BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

Fedot25
Новачок

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Fedot25 » 26 ноя 2017, 12:21

Ігор1 писал(а):
23 ноя 2017, 11:56
Доброго дня всім!
Був з дружиною на останній присязі 21.11. Були записані в перший захід.
Відразу кажу - це була мегашара, здали всі, навіть ті, хто не міг прочитати 3 рази нормально слова присяги.
А тепер докладніше:
Ми підійшли до АНЧ о 8.30 - перший захід вже запустили та почали читати листи на подачу документів.
Я підійшов до охоронниці та сказав що запізнився і чи можна перевірити чи є я в списках на 1й захід. В списках знайшов себе і дружину, охоронниця сказала щоб я поставив підпис та чекав на другий захід. До неї підійшов інший охоронець, вони порадились (він по рації запитав чи щє не почалась присяга) та вирішили запустити нас та щє декількох людей, які теж не прийшли коли зачитували списки.
На четвертий поверх нас провів той охоронець та перевірив у кожного загранпаспорти та наявність фото, потім пропонував сісти де були вільні місця.
Руда домна пояснила правила, що треба встати коли буде звучати гімн, після цього називали прізвища, потрібно було підійти з паспортом та фото до неї, вона забирала фото. На дітей треба було заповнити анкету та віддати фото. Коли перекличка закінчилась зайшов голова комісії та пояснив, що не потрібно хвилюватись та читати присягу чітко і не спішити. Атмосфера була дуже доброзичлива (в цей день було свято - день Св. Михайла). Тіну заходив, пройшовся по залу та вийшов і більше не заходив.
Питань нікому не задавали, тільки читали присягу, десть 5-7 чоловік перечитували її по декілька раз бо плутали слова. Голова комісії закривав очі на неправильний наголос та на "Е" в словах замість "Є". Коли всі закінчили читати присягу, голова комісії привітав з присутніх нових румунів та вийшов з зали. Після того як він вийшов зайшов "Горилич" (побачивши його я зрозумів чого в нього таке прізвисько).
Почали видавати ссертифікати - називали прізвищє (викликали по 6-8 чоловік), ставили підпис та забирали сертифікат. Тих, хто отримав сертифікат просили відразу покинути приміщення.
В цей день здали абсолютно всі.
Добрий день! Наскільки ваша інформація правдива? Згідно з моєю інфою, а саме 21.11, приблизно, з 120 "зайшовших" 28-30 присягу не здали

Bigtony
Новачок
Благодарил (а): 1 раз

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Bigtony » 26 ноя 2017, 13:59

Для подорожі в Британію потрібний загран чи достатньо булетіна, хочеться на Різдво поїхати а загран зробити напевно не встигну ,

Saha13
Новачок
Благодарил (а): 3 раза

Сообщение Saha13 » 26 ноя 2017, 14:04

Доброго дня.Підкажіть будь ласка хто знає,чи можу я поіхати в Румунію для подачі на булетін,по польській робочій візі?

Автор темы
BOBA-PO
Поважний користувач
Благодарил (а): 100 раз

Сообщение BOBA-PO » 26 ноя 2017, 14:05

Bigtony писал(а):
26 ноя 2017, 13:59
Для подорожі в Британію потрібний загран чи достатньо булетіна, хочеться на Різдво поїхати а загран зробити напевно не встигну ,
можете по булетину сездить проблем не будет

Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
Saha13 писал(а):
26 ноя 2017, 14:04
Доброго дня.Підкажіть будь ласка хто знає,чи можу я поіхати в Румунію для подачі на булетін,по польській робочій візі?
вам виза не нужна, можете по румынскому СОРу или сертификату выезжать в Румынию
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.

• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве

andry_us
Новачок
Благодарил (а): 2 раза

Сообщение andry_us » 26 ноя 2017, 15:33

Форуму удачи и процветания!!!! очень хорошо что смогли все сделать и порешать.

Saha13
Новачок
Благодарил (а): 3 раза

Сообщение Saha13 » 26 ноя 2017, 16:00

Дякую...

Senya
Новачок
Благодарил (а): 11 раз

Сообщение Senya » 26 ноя 2017, 17:44

У зразках документів паспортів немає, дорослих і дитячих. Якщо є різниця))
І дякуємо за підтримку теми😀

Автор темы
BOBA-PO
Поважний користувач
Благодарил (а): 100 раз

Сообщение BOBA-PO » 26 ноя 2017, 17:54

Senya писал(а):
26 ноя 2017, 17:44
У зразках документів паспортів немає, дорослих і дитячих. Якщо є різниця))
І дякуємо за підтримку теми😀
да, знаю завтра сделаю сканы и выставлю паспорта биометрия взрослые и дети ( разницы нет между ними) булетин тоже выставлю.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.

• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве

Kornuta
Активіст
Благодарил (а): 58 раз

Сообщение Kornuta » 26 ноя 2017, 19:56

Bigtony писал(а):
Мій син рік тому поїхав туди по булетіну,а паспорт на той момент вже був запущений у роботу і коли паспорт зробили,то я по дорученню получила його паспорт і по приїзду звідти він вже їздить з паспортом.

Канонушка
Зацікавлений
Благодарил (а): 4 раза

Сообщение Канонушка » 26 ноя 2017, 22:57

Kornuta писал(а):
26 ноя 2017, 19:56
Bigtony писал(а):
Мій син рік тому поїхав туди по булетіну,а паспорт на той момент вже був запущений у роботу і коли паспорт зробили,то я по дорученню получила його паспорт і по приїзду звідти він вже їздить з паспортом.
А скажіть будь-ласка чи можна летіти літаком по булетину, бо мені казали що тільки по заграну, бо що по булетину не можливо замовити квитки і зробити чекін

Відправлено через 7 хвилин 14 секунд:
Виталий писал(а):
26 ноя 2017, 01:38
Записали на присягу на 22 февраля в четверг,посредник говорит в связи с наплывом кроме вторника добавили четверг..
Переживаю нет ли подвоха..
Не волнуйтесь я тоже сдавала в четверг)

Відправлено через 6 хвилин 48 секунд:
Bigtony писал(а):
І мене цікавить???
Ответить