BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
вітаю. подався на СОР 7.02 в Бухаресті. з того що зрозумів від доамни - доки будуть готові через місяць...поділіться інфою чи видаються вже чертрифікат де наштере з приблизним до мого терміном подачі???
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Подавала у лютому в 1 секторі, термін виготовлення 2 місяці.
-
- Новачок
А ви можете прослідкувати стан СОР? Фото немає, але є всі дані з довади
Відправлено через 6 хвилин 35 секунд:
Підкажіть, будь ласка, хто вкурсі... Я уже прогортала сторінок 50 назад, але відповіді не знайшла(. Подала на СОР і СОБ. Як тепер відслідкувати їх стан? Подавав адвокат, в доваді пише дата готовності 26.04, але я думаю- а раптом швидше буде готовий... розумію, що в такому випадку повідомлення прийде швидше всього вдвокату, а чи можу я особисто кудись звереутись з запитом, наприклад, через місяць? Куди писати? Знаю, що 2 місяці- це нормальний термін, але все ж надіюсь швидше. Підкажіть, хто знає, як відслідкувати стан СОР і СОБ? Дякую
У меня приказ вышел летом 2016, я так и не записался на присягу, сейчас возможно это сделать или уже поздно?
да можно через адвоката (желателно те что с Бухареста что вхожы в анч)
-
Автор темы - Поважний користувач
Здравствуйте ! Могу записать , до конца недели будет на руках приглашение .
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
-
- Зацікавлений
Доброго дня всім форумчанам
Скажіть будь ласка хто подавав документи на Сор і Соб в чернівецькому консульстві, скільки приблизно чекати на готовність документів, на папірчику що дали при подачі пише 3 місяці, пройшло вже місяць і думаю написати запит чи не готові ще документи, можливо хтось підкаже адресу на яку писати?!
Дякую за відповідь
Скажіть будь ласка хто подавав документи на Сор і Соб в чернівецькому консульстві, скільки приблизно чекати на готовність документів, на папірчику що дали при подачі пише 3 місяці, пройшло вже місяць і думаю написати запит чи не готові ще документи, можливо хтось підкаже адресу на яку писати?!
Дякую за відповідь
-
- Активіст
Здравствуйте. Загран интересует. Цена , сроки . Что требуется?
Добрый день , подскажите какие реальные сроки получения СОР в О консульстве ? (Обещяли два месяца а жду уже почти три )
и что нет никакой разницы в сроках с теми кто подавался с проживанием за рубежом?