от на початок квітня наступного року можна вже писати ім листи, а так ще рано, отримаєте стандартну відповідь що документи в процесі розглядуIgor ANT писал(а):ми подавали на початку квітня. тобто вже майже 5 місяців...
Відправлено через 1 хвилину 6 секунди:
Як ви самі написала за 2017 рік люди ще не почпли виходити в приказКанонушка писал(а):Вам ще довго до приказу от на початок квітня наступного року можна вже писати ім листи, а так ще рано, отримаєте стандартну відповідь що документи в процесі розглядуIgor ANT писал(а):ми подавали на початку квітня. тобто вже майже 5 місяців...
Відправлено через 2 хвилини 47 секунди:
Ні термен це не означає що документи тоді розглянулися, його ставлять умовно, переважно через 5 місяців після подачіНезнакомка писал(а):Привіт! Нікуди не потрібно писати. Чекай коли появиться дата приказа, це займе декілька місяців. ТЕРМЕН означає, що документи розглянулися такого то числа. Чекай.Igor ANT писал(а):Привіт. Пройшла дата ТЕРМЕН. Хто підкаже - куди писати і що? Дякую.
-
- Активіст
Раніше дати термену ставили реальні.
Подавалась в грудні 2015, термен поставили на жовтень 2016. На цю дату й орієнтувалась. В жовтні ж і отримала aviz pozitiv. Все як має бути)
А зараз кладуть, начебто,"законні" 5 місяців, але толку від того немає, тому що це умовно.
Подавалась в грудні 2015, термен поставили на жовтень 2016. На цю дату й орієнтувалась. В жовтні ж і отримала aviz pozitiv. Все як має бути)
А зараз кладуть, начебто,"законні" 5 місяців, але толку від того немає, тому що це умовно.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
Доброго дня форумчани.Давно не писав,але от що.Я тепер трохи закинув вивчення лімби з репетитором,тому що в мене присяга в квітні 2018.А лімбу засвоїв десь на рівні початківець-новичок,думаю зимою продовжити....А ви що порадите???
Добрий день! Може хтось підскаже , як можна зробити самому СОР для дитини, якщо у батька є прописка рум. та всі документи,а у матері є записана дитина в сертифікаті? Дякую.
-
- Новачок
Здравствуйте! Мой отец родился в 1936 году в Одесской обл., тогда территория Румьінии ( мать родом из центральной Украиньі). Отец уже умер. Где можно ознакомиться с последовательностью шагов, которьіе я должен сделать для того, чтобьі получить румьінский паспорт? Заранее благодарен за ответ или ссьілку. Прошу сильно не пинать, я вижу, многие уже прошли некоторьіе етапьі и могут квалифицированно рассуждать по теме , я прочитал пару десятков страниц форума, но так и не понял, что такое СОР, СОБ ...
Ага, свидетельство о рождении и браке ...
Не правда можете ехать спокойно по булетину,lover писал(а):ні.потрібен закордонний паспорт..краще роби на 5 роківKakoitakoi писал(а):скажіть, с булєтіном пускають до Англіі?
Відправлено через 42 секунди:
добрий день.хто може дати список документів для присяги??
-
- Активіст
На первой странице данной ветки. А СОР и СОБ - это свидетельства о рождении и браке.Александр MAN писал(а):Здравствуйте! Мой отец родился в 1936 году в Одесской обл., тогда территория Румьінии ( мать родом из центральной Украиньі). Отец уже умер. Где можно ознакомиться с последовательностью шагов, которьіе я должен сделать для того, чтобьі получить румьінский паспорт? Заранее благодарен за ответ или ссьілку. Прошу сильно не пинать, я вижу, многие уже прошли некоторьіе етапьі и могут квалифицированно рассуждать по теме , я прочитал пару десятков страниц форума, но так и не понял, что такое СОР, СОБ ...