Так, у мене також присяга 14.09Канонушка писал(а):Всім привіт, хтось має з форумчан присягу 14.09?
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
LimbaRomania писал(а):Я все же решил делать весь пакет документов, на всякий случай, чтобы потом не дергаться за ними.
Сколько примерно по времени делается внутренний паспорт, прописка, и загран?
Раньше писалось что делая прописку можно подвергать себя на риск, в чем он заключается?
Дайте годных советов, заранее спасибо!

-
- Зацікавлений
Знайомі сказали, але я шось не вірюMignonne писал(а):За законом, досар повинні розглянути протягом 5 місяців після подачі документів, але цього терміну не дотримуються через велику кількість бажаючих віновити громадянство. Раніше чула, що можна скористатись послугами адвоката для пришвидшення розгляду, але подібний запит він зможе зробити тільки після 5-місячного терміну з дня подачі. Плюс, це займе ще якийсь час, тому не факт, що багато від цього виграєте.Sergii11 писал(а):Большое спасибо.хорошего вечера.
Відправлено через 3 хвилини 15 секунди:
тогда еще вопрос возможно год ждать до выхода в приказ ? или можно ускорить процесс? или у всех по разному?
Відправлено через 5 хвилини 44 секунди:Не обізнана. Яке джерело такої інформації?Канонушка писал(а):Народ мені сьогодні сказали що тіну пішов у відставку, хтось щось чув це правда?
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:
В мене присяга теж в четвер, він там багато питає людей, може ви вкурсі?dex2006 писал(а):
хм.. перший раз чую та й наче сьогодні субота, в чт він ще був на присязіКанонушка писал(а):Народ мені сьогодні сказали що тіну пішов у відставку, хтось щось чув це правда?
Відправлено через 7 хвилини 47 секунди:
А хтось може скинути мені ссилку на його фейсбук, може там буде якась інформація
https://www.facebook.com/andrei.tinu.7Канонушка писал(а):Знайомі сказали, але я шось не вірюMignonne писал(а):
За законом, досар повинні розглянути протягом 5 місяців після подачі документів, але цього терміну не дотримуються через велику кількість бажаючих віновити громадянство. Раніше чула, що можна скористатись послугами адвоката для пришвидшення розгляду, але подібний запит він зможе зробити тільки після 5-місячного терміну з дня подачі. Плюс, це займе ще якийсь час, тому не факт, що багато від цього виграєте.
Відправлено через 5 хвилини 44 секунди:
Не обізнана. Яке джерело такої інформації?
Відправлено через 1 хвилину 2 секунди:В мене присяга теж в четвер, він там багато питає людей, може ви вкурсі?dex2006 писал(а):![]()
хм.. перший раз чую та й наче сьогодні субота, в чт він ще був на присязі
Відправлено через 7 хвилини 47 секунди:
А хтось може скинути мені ссилку на його фейсбук, може там буде якась інформація
-
- Новачок
Може хтось підскаже? Присяга 19 числа.сергій1980 писал(а):Доброго дня.Підскажіть будьласка які документи чи фото треба брати на дітей з собою на присягу в Бухарест.Подавав на себе і двох дітей 10 та 5 років.Для себе треба мити запрошення,загпаспорт,два фото,а на дітей?Дякую
-
- Зацікавлений
Сколько примерно по времени делается внутренний паспорт, прописка, и загран?
Раньше писалось что делая прописку можно подвергать себя на риск, в чем он заключается?
Підскажіть якщо подавати на сор разом і дитину у Чернівцях.чи треба на дитину якийсь наторіальний дозвіл (від батьків)?дякую
-
- Активіст
В Чернівцях СОР для дитини роблять тільки тоді, коли отримає СОР один із батьків, у кого в сертифікаті була вписана дитина...АБО, якщо дитина не була в писана в сертифікаті, то необхідно, щоб громадянство отримала обоє батьків... і на основі зробити документи для дитини (СОР і паспорт)...Lcd писал(а):Підскажіть якщо подавати на сор разом і дитину у Чернівцях.чи треба на дитину якийсь наторіальний дозвіл (від батьків)?дякую
Відправлено через 2 хвилини 2 секунди:
Нотаріальний дозвіл від батьків потрібно обовязково...Lcd писал(а):Підскажіть якщо подавати на сор разом і дитину у Чернівцях.чи треба на дитину якийсь наторіальний дозвіл (від батьків)?дякую
-
- Зацікавлений
Внутренний (булетин) действителен 10 лет. Паспорт действителен 5 лет.LimbaRomania писал(а):Сколько примерно по времени делается внутренний паспорт, прописка, и загран?
Внутренний нужен, если собираетесь переоформлять права на румынские.
Если хотите связываться с любой другой страной ЕС, то права все равно придётся переоформлять на местные. Для трудоустройства не важно, паспорт или булетин. В этом случае польза булетина только в сроке действия. Ну и в физическом размере -- потерять проще.
-
- Новачок
Мой отзыв про про путь от сбора документов до сдачи присяги в консульстве (Осло).
1. Документы собирал сам, подавал с помощью посредника в Румынии
2. По поводу обучения, у каждого свой путь.
Я рекомендую МИКС :самостоятельно с помощью программ (Memrise , Duolingo ), прослушивание радио и Тв новостей + репетитор (можете найти на этом или О форуме, классный МилаЛюдмила или на http://www.--реклама--/repetitors/lang/romanian/ там крутой Андриан Капалб).
3. Вышел в приказ и начал думать где и как сдавать, так как Тину непредсказуемый (то паспорт переводить, то 3мес -шары). Так как официально временно пребываю за границей, то решил попробовать в консульстве за границей.
А) Боялся , что нужно будет делать открепление(консультировал меня в этом вопросе vit-vit), но оказалось, что при подачи документов, я написал "с проживанием за границей ", и открепление не потребовалось.
Б)Общение и программирование на сдачу присяги с консульством и е-консулатом (описывать не буду, так как в каждом консульстве это индивидуально).
В)Сдача присяги, (нужно знание языка, чтоб понимать, что от тебя хотят и ответить, если у них возникнут какие - то вопросы).
Извините за сумбур , если есть вопросы , спрашивайте в личку (так как много было у меня нюансов, и описывать очень долго и много, а не факт, что кто-то с ними столкнётся )
1. Документы собирал сам, подавал с помощью посредника в Румынии
2. По поводу обучения, у каждого свой путь.
Я рекомендую МИКС :самостоятельно с помощью программ (Memrise , Duolingo ), прослушивание радио и Тв новостей + репетитор (можете найти на этом или О форуме, классный МилаЛюдмила или на http://www.--реклама--/repetitors/lang/romanian/ там крутой Андриан Капалб).
3. Вышел в приказ и начал думать где и как сдавать, так как Тину непредсказуемый (то паспорт переводить, то 3мес -шары). Так как официально временно пребываю за границей, то решил попробовать в консульстве за границей.
А) Боялся , что нужно будет делать открепление(консультировал меня в этом вопросе vit-vit), но оказалось, что при подачи документов, я написал "с проживанием за границей ", и открепление не потребовалось.
Б)Общение и программирование на сдачу присяги с консульством и е-консулатом (описывать не буду, так как в каждом консульстве это индивидуально).
В)Сдача присяги, (нужно знание языка, чтоб понимать, что от тебя хотят и ответить, если у них возникнут какие - то вопросы).
Извините за сумбур , если есть вопросы , спрашивайте в личку (так как много было у меня нюансов, и описывать очень долго и много, а не факт, что кто-то с ними столкнётся )