BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Всім гарного дня! підкажіть будь ласка якісь контакти водіїв що везуть на присягу, дуже вдячна!
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Можете попробовать снять ламинацию. Я снимал так с СОБ. Т. к. выдан в другом городе и иначе пришлось бы ехать туда за дубликатом
-
- Активіст
Сайт лагає. Звертайтесь у центр техпідтримки.EddieMurphy писал(а): ↑30 ноя 2017, 22:03Добрый вечер! Хочу зарегистрироваться на СОР через екоконсулат и выбивает вот такую ошибку A aparut o eroare neasteptata. Va rugam reluati operatiunea. In cazul in care eroare persista, va rugam contactati centrul de suport folosind sectiunea de Contact. 3-ий день подряд. Кто знает в чем дело? Подскажите пожалуйста!
Відправлено через 37 хвилин 2 секунди:
https://www.canada.ca/en/immigration-re ... ingto.html
Ось такі новини з офіційного сайту канадського уряду))
Від сьогодні румуни та болгари зможуть подорожувати до Канади без віз, для відвідування країни потрібно буде пройти ел. реєстрацію та купити eTA (електронний транзитний дозвіл), який буде перевірятись в аеропорту. Коштує 7 доларів. Більш детальніше можете почитати по посиланню.
Lieber etwas riskieren, als ewig bereuen, sich nicht getraut zu haben
-
- Новачок
0993740001 юрийLesia Koverega писал(а): ↑01 дек 2017, 10:33Всім гарного дня! підкажіть будь ласка якісь контакти водіїв що везуть на присягу, дуже вдячна!
-
- Новачок
Хочу сам подавати без посередників або в Сучаві або в Бухаресті ( бо в Чернівцях важче ). Де краще подавати ?лапушка писал(а): ↑01 дек 2017, 05:55Це залежить чи самі будете подавати, чи через посередника. І Ви не можете вибирати чи Київ чи Чернівці, це по прописціVasya1234789 писал(а): ↑30 ноя 2017, 18:53Добрий день, скажіть будь ласка де найкраще або де найлегше робити СОР в Сучаві, Бухаресті чи в Чернівцях? (В Києві я не маю можливості робити СОР). Дякую за увагу і за відповідь.
Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
Скажіть будь ласка якщо я стану громадянином Румунії, а потім одружуся то моя жінка зможе стати громадянкою Румунії? ( на основі того що я є громадянином Румунії).
-
- Зацікавлений
Саме головне це 15 числа успішно зарееструватись на подачу на Сор в Бухаресті або на Сучаву , туди правда раз на три місяці реестрація , до речі якраз цього місяця 15 числа реестрація і на Бухарест і на Сучаву . Сайти виснуть , зарееструватись практично не можливоVasya1234789 писал(а): ↑01 дек 2017, 17:21Хочу сам подавати без посередників або в Сучаві або в Бухаресті ( бо в Чернівцях важче ). Де краще подавати ?
Відправлено через 2 хвилини 58 секунд:
Скажіть будь ласка якщо я стану громадянином Румунії, а потім одружуся то моя жінка зможе стати громадянкою Румунії? ( на основі того що я є громадянином Румунії).
-
- Зацікавлений
Хтось в курсі - в п'ятницю 4 січня робочий день в АНЧ - хочу поїхати забрати сертифікат на дитину!!!
Відправлено через 26 хвилин 55 секунд:
Відправлено через 26 хвилин 55 секунд:
5 січня!!!
-
- Новачок
Добрый день, заполнию заявку на подачу СОР в консульство, застрял вот ная этом пункте
Может кно-нибудь владеет информацией что сюда писать?
Отправлено спустя 24 минуты 28 секунд:
И кто нибудь знает, как сделать перевод ФИО паспортов родителей, в беларуси нет внутренних паспортов, а английская транскрипция в паспортах родителей не совпадает с транскрипцией в сертификате. Но там есть страничка с фамилиями на русском.
Может кно-нибудь владеет информацией что сюда писать?
Отправлено спустя 24 минуты 28 секунд:
И кто нибудь знает, как сделать перевод ФИО паспортов родителей, в беларуси нет внутренних паспортов, а английская транскрипция в паспортах родителей не совпадает с транскрипцией в сертификате. Но там есть страничка с фамилиями на русском.
-
- Новачок
добрий день.хто знае одеське консульство рум працюе?і як приймае щоб подати док на св о народженні?
На той недели был в консульстве на ул.Базарное в Одессе работал.Консула не было поставили на присягу на Бухарест 15 мая.