А в принципе возможно такое, с "проживанием в Украине" стало быть без булетина и соответственно без происки, податься на загран в Румынии?
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Активіст
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Было такое . Только в Киеве, не приняли доки . Пришлось поменять старый паспорт на пластиковую карту ( там ничего не указано ) и податься в сучаве.nostromo писал(а): ↑20 окт 2018, 07:48Подавався вчора (пробував) в Сучаві на закордон з проживанням в Україні,-не прийняли доки, бо по паспорту розведений, а в СОРі нема відмітки про це (штамп на звороті)...Ті хто СОР робили, сказали,що як не було зміни прізвища,ставити штам не потрібно на звороті , в Сучаві такі аргументи не проходять...Хто мав таку ситуацію, і як виходив з неі? Дякую всім заздалегідь...
А так вообще с этой печатью проблема , нужно ее в Бухаресте ставить . Почитайте
Люди на форуме много про это писали .
-
- Новачок
подавав документи на СОР у Києві, 2а рази завернули (там є літній мужик сідий - жопа ще та) то текст водяного штампу у паспорті (там взагалі тескт розмитий : таката область такийто раьон , він придравсяя бо там побачив назву міста хоча там на справді була назва області), потім змусив переробляти переклади БО : назва вулеці була перекладено дословно (траскріпция), а він захотів з "рум.контекстом"
У мене було - Донецке шосе, він сказав що треба - "шосеуа донецкулуй" ... Саме прикре що цей КОЗЕЛ після перших зауважень сказав "решта все ок" а в другий раз ще до іньшого придрався і все по новій)
Ну нарешті здав доки = 6 тижнів і СОР у мене, оримавши запрошення забрати його одразу зареструвався на СОБ - поїхав...
Теж трохи обломали (ну це моя вина не вивчив досконально потребу для СОБ) - там треба присутність дружини (другої половини) а у нас ще і дитина грудна. Але цього разу мене приймав іньший мужик (років 40+) , всплило що не вистачає перекладу прописки (у дружини пластіковий паспорт- там цієї інфи нема) Він навіть вже був згоден прийняти і без дружини (треба її підпис) але до купи і не вистачало цього доку. Потім він підказав ЩО :
-при подачі на СОБ можно одночасно подати і доки на ПАСПОРТ! треба лиш ще 1 переклад паспорту ТА попередня реестрація
(всього треба 3 переклади свого паспорті = 1 на СОР, 1 на СОБ, 1 на паспорт - тобто можете одразу робити 3 шт та економити грощі!!)
- після регестраціі на єконсулатеРо можно змінювати дату подачі
( зареструвавшись і отримавши запрошення на імеіл - знов заходимо на еконсулатРо і зверху заходемо "череле мєля" - і там є пункти на що ви подались і клікая зелену кнопку можно обирати конкретну дату та час)
всім успіхів)
У мене було - Донецке шосе, він сказав що треба - "шосеуа донецкулуй" ... Саме прикре що цей КОЗЕЛ після перших зауважень сказав "решта все ок" а в другий раз ще до іньшого придрався і все по новій)
Ну нарешті здав доки = 6 тижнів і СОР у мене, оримавши запрошення забрати його одразу зареструвався на СОБ - поїхав...
Теж трохи обломали (ну це моя вина не вивчив досконально потребу для СОБ) - там треба присутність дружини (другої половини) а у нас ще і дитина грудна. Але цього разу мене приймав іньший мужик (років 40+) , всплило що не вистачає перекладу прописки (у дружини пластіковий паспорт- там цієї інфи нема) Він навіть вже був згоден прийняти і без дружини (треба її підпис) але до купи і не вистачало цього доку. Потім він підказав ЩО :
-при подачі на СОБ можно одночасно подати і доки на ПАСПОРТ! треба лиш ще 1 переклад паспорту ТА попередня реестрація
(всього треба 3 переклади свого паспорті = 1 на СОР, 1 на СОБ, 1 на паспорт - тобто можете одразу робити 3 шт та економити грощі!!)
- після регестраціі на єконсулатеРо можно змінювати дату подачі
( зареструвавшись і отримавши запрошення на імеіл - знов заходимо на еконсулатРо і зверху заходемо "череле мєля" - і там є пункти на що ви подались і клікая зелену кнопку можно обирати конкретну дату та час)
всім успіхів)
-
- Активіст
конечно можно,я такое делал, по пластику укр, подал в сучаве на загран -рум ,,, без билютина, и украинский паспорт книжкой менял на пластик так как там была жена и на украине соб-рум получить не смог,
-
- Новачок
Доброго дня. Скажіть будь ласка, як дізнатися в якому я заході на присязі маю бути ?, бо в черере про це не пише, там тільки дата.
-
- Активіст
приезжай к 8 утра и там будут зачитывать фамилии, вот и будеш ждать своей, как назовут в такой заход и пойдеш,vladimir_1994 писал(а): ↑20 окт 2018, 15:00Доброго дня. Скажіть будь ласка, як дізнатися в якому я заході на присязі маю бути ?, бо в черере про це не пише, там тільки дата.
-
- Новачок
-
- Новачок
Подскажите я получаю румынский паспорт. Например еду в Германию и там получаю пмж на основании румынского паспорта. С кем я могу сделать воссоединение семьи? Я знаю что точно это жена /муж, дети. А например брат, родители считаются?
-
- Зацікавлений
Условия и процедура воссоединения с родственниками зависит от местного законодательства конкретной страны. Определитесь куда именно вы собираетесь и задавайте конкретные вопросы. Законодательство постоянно меняется - возможно кто-то по свежему опыту сможет вам помочь