А що значить забирали паспорт? Я не дуже зрозумів - який паспорт забирали?korostil писал(а):Всім привіт! Їду зараз з присяги. Здав)))))
Питали тільки вибірково, хто не відповідав то одразу забирали паспорт. Питання були скільки років, який був попередній рік, сказати чим подобається Румунія. Щось типу цього...
Не знаю по чому обирали кого питати а кого ні, але реально було таке що не могла людина присягу прочитати, і їх виправляли і все ок. А декому навіть не дали почати присягу говорити. Тільки взяла людина мікрофон, посипалися питання... Шкода тих людей що не здали((((
Відправлено через 15 хвилини 31 секунди:
Тут вже не вперше читаю що хто не здав йому кажуть паспорт. Що то значить? Який паспорт забирають не можу зрозуміти? Український? Для чого?Waldemar писал(а):По сьогоднішній присязі, був в першому заході! Тіну був!!! Не здали 11 чоловік, точніше вони пішли до нього в кабінет скільки не здало остаточно не знаю!! Не здали тільки повні барани нікого не валили простіші питання після невдалої спроби читання присяги! Не розумів не відповідав одразу звучало Пашапорт, тіну норм мужик веселий і адекватний, нікого не валив! Короче все як завжди)
Що хотілось написати: що були 3 людей з дітьми дуже маленькими одна жінка була з детиною інвалідом, він був паралізований так вона відповіла, доамні товстенькій вона до речі просто надзвичайно увічлтва і хороша для тих хто хоч намагається говорити) ну от на питання чому і хто вам сказав боати дітей вона відповіла що сказали в чернівецікому консульстві, всі були в шоці і дуже возмущались потім в екстренному випадку дали всім підписати все що треба і вони на 3 поверсі в 3 залі складали присягу достроково) ось так вчинили Румунські друзі, що хочу підмітити що вони були дуже злі і здивовані як там могли таке сказати людям з дітьми якщо потоібно тільки паспорт дитини і фото!!! Короче приємно здивували вони) не здали ті хто просто ужасно читав, соромно за таких!! Всім успіху)