BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

Ліля
Активіст
Благодарил (а): 26 раз

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение Ліля » 26 авг 2019, 23:16

Alina1234 писал(а):
26 авг 2019, 22:31
Здравствуйте,хотела спросить ,хочу забронировать авиабилет в Великобританию,на сайте надо вести свои данные,вводить свой украинский паспорт и брать билет на него???
И как тогда проходить таможенный контроль и где показывать рум.паспорт?
Спасибо)20190826_213305.jpg
Раніше скопійовано з форуму. Відповідь на ваше запитання.

"Вже писав раніше....ще раз нагадаю...про свій досвід не одного десятка перелетів до Лондона.
Купляю квиток на РО паспорт. Коли заходиш в аеропорт....є стійка реєстрації багажу і певно ще чогось на мій рейс. Показую роздруковагий квиток на рейс і паспорт Румунії. Вони ставлять на мій роздрукований квиток штамп....VISA OK. Потім вже йду на таможенний контроль український....їм даю закордонний паспорт України і квиток з печаткою про візу. Відмічають в базі....що виїхав такий з України. Далі всюди показую тільки румунські документи.....
Назад все те ж саме.....тільки не потрібно ніяких печаток ставити....."

katti31
Новачок
Благодарил (а): 12 раз

Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Сообщение katti31 » 27 авг 2019, 08:01

Ліля писал(а):
26 авг 2019, 13:51
Principesă писал(а):
26 авг 2019, 13:36

А на fb пробовали смотреть? Есть и 66 за 2017.
На ФБ только открытые приказы ( для граждан Молдавии), украинцев там нет...
Это где? можно ссылку? пожалуйста
Я смотрю здесь и здесь

http://cetatenie.just.ro/index.php/ro/c ... articol-11
http://cetatenie.just.ro/index.php/ro/ordine/articol-11

Андрій952
Новачок
Благодарил (а): 3 раза

Сообщение Андрій952 » 27 авг 2019, 10:22

Присяга.26.08.
Питання ніби стандарті,
Але якщо починаєш тупити ,то задає тяжкі питання і скоро(таке враження що він спеціально говорить скоро щоб відсіяти певну кількість),якщо не зрозумів повторює помалу кого,в кого малий словниковий запас не здасть.
Ну і якщо ти не носій,якщо захоче то завалить.
Я був у 50 по списку ,так і викликав.
На той момен настрій був нормальний дальше не знаю я вийшов.
Питання ті що я зрозумів.
Яка була поїздка?
Через який пункт попали у Рум.?
Назвати рік народження(вкінці додавав ще якихось кілька слів,я їх не зрозумів,але просто відповідь,на рік народження,була не правильна.
Хто провіряв ваші документи на границі? Потрібно відповісти :чоловік ,або жінка.
Чи були пробки на границі?
Скільки часу чекали на границі
(Відповідю потрібно дати таку ,якщо не було пробок ,то і не довго стояли на границі,
Питання про колір очей?.
Про окуляри на голові.
Коли носите окуляри?
Колір волосся?який є природній колір.?
Котра година,про сирежки на вухах.
Було питання про чорне море,(з якими країнами воно межує.)
Якщо я добре зрозувів,то було питання,який зріст,чи середній зріст українців?

Було ще якесь дуже довге питання,щось на рахунок сексуальних меншист,я його взагалі не зрозумів(нехай мене поравлять той хто там був,та зрозумів)
Маріуш був у настрої,жартував,сміявся,але нехай це вас не вводить в оману,це нічого не значить.
Без питань проходили молдави,можливо якісь везунчики та ті (за кого було домовленно,на даний момен ця послуга працює і навіть дуже добре,)(був чоловік який за себе зарішав,жінку і дочку завалили) було багато людей які зарішали, познайомився з ними коли вертався)(були навіть такі,за яких ніби було домовлено,їх група 5 з одного буса,гарантія 1000% гроші після того як вийдеш з сертифікатом,то 4 вийшли без питань,як обіцяли рішали,а 1 з відказом хоча гарантія 1000%.
Такщо хто думає над цим варіантом,шукайте дійсно провірин,посередників.

Були такі які взагалі нічого не могли відповісти, результат дай паспорт.( Тоді він читав їм лекцію,як ви хочете стати румином коли не знаєте мови,і багато тексту.)
Були такі які відповідали і на пару питань не відповіли ,всеодно паспорт.
Особисто я вибрав план б(не хотів резикувати)
Питання в п.п

ВСІМ УСПІХІВ.

Відправлено через 10 хвилин 33 секунди:
Чи є люди які самі подавали на сор,соб у Чернівцях,відгукніться ,потрібна консультація.

Alina1234
Новачок
Благодарил (а): 2 раза

Сообщение Alina1234 » 27 авг 2019, 11:55

Ліля писал(а):
26 авг 2019, 23:16
Alina1234 писал(а):
26 авг 2019, 22:31
Здравствуйте,хотела спросить ,хочу забронировать авиабилет в Великобританию,на сайте надо вести свои данные,вводить свой украинский паспорт и брать билет на него???
И как тогда проходить таможенный контроль и где показывать рум.паспорт?
Спасибо)20190826_213305.jpg

"Вже писав раніше....ще раз нагадаю...про свій досвід не одного десятка перелетів до Лондона.
Купляю квиток на РО паспорт. Коли заходиш в аеропорт....є стійка реєстрації багажу і певно ще чогось на мій рейс. Показую роздруковагий квиток на рейс і паспорт Румунії. Вони ставлять на мій роздрукований квиток штамп....VISA OK. Потім вже йду на таможенний контроль український....їм даю закордонний паспорт України і квиток з печаткою про візу. Відмічають в базі....що виїхав такий з України. Далі всюди показую тільки румунські документи.....
Дуже дякую!)
Просто бачила інформацію що білет беруть на укр паспорт

Ліля
Активіст
Благодарил (а): 26 раз

Сообщение Ліля » 27 авг 2019, 12:42

Alina1234 писал(а):
27 авг 2019, 11:55
Ліля писал(а):
26 авг 2019, 23:16

Дуже дякую!)
Просто бачила інформацію що білет беруть на укр паспорт
Так, є приклади і такі, коли купують на укр паспорт...теж тут описували.
Це раніше хтось писав на форумі...
"При выезде\вылете с Украины - покупается билет по укр.паспорту. По укр.паспорту и билету садишься в автобус\самолёт и , на вопрос за визу - показываешь румынский. Как только прошел укр контроль - дальше везде показываешь румынский (вдруг спросят - почему в билете по-другому записан - показываешь укр паспорт), заезжаешь во все страны - по румынскому (там-же не проверяют билеты, только паспорт\виза). При движении обратно в Украину - билет покупается на румынский паспорт, все таможни проходишь румынским паспортом - и только украинскую - украинским. Пропускают-же не по билетам, а по паспорту."
А українські прикордонники як реагувать на цей паспорт? В кого був Досвід?
у мене був. все написано 100% правильно, якщо питають щось наші - де віза і тд? показуєш румунський/
Найголовніше - в ньому не має бути відмітки про вїзд до України бо будуть проблеми
У мене ще раз потім переверіли всьо перед самим літаком, питали по якому паспорту проходив наших прикодонників - какав по Укр/ і всьо ) ла реведере)
Ось такі відгуки...
Перший варіан більше подобається...

Автор темы
BOBA-PO
Поважний користувач
Благодарил (а): 102 раза

Сообщение BOBA-PO » 27 авг 2019, 16:19

Андрій952 писал(а):
27 авг 2019, 10:33
Присяга.26.08.
Питання ніби стандарті,
Але якщо починаєш тупити ,то задає тяжкі питання і скоро(таке враження що він спеціально говорить скоро щоб відсіяти певну кількість),якщо не зрозумів повторює помалу кого,в кого малий словниковий запас не здасть.
Ну і якщо ти не носій,якщо захоче то завалить.
Я був у 50 по списку ,так і викликав.
На той момен настрій був нормальний дальше не знаю я вийшов.
Питання ті що я зрозумів.
Яка була поїздка?
Через який пункт попали у Рум.?
Назвати рік народження(вкінці додавав ще якихось кілька слів,я їх не зрозумів,але просто відповідь,на рік народження,була не правильна.
Хто провіряв ваші документи на границі? Потрібно відповісти :чоловік ,або жінка.
Чи були пробки на границі?
Скільки часу чекали на границі
(Відповідю потрібно дати таку ,якщо не було пробок ,то і не довго стояли на границі,
Питання про колір очей?.
Про окуляри на голові.
Коли носите окуляри?
Колір волосся?який є природній колір.?
Котра година,про сирежки на вухах.
Було питання про чорне море,(з якими країнами воно межує.)
Якщо я добре зрозувів,то було питання,який зріст,чи середній зріст українців?

Було ще якесь дуже довге питання,щось на рахунок сексуальних меншист,я його взагалі не зрозумів(нехай мене поравлять той хто там був,та зрозумів)
Маріуш був у настрої,жартував,сміявся,але нехай це вас не вводить в оману,це нічого не значить.
Без питань проходили молдави,можливо якісь везунчики та ті (за кого було домовленно,на даний момен ця послуга працює і навіть дуже добре,)(був чоловік який за себе зарішав,жінку і дочку завалили) було багато людей які зарішали, познайомився з ними коли вертався)(були навіть такі,за яких ніби було домовлено,їх група 5 з одного буса,гарантія 1000% гроші після того як вийдеш з сертифікатом,то 4 вийшли без питань,як обіцяли рішали,а 1 з відказом хоча гарантія 1000%.
Такщо хто думає над цим варіантом,шукайте дійсно провірин,посередників.

ВСІМ УСПІХІВ.

Відправлено через 10 хвилин 33 секунди:
Чи є люди які самі подавали на сор,соб у Чернівцях,відгукніться ,потрібна консультація.
Здравствуйте ! Поздравляю !
Так не может быть , если договорились что человек должен сдать присягу он должен сдать 100% все остальное « лохотрон» жаль людей которые потратили своё время и надежды . Удачи!

Відправлено через 15 хвилин 50 секунд:
Были случаи ( неумения ) клиент договорился оплатить после сдачи присяги , вышел отдал сертификат посреднику послал куда подальше и ушёл , а потом через время восстановил через адвоката . Сейчас в этой теме много новичков посредников , разводы и кидалы кругом надо буть осторожным .
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.

• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве

leliks
Зацікавлений
Благодарил (а): 35 раз

Сообщение leliks » 27 авг 2019, 20:34

BOBA-PO писал(а):
27 авг 2019, 16:35

Были случаи ( неумения ) клиент договорился оплатить после сдачи присяги , вышел отдал сертификат посреднику послал куда подальше и ушёл , а потом через время восстановил через адвоката . Сейчас в этой теме много новичков посредников , разводы и кидалы кругом надо буть осторожным .
Да ладно.
Неужели во власти посредников и особенно той верхней стороны между кем они посредничают нет возможности в такой ситуации превратить сертификат в бесполезную бумагу?

Отправлено спустя 6 минут 57 секунд:
Да тогда б эта схема попросту не работала бы, только "утром деньги-вечером стулья"(с)

Автор темы
BOBA-PO
Поважний користувач

Сообщение BOBA-PO » 27 авг 2019, 20:43

leliks писал(а):
27 авг 2019, 20:34
BOBA-PO писал(а):
27 авг 2019, 16:35

Да ладно.
Неужели во власти посредников и особенно той верхней стороны между кем они посредничают нет возможности в такой ситуации превратить сертификат в бесполезную бумагу?
кто то может а кто то не может и это денег стоит.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.

leliks
Зацікавлений
Благодарил (а): 35 раз

Сообщение leliks » 27 авг 2019, 20:57

BOBA-PO писал(а):
27 авг 2019, 20:43
leliks писал(а):
27 авг 2019, 20:34

Да ладно.
Да это в принципе должен сделать даже не посредник, а тот кто этот сертификат выдавал, что бы не повадно было.

Автор темы
BOBA-PO
Поважний користувач

Сообщение BOBA-PO » 27 авг 2019, 21:08

leliks писал(а):
27 авг 2019, 20:57
BOBA-PO писал(а):
27 авг 2019, 20:43

Да это в принципе должен сделать даже не посредник, а тот кто этот сертификат выдавал, что бы не повадно было.
" а тот кто этот сертификат выдавал" - иму поф....., рассчитывается посредник, проблему решает посредник.

Ответить