BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

Канонушка
Зацікавлений
Благодарил (а): 4 раза

Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Канонушка » 16 сен 2017, 15:27

Привет, скажите пожалуйста, сколько стоит сделать булетин через посредника

сергей 48
Активіст
Благодарил (а): 59 раз

Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение сергей 48 » 16 сен 2017, 15:30

matveuko140385 писал(а):Всім привіт. Був присутній на присязі 12.09. Мене не допустили до здачі присяги тому що мого імені не було в списку. Коли в кінці третього заходу я також не почув свого прізвища,підйшов до охраніка,який читав списки і на я на ломаній румунскій пояснив,що в мене в черере вказано,що моя присяга сьогодні. Ми разом переглянили списки 3-х заходів,мене не було. Він подзвонив комусь і сказав чекати. Вже після присяги прийшла домна забрала черере і коли повернулася,то сказала,що мене не має в базі на сьогоднішню присягу,їдь в київське консульство(бо я там записувався) нехай вони розбираються. Я почав сперечатися, тоді вийшов Горілич і сказав їдь на Київ там розбирайся,а це вже була 5 год. вечора. На наступний день,коли я приїхав в Чернівці,написав листа в київське консульство. Мені передзвонили і сказали,що вони мої дані на Бухарест передали ще 12.09 і з їхнього боку помилки немає,сказали приїжай в середу на запис на присягу знов. Звідси запитання: чи зможе консул записати мене швидше на присягу,наприклад на наступну чи доведеться знову чекати 6 міс.? В кого є такий досвід поділіться?
и еше есть так сказать идея обьяснения Вашей проблемы, Вы как я понял относитесь к черновецкому консульству а поехали в Киев, может они там и подлянку сделали, *vodka*

Незнакомка
Зацікавлений
Благодарил (а): 14 раз

Сообщение Незнакомка » 16 сен 2017, 16:30

kenturion писал(а):Кто в курсе вопросов конвертаций. С какой картой лучше ехать в Бухарест ? Грн, $ или евро ?
Евро

Канонушка
Зацікавлений
Благодарил (а): 4 раза

Сообщение Канонушка » 16 сен 2017, 16:51

Rogalik 777 писал(а):Добрий день всім, знаю що багато разів запитували це питання, але все ж таки запитаю. На присягу який потрібний розмір фото, 3-4 чи 3.5 на 4.5 ? Дякую
Я брала 3,5 -4,5

dex2006
Зацікавлений
Благодарил (а): 12 раз

Сообщение dex2006 » 16 сен 2017, 17:51

Rogalik 777 писал(а):Добрий день всім, знаю що багато разів запитували це питання, але все ж таки запитаю. На присягу який потрібний розмір фото, 3-4 чи 3.5 на 4.5 ? Дякую
Теж брала 3,5*4,5

По карті - у мене була гривнева, вийшла конвертація близько 6,6% і також брала євро кешом, міняли без питань

чиполино
Зацікавлений
Благодарил (а): 53 раза

Сообщение чиполино » 16 сен 2017, 22:13

Bucovineţ писал(а):Таке питання по подачі на візу в Києві:
при оформленні страховки можна електронний поліс оформити чи важливо щоб був з мокрою печаткою?
і яку страхову хто порадить?...
довідка з роботи/виписка з банку обовязково?...
Подав в Чернівцях 8.09. документи +страховка +запись в консулате на електрону чергу. дали талончик забрать визу 26.09. виписка з банку не потрібна була.

alex_dks
Новачок
Благодарил (а): 13 раз

Сообщение alex_dks » 16 сен 2017, 23:22

kenturion писал(а):Кто в курсе вопросов конвертаций. С какой картой лучше ехать в Бухарест ? Грн, $ или евро ?
Якщо у вас гривня, то краще гривнева. І не знімати готівку, а розраховуватись картою. В мене у підсумку курс вийшов на 1% вищий, ніж курс НБУ (хоча хтось писав, що в нього було +6,6%, залежить від банку та платіжної системи - Visa чи MasterCard).
Також був на присязі 14.09 (четвер), був один захід, здали всі.

Bigtony
Новачок
Благодарил (а): 1 раз

Сообщение Bigtony » 17 сен 2017, 12:02

Підкажіть термін виготовлення булетіна????? Дякую

didvidyn
Новачок
Благодарил (а): 2 раза

Сообщение didvidyn » 17 сен 2017, 12:48

ДОБРОГО ДНЯ. Підкажіть будь ласка терміни виготовлення свідоцтва про народженні та id з закордонним паспортом. І яка їх ціна?
Последний раз редактировалось didvidyn 17 сен 2017, 14:33, всего редактировалось 1 раз.

новачок
Новачок
Благодарил (а): 2 раза

Сообщение новачок » 17 сен 2017, 14:06

Bigtony писал(а):Підкажіть термін виготовлення булетіна????? Дякую

1місяць з дня подачі.
Ответить