Деталей я не знаю, мій родич подавався наприкінці 2014р., він не цікавився справою, про того посередника вже нічого не чути, а тепер я написав в ANC листа і отримав таку відповідь. Він казав, що правопорушень в ЄС не було (крім ПДР за перевищення швидкості). Що цікаво, його дружина, з якою він подавався разом, вийшла в наказ через 8 міс. після подачі, в неї все нормально, але на присягу так і не записалася, бо не знала що і до чого.BOBA-PO писал(а): ↑09 фев 2018, 13:08Добрый день , такие отказы приходят тем кто подавал без пресутствия , если выявили правонарушения, или вовремя не доукомплектование досье и прошло срок. Или что мне неизвестное , может вы проясните ?Trust писал(а): ↑09 фев 2018, 11:27Доброго дня всім. Хто може роз`яснити, отримав ось таке повідомлення від ANC по одній справі: Cererea dvs. nr. 2***/RD/2015 a fost avizată negativ de către Comisia pentru Cetățenie și a fost inclusă pe Ordinul președintelui Autorității Naționale pentru Cetățenie nr. 1***/P/20.10.2016. Prin urmare, cererea dvs. a fost respinsă. Я так розумію, що справу відхили, але є якийсь наказ. Це наказ про те що справа відхилена? Що можна зробити у цьому випадку?
Порушення ПДР на території ЄС може бути підставою для анулювання справи?