Краще записатися наперед на подачу документів на СОР. Здасте присягу і відразу якнайшвидше подасте документи на СОР. При реєстрації на сайті міської ради Сучави не вимагається наявність сертифіката про присягу, його ви пред`являєте вже при подачі всього пакету документів.чернів-чанка писал(а):Добрий вечір. У мене присяга в січні питання в тому, чи можу я наперед спробувати записатись на сор в сучаві наприклад на лютмй місяць. Чи обовязково іже мати сертефікат? Дякую.Trust писал(а): Наступна можливість зареєструватися буде доступна аж 15 грудня 2017р. Цього дня можна буде записатися на подачу на наступні три місяці: січень, лютий, березень 2018р. Краще всього пробувати через браузер Mozilla Firefox, він більш стабільний і краще дружить з сайтом міської ради Сучави))) бо пробував через Google Chrome то взагалі не міг зайти на сайт, постійно писало, що сайт недоступний, а через перший браузер хоч через раз вдавалося зайти. І моя вам порада, як відкриється можливість запису, то пробуйте обирати дати подачі з половини місяця вперед, якщо не получається, пробуйте інші дати наступного місяця, бо всі кидаються на перші дати щоб подати документи якнайшвидше, і відповідно найближчі числа місяця практично недоступні, краще записатися трішки пізніше, ніж взагалі не записатися. Я, наприклад, зміг записатися на початок жовтня. Просіть знайомих, друзів, родичів щоб паралельно разом з вами пробували записати вас, так більше шансів буде. Підготуйте свою адресу електронної пошти, що не вписувати її постійно, а скопіювати і відразу вставити у необхідне поле для реєстрації.
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
А по якій причині перербляти серт треба було? Країна народження чи імя?irbonya писал(а):Колись і в мене така була новина... а через 1, 5 міс.подзвонили з цього ж консульства і сказали переробляти сертифікат про громадянство(брєєєд)....проте посередник після них за місяць зробив(і без проблем)Ліля писал(а):Хороша новина...і актуальна...
Сьогодні подавали люди документи на СОР і СОБ в консульстві м. ЧЕРНІВЦІ!
Документи приняли! Сказали, що будуть готові за 3 місяці!
-
- Новачок
Noroc писал(а):А по якій причині перербляти серт треба було? Країна народження чи імя?irbonya писал(а): Колись і в мене така була новина... а через 1, 5 міс.подзвонили з цього ж консульства і сказали переробляти сертифікат про громадянство(брєєєд)....проте посередник після них за місяць зробив(і без проблем)
Як би це не звучало, хотіли, щоб у перекладах було не Владімір, а Володимирівна(румунською, звичайно)...і у сертифікаті село не хотіли через "ch" , а через "k".... от так-то..там ще багато чого їм не подобалось. Але всі оригінали та переклади були повністю однакові, розбіжностей не було.
-
- Зацікавлений
Информация от знакомых по сегодняшней присяги, это первый заход: всё как обычно, порядка 7 человек пошли с Тину, около 2 смогли в зале ответить, спрашивали не только у тех, кто плохо читал, но вопросы легкие: откуда приехал, как зовут, откуда знаешь язык. Многих, кто плохо читал - не спрашивали.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO. Восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Забирають Український закордонний, для того щоб скласти висновок що ви НЕ знаєте мови і вам відмовляється в отриманні громадянстві!Вулпе писал(а):А що значить забирали паспорт? Я не дуже зрозумів - який паспорт забирали?korostil писал(а):Всім привіт! Їду зараз з присяги. Здав)))))
Питали тільки вибірково, хто не відповідав то одразу забирали паспорт. Питання були скільки років, який був попередній рік, сказати чим подобається Румунія. Щось типу цього...
Не знаю по чому обирали кого питати а кого ні, але реально було таке що не могла людина присягу прочитати, і їх виправляли і все ок. А декому навіть не дали почати присягу говорити. Тільки взяла людина мікрофон, посипалися питання... Шкода тих людей що не здали((((
Відправлено через 15 хвилини 31 секунди:Тут вже не вперше читаю що хто не здав йому кажуть паспорт. Що то значить? Який паспорт забирають не можу зрозуміти? Український? Для чого?Waldemar писал(а):По сьогоднішній присязі, був в першому заході! Тіну був!!! Не здали 11 чоловік, точніше вони пішли до нього в кабінет скільки не здало остаточно не знаю!! Не здали тільки повні барани нікого не валили простіші питання після невдалої спроби читання присяги! Не розумів не відповідав одразу звучало Пашапорт, тіну норм мужик веселий і адекватний, нікого не валив! Короче все як завжди)
Що хотілось написати: що були 3 людей з дітьми дуже маленькими одна жінка була з детиною інвалідом, він був паралізований так вона відповіла, доамні товстенькій вона до речі просто надзвичайно увічлтва і хороша для тих хто хоч намагається говорити) ну от на питання чому і хто вам сказав боати дітей вона відповіла що сказали в чернівецікому консульстві, всі були в шоці і дуже возмущались потім в екстренному випадку дали всім підписати все що треба і вони на 3 поверсі в 3 залі складали присягу достроково) ось так вчинили Румунські друзі, що хочу підмітити що вони були дуже злі і здивовані як там могли таке сказати людям з дітьми якщо потоібно тільки паспорт дитини і фото!!! Короче приємно здивували вони) не здали ті хто просто ужасно читав, соромно за таких!! Всім успіху)
-
- Активіст
привет, так у румынских переводах окончания не склоняються так -что должно быть володимир а не володиморович или сергей а не сергеевна или сергеевич, ну а многое они делают на свой лад это точно - и им не укажеш-irbonya писал(а):Noroc писал(а):
А по якій причині перербляти серт треба було? Країна народження чи імя?
Як би це не звучало, хотіли, щоб у перекладах було не Владімір, а Володимирівна(румунською, звичайно)...і у сертифікаті село не хотіли через "ch" , а через "k".... от так-то..там ще багато чого їм не подобалось. Але всі оригінали та переклади були повністю однакові, розбіжностей не було.
-
- Зацікавлений
Отпишусь и я по поводу СОР. Делал через Солотвинское консульство. Подавал доки 06.09, сегодня позвонили что готово. Итого 2 месяца и неделя. Хотя думал что будет быстрее, год рождения после 1980.
Теперь вопрос - в каком городе можно подаваться на румынский загран? Почему все делают через Бухарест либо через консульство?
Вот на сайте округа Марамуреш нашел такую инфу

Т.е. всё-таки можно подавать документы на паспорт в других городах, с проживанием in strainatate?
Теперь вопрос - в каком городе можно подаваться на румынский загран? Почему все делают через Бухарест либо через консульство?
Вот на сайте округа Марамуреш нашел такую инфу

Т.е. всё-таки можно подавать документы на паспорт в других городах, с проживанием in strainatate?
-
- Новачок
( Страховка на 4 дня - до 100 грн. Оформление 15-20 минут )
Де можна отримати цю страховку? Без неї не можливо потрапити в Румунію?
Відправлено через 2 хвилини 39 секунди:
Де можна отримати цю страховку? Без неї не можливо потрапити в Румунію?
Відправлено через 2 хвилини 39 секунди:
Ви прописані в Києві? Живете в Чернівцях?Iren1989 писал(а):Для статистики.
Отримала свідоцтво про народження через Київське консульство. Виробили за 1 міс + декілька днів.
Дякую всім, хто ділився інформацією на форумі!)
я знаю где можете набрат меня состекую --реклама--
-
- Новачок
Така ситуація, очі по факту сірі, а в писали в загран паспорт căprui (коричневі). чи це є велика проблема? як це можна виправити, по новому робити паспорт?