BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

Ігор1
Новачок
Благодарил (а): 13 раз

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Ігор1 » 23 ноя 2017, 11:56

Доброго дня всім!
Був з дружиною на останній присязі 21.11. Були записані в перший захід.
Відразу кажу - це була мегашара, здали всі, навіть ті, хто не міг прочитати 3 рази нормально слова присяги.
А тепер докладніше:
Ми підійшли до АНЧ о 8.30 - перший захід вже запустили та почали читати листи на подачу документів.
Я підійшов до охоронниці та сказав що запізнився і чи можна перевірити чи є я в списках на 1й захід. В списках знайшов себе і дружину, охоронниця сказала щоб я поставив підпис та чекав на другий захід. До неї підійшов інший охоронець, вони порадились (він по рації запитав чи щє не почалась присяга) та вирішили запустити нас та щє декількох людей, які теж не прийшли коли зачитували списки.
На четвертий поверх нас провів той охоронець та перевірив у кожного загранпаспорти та наявність фото, потім пропонував сісти де були вільні місця.
Руда домна пояснила правила, що треба встати коли буде звучати гімн, після цього називали прізвища, потрібно було підійти з паспортом та фото до неї, вона забирала фото. На дітей треба було заповнити анкету та віддати фото. Коли перекличка закінчилась зайшов голова комісії та пояснив, що не потрібно хвилюватись та читати присягу чітко і не спішити. Атмосфера була дуже доброзичлива (в цей день було свято - день Св. Михайла). Тіну заходив, пройшовся по залу та вийшов і більше не заходив.
Питань нікому не задавали, тільки читали присягу, десть 5-7 чоловік перечитували її по декілька раз бо плутали слова. Голова комісії закривав очі на неправильний наголос та на "Е" в словах замість "Є". Коли всі закінчили читати присягу, голова комісії привітав з присутніх нових румунів та вийшов з зали. Після того як він вийшов зайшов "Горилич" (побачивши його я зрозумів чого в нього таке прізвисько).
Почали видавати ссертифікати - називали прізвищє (викликали по 6-8 чоловік), ставили підпис та забирали сертифікат. Тих, хто отримав сертифікат просили відразу покинути приміщення.
В цей день здали абсолютно всі.

OkM
Зацікавлений
Благодарил (а): 4 раза

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение OkM » 23 ноя 2017, 12:20

korya13 писав:
> Ребят,может все такие кто-то ответит?
> Подал на румынское гражданство в декабре того года в Сучаве,в феврале
> родилась дочь,прочитал сейчас на разных сайтах,чтобы она получила
> гражданство нужно срочно отправить в Бухарест СОР дочери и копию ее
> паспорта(родилась в Израиле,там у детей паспорта с рождения),если выйду в
> приказ,то все пропало,это так?

Тут десь раніше писали, що поки не вийшли в приказі, то швидко досилайте. Але, нібито юристи працювали над тим, щоб можна було дітей, народжених після подачі, оформляти окремо.

[size=85][color=green]Відправлено через 18 хвилини 55 секунди:[/color][/size]
А всі не можуть відправляти приватні повідомлення, чи якась причина у мене?
Дякую

Ігор1
Новачок
Благодарил (а): 13 раз

Сообщение Ігор1 » 23 ноя 2017, 12:23

Починаю займатись СОР/СОБ. Порадьте в Чернівцях перекладача та нотаріуса для перекладу та завірення доків.
Напишіть, будь ласка, контакти в лічку. Нещодавно писали тут, що копії перекладів безкоштовні.

Olexii
Активіст
Благодарил (а): 63 раза

Сообщение Olexii » 23 ноя 2017, 12:25

OkM писав:
> korya13 писав:
> > Ребят,может все такие кто-то ответит?
> > Подал на румынское гражданство в декабре того года в Сучаве,в феврале
> > родилась дочь,прочитал сейчас на разных сайтах,чтобы она получила
> > гражданство нужно срочно отправить в Бухарест СОР дочери и копию ее
> > паспорта(родилась в Израиле,там у детей паспорта с рождения),если выйду в
> > приказ,то все пропало,это так?
>
> Тут десь раніше писали, що поки не вийшли в приказі, то швидко досилайте. Але, нібито
> юристи працювали над тим, щоб можна було дітей, народжених після подачі, оформляти
> окремо.
>
> [size=85][color=green]Відправлено через 18 хвилини 55 секунди:[/color][/size]
> А всі не можуть відправляти приватні повідомлення, чи якась причина у мене?
> и я не могу в личку писать

OkM
Зацікавлений

Сообщение OkM » 23 ноя 2017, 12:37

То, напевно, проблема на форумі з приват повідомленнями. Будуть ще активні усі функції чи ні?

Katia86
Новачок
Благодарил (а): 21 раз

Сообщение Katia86 » 23 ноя 2017, 14:41

> Здравствуйте. Не получается написать вам в личку . Какие-то проблемы с сайтом может
> .просто по телефону бюро переводов , который вы мне прислали не можем с ними
> связаться.. Может есть другой тел. Или почта эл. Спасибо .

Скидала скани доків на цю адресу.
dyntu.a@gmail.com
Тел 0951271544 писала на Viber

asin
Зацікавлений
Благодарил (а): 41 раз

Сообщение asin » 23 ноя 2017, 16:08

Ігор1 писал(а):
> Починаю займатись СОР/СОБ. Порадьте в Чернівцях перекладача та нотаріуса
> для перекладу та завірення доків.
> Напишіть, будь ласка, контакти в лічку. Нещодавно писали тут, що копії
> перекладів безкоштовні.
і мені порадьте перекладача та нотаріуса

Rey
Новачок

Сообщение Rey » 23 ноя 2017, 16:49

Извиняюсь может не в ту тему, вопрос следующий: Подаюсь по бабушке по отцу, реальные корни. Проблема с подтверждением рождения деда, 36-го г. р. в обласном архиве выдали справку что книг актовых записей за этот год в архиве на сохранении нету. В загсе так же нету данных о его рожении (в свидетельстве о браке его с бабушкой др не указываются), но он год назад умер и в загсе я могу взять вытяг про его смерть где также будет указана дата его рождения. Подойдет ли этот вытяг? Тем более что я не по деду подаюсь. Можно ЛС, заранее благоданен за ответ.

Olexii
Активіст
Благодарил (а): 63 раза

Сообщение Olexii » 23 ноя 2017, 17:57

Katia86 писав:
> > Здравствуйте. Не получается написать вам в личку . Какие-то проблемы с сайтом
> может
> > .просто по телефону бюро переводов , который вы мне прислали не можем с ними
> > вязаться.. Может есть другой тел. Или почта эл. Спасибо .
>
> Скидала скани доків на цю адресу.
> dyntu.a@gmail.com
> Тел 0951271544 писала на Viber
Дякую ще раз !

OkM
Зацікавлений

Сообщение OkM » 23 ноя 2017, 18:12

Rey писав:
> Извиняюсь может не в ту тему, вопрос следующий: Подаюсь по бабушке по отцу,
> реальные корни. Проблема с подтверждением рождения деда, 36-го г. р. в
> обласном архиве выдали справку что книг актовых записей за этот год в
> архиве на сохранении нету. В загсе так же нету данных о его рожении (в
> свидетельстве о браке его с бабушкой др не указываются), но он год назад
> умер и в загсе я могу взять вытяг про его смерть где также будет указана
> дата его рождения. Подойдет ли этот вытяг? Тем более что я не по деду
> подаюсь. Можно ЛС, заранее благоданен за ответ.

Витяг підійде. Я так подавала. Самі лише витяги, бо документи "зникли" в останній момент. Хороші родичі постаралися. Беріть витяги і подавайте. Порадьтеся з посередником, як правильно там вказати інформацію.
Ответить