BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Пивіт форумчани! цікавить мене питання обміну водійського посвідчення . Хто може допомогти відпишіть плз.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
привет ,сначала получите рум -сор и посмотрите как обстоят дела с фамилиями, а то может быть будет как у меня ,была смена фамилии и сертификат на одну а рум-сор на другую и вместо того чтоб делать соб, теперь нужно на обратной стороне сор делать перемену фамилии, а это оказалось пока не преодалимым делом,делают только в бухаресте сектор 1 ,как и что пока не знаю,Katia86 писал(а): ↑09 янв 2018, 11:50Сьогодні прийшло повідомлення на пошту про те. що можу забирати СОР
Va rugam sa va prezentati la Sectia consulara cu pasaportul extern, zilnic, intre orele 09.00-15.30, pentru a ridica documentul solicitat
Cu stima,
Подавала в Києві 17 листопада
Тепер прошу допомоги у оформленні СОБ і СОР дитині.
Може хтось може скинути перелік документів.
Дякую!!!!
-
- Новачок
Так я реєструвалася сама.15 жовтня. Зареєструватися получилося з 15 приблизно спроби:))оскільки сайт переповнений і погано працює.Назначили мені дату 39 жовтня.Головне підготуватися і в 10:00 починати реєстрацію!
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
Помилочка- 30 жовтня.
Оскільки в грулні в Румунії багато свят тому тільки вчора забрала сертифікат!
-
- Активіст
сьогодні була присяга??
Відправлено через 14 хвилин 48 секунд:
і до речі що чути про булетен нового зразку?або про паспорт нового зразку десятирічний??
Відправлено через 14 хвилин 48 секунд:
і до речі що чути про булетен нового зразку?або про паспорт нового зразку десятирічний??
-
- Новачок
сергей 48 писал(а): ↑09 янв 2018, 12:47привет ,сначала получите рум -сор и посмотрите как обстоят дела с фамилиями, а то может быть будет как у меня ,была смена фамилии и сертификат на одну а рум-сор на другую и вместо того чтоб делать соб, теперь нужно на обратной стороне сор делать перемену фамилии, а это оказалось пока не преодалимым делом,делают только в бухаресте сектор 1 ,как и что пока не знаю,Katia86 писал(а): ↑09 янв 2018, 11:50Сьогодні прийшло повідомлення на пошту про те. що можу забирати СОР
Va rugam sa va prezentati la Sectia consulara cu pasaportul extern, zilnic, intre orele 09.00-15.30, pentru a ridica documentul solicitat
Cu stima,
Подавала в Києві 17 листопада
Тепер прошу допомоги у оформленні СОБ і СОР дитині.
Може хтось може скинути перелік документів.
Дякую!!!!
В мене точно СОР буде на дівоче прізвище, а сертифікат на прізвище чоловіка, та як я змінила прізвише. коли вийшла заміж.
Це якийсь новий закон, раніше тут про це ніхто не писав:(
Я думала документи роблять на основі укр свідоцтв.
-
- Новачок
я би робив так - приблизно через 2міс. з дня наказу треба йти в те консульство до якого ви теріторіально "приписані" і записуватись на присягу. Там це відбувається в окремо виділені дні. Процедура не складна і достатньо мін. знання мови, хоча в 99% випадках рум. мова там взагалі не потрібна
-
- Активіст
привет, ну я думаю мы будем друзьями по нисчастью, проблема тоесть ,зделать перемену, вот задача,уже целый месяц везде звоню и пока решения вопроса нет, может Вы что то узнаете и конкрентое,Katia86 писал(а): ↑09 янв 2018, 15:48сергей 48 писал(а): ↑09 янв 2018, 12:47
привет ,сначала получите рум -сор и посмотрите как обстоят дела с фамилиями, а то может быть будет как у меня ,была смена фамилии и сертификат на одну а рум-сор на другую и вместо того чтоб делать соб, теперь нужно на обратной стороне сор делать перемену фамилии, а это оказалось пока не преодалимым делом,делают только в бухаресте сектор 1 ,как и что пока не знаю,
В мене точно СОР буде на дівоче прізвище, а сертифікат на прізвище чоловіка, та як я змінила прізвише. коли вийшла заміж.
Це якийсь новий закон, раніше тут про це ніхто не писав:(
Я думала документи роблять на основі укр свідоцтв.

-
- Зацікавлений
для статистики:
СОР в Киевском консульстве сделали за 1,5 мес
по заграну обещают сроки 2-3 мес
СОР в Киевском консульстве сделали за 1,5 мес
по заграну обещают сроки 2-3 мес
-
- Зацікавлений
Якщо жінка в шлюбі то Соб роблять і в консульстві .якщо ж розлучена і залишилась на прізвищі чоловіка то це дійсно проблемка
-
- Зацікавлений
Краще за все подзвонити в консульство і уточнити всі деталі у них.
У мене колись була ідея подаватися на громадянство через консульство, але вони мені одразу відмовили, оскільки я на той момент не володіла мовою. Я намагалася пояснити, що от я, мовляв, подамся і буду рік+ до присяги вчити - але їм такий варіант не підійшов)) Без мови відправили подаватися на території Румунії. Останнім часом взагалі ходили чутки, що в консульствах перестануть приймати документи на громадянство (оскільки Україна цього не вітає). Тож це треба з"ясовувати вже тільки в консульстві.
Ну і автоматично додавайте 3-4 місяці до строків, якщо подаватися через консульство.