BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Допоможіть, будь ласка, хто в курсі. Чоловік і двоє дітей - румуни, я Українка. В жовтні на кілька тижнів їдемо до Англії. Хочу для в'їзду оформити family permit, але тут мені кажуть, що то для переїзду на пмж оформлюється. Тобто, як їм скажу, що ненадовго погостити їду, то не дадуть. Гостьову візу бось просити, бо навряд чи дадуть, усім відмовляють зараз. А family permit безкоштовний і усім дають. Щоправда, всі по ньому на пмж їдуть... Хтось в курсі?
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Едем с женой в Сучаву подавать на булетин или загран. Посредник настойчиво агитирует за булетин. Для работы и постоянного проживания в Германии точно будет достаточно только заграна с domiciliu străinătate?
-
- Активіст
Не знаю никого, кто бы говорил, что булетин очень нужен где-то кроме как в Румынии. Для работы в ЕС Вам достаточно заграна. У посредника свой интерес, ведь он получит с Вас денег за прописку и помощь в изготоволении булетина. Сейчас загран на 10 лет, так что никакой разницы нет уже.Iubesc Romania писал(а): ↑22 авг 2018, 12:32Едем с женой в Сучаву подавать на булетин или загран. Посредник настойчиво агитирует за булетин. Для работы и постоянного проживания в Германии точно будет достаточно только заграна с domiciliu străinătate?
-
- Зацікавлений
З понеділка їду подавати на СОР у Київ , що там можуть запитати на румунській?, щоб не осоромитись
-
- Активіст
В первую очередь спрашивают паспортные данные. Но могут спросить все. Если не ответите, то ничего страшного. Они очень лояльны.
-
- Новачок
Здравствуйте!
3 месяца назад подал документы на СОР в консульстве в Украине, сегодня написал вопрос им насчет готовности СОР и они ответили мне, что до сих пор не получили CNP (cod numeric personal как я понимаю) из Румынии.
Кто-нибудь сталкивался с таким?
С чем может быть связано, что этот CNP из Румынии не послали в консульство?
Стоит еще подождать или нужно самому писать или ехать в Румынию?
Спасибо.
3 месяца назад подал документы на СОР в консульстве в Украине, сегодня написал вопрос им насчет готовности СОР и они ответили мне, что до сих пор не получили CNP (cod numeric personal как я понимаю) из Румынии.
Спасибо.
-
- Новачок
Доброго дня. Хто сам записувався на присягу в Чернівцях?Прохання розказати який порядок і що питали.Хочу сама записатись .Буду вдячна
-
- Активіст
CNP - это код, который будет написан у Вас в СОР. Его присваивают в течение 60 рабочих дней, так что если это время еще не прошло, то паниковать не стоит)Max2018 писал(а): ↑22 авг 2018, 16:29Здравствуйте!
Спасибо.
-
- Активіст
Добрий вечір!Берете своїх два паспорти(закордонний та внутрішній український) а також талончик з вашим номером,який вам мали видати коли ви подавали свій досар.Приходите під консульство і там черговий виходить кожні пару хвилин і збирає у всіх паспорт і талончик(внутрь у паспорт закладати треба талончик).Вам винесуть назад ваш паспорт з талончиком і на талончику буде написано число,коли вам приходити щоб записатися на присягу(це зазвичай через тиждень).Коли ви приходите вже через тиждень,то так само паспорт з талончиком показуєте черговому і він по пару людей запускає внутрь,ви підходите до віконечка внутрі,протягуєте там свої документи і чекаєте...вам видають листок(А-4) -це і є запрошення, і ваш паспорт.Ніяких питань(принаймні тоді коли я була) не було.Ніхто і нічого не питав.tetiana1111 писал(а): ↑22 авг 2018, 16:53Доброго дня. Хто сам записувався на присягу в Чернівцях?Прохання розказати який порядок і що питали.Хочу сама записатись .Буду вдячна
-
- Зацікавлений
А можна попросити якусь свою дату присяги? Бо буду за кордоном майже щомісяця.Kornuta писал(а): ↑22 авг 2018, 19:46Добрий вечір!Берете своїх два паспорти(закордонний та внутрішній український) а також талончик з вашим номером,який вам мали видати коли ви подавали свій досар.Приходите під консульство і там черговий виходить кожні пару хвилин і збирає у всіх паспорт і талончик(внутрь у паспорт закладати треба талончик).Вам винесуть назад ваш паспорт з талончиком і на талончику буде написано число,коли вам приходити щоб записатися на присягу(це зазвичай через тиждень).Коли ви приходите вже через тиждень,то так само паспорт з талончиком показуєте черговому і він по пару людей запускає внутрь,ви підходите до віконечка внутрі,протягуєте там свої документи і чекаєте...вам видають листок(А-4) -це і є запрошення, і ваш паспорт.Ніяких питань(принаймні тоді коли я була) не було.Ніхто і нічого не питав.tetiana1111 писал(а): ↑22 авг 2018, 16:53Доброго дня. Хто сам записувався на присягу в Чернівцях?Прохання розказати який порядок і що питали.Хочу сама записатись .Буду вдячна