Добрий день! Наскільки ваша інформація правдива? Згідно з моєю інфою, а саме 21.11, приблизно, з 120 "зайшовших" 28-30 присягу не здалиІгор1 писал(а): ↑23 ноя 2017, 11:56Доброго дня всім!
Був з дружиною на останній присязі 21.11. Були записані в перший захід.
Відразу кажу - це була мегашара, здали всі, навіть ті, хто не міг прочитати 3 рази нормально слова присяги.
А тепер докладніше:
Ми підійшли до АНЧ о 8.30 - перший захід вже запустили та почали читати листи на подачу документів.
Я підійшов до охоронниці та сказав що запізнився і чи можна перевірити чи є я в списках на 1й захід. В списках знайшов себе і дружину, охоронниця сказала щоб я поставив підпис та чекав на другий захід. До неї підійшов інший охоронець, вони порадились (він по рації запитав чи щє не почалась присяга) та вирішили запустити нас та щє декількох людей, які теж не прийшли коли зачитували списки.
На четвертий поверх нас провів той охоронець та перевірив у кожного загранпаспорти та наявність фото, потім пропонував сісти де були вільні місця.
Руда домна пояснила правила, що треба встати коли буде звучати гімн, після цього називали прізвища, потрібно було підійти з паспортом та фото до неї, вона забирала фото. На дітей треба було заповнити анкету та віддати фото. Коли перекличка закінчилась зайшов голова комісії та пояснив, що не потрібно хвилюватись та читати присягу чітко і не спішити. Атмосфера була дуже доброзичлива (в цей день було свято - день Св. Михайла). Тіну заходив, пройшовся по залу та вийшов і більше не заходив.
Питань нікому не задавали, тільки читали присягу, десть 5-7 чоловік перечитували її по декілька раз бо плутали слова. Голова комісії закривав очі на неправильний наголос та на "Е" в словах замість "Є". Коли всі закінчили читати присягу, голова комісії привітав з присутніх нових румунів та вийшов з зали. Після того як він вийшов зайшов "Горилич" (побачивши його я зрозумів чого в нього таке прізвисько).
Почали видавати ссертифікати - називали прізвищє (викликали по 6-8 чоловік), ставили підпис та забирали сертифікат. Тих, хто отримав сертифікат просили відразу покинути приміщення.
В цей день здали абсолютно всі.
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Для подорожі в Британію потрібний загран чи достатньо булетіна, хочеться на Різдво поїхати а загран зробити напевно не встигну ,
Доброго дня.Підкажіть будь ласка хто знає,чи можу я поіхати в Румунію для подачі на булетін,по польській робочій візі?
-
Автор темы - Поважний користувач
можете по булетину сездить проблем не будет
Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
вам виза не нужна, можете по румынскому СОРу или сертификату выезжать в Румынию
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
-
- Новачок
Форуму удачи и процветания!!!! очень хорошо что смогли все сделать и порешать.
-
- Новачок
У зразках документів паспортів немає, дорослих і дитячих. Якщо є різниця))
І дякуємо за підтримку теми
І дякуємо за підтримку теми
-
Автор темы - Поважний користувач
да, знаю завтра сделаю сканы и выставлю паспорта биометрия взрослые и дети ( разницы нет между ними) булетин тоже выставлю.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
-
- Активіст
Мій син рік тому поїхав туди по булетіну,а паспорт на той момент вже був запущений у роботу і коли паспорт зробили,то я по дорученню получила його паспорт і по приїзду звідти він вже їздить з паспортом.
-
- Зацікавлений
А скажіть будь-ласка чи можна летіти літаком по булетину, бо мені казали що тільки по заграну, бо що по булетину не можливо замовити квитки і зробити чекін
Відправлено через 7 хвилин 14 секунд:
Не волнуйтесь я тоже сдавала в четверг)
Відправлено через 6 хвилин 48 секунд:
І мене цікавить???