BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Доброго вечора. Хто знає скільки коштує зробити булетін з пропискою і які терміни?
-
- Новачок
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
А ви літали зі Львова? Це у львівському аеропорту є така сстійка реєстрації багажу?Влад Черновцы писал(а): ↑14 авг 2019, 20:53Вже писав раніше....ще раз нагадаю...про свій досвід не одного десятка перелетів до Лондона.
Купляю квиток на РО паспорт. Коли заходиш в аеропорт....є стійка реєстрації багажу і певно ще чогось на мій рейс. Показую роздруковагий квиток на рейс і паспорт Румунії. Вони ставлять на мій роздрукований квиток штамп....VISA OK. Потім вже йду на таможенний контроль український....їм даю закордонний паспорт України і квиток з печаткою про візу. Відмічають в базі....що виїхав такий з України. Далі всюди показую тільки румунські документи.....
Назад все те ж саме.....тільки не потрібно ніяких печаток ставити.....
Max2018 писал(а): ↑18 ноя 2019, 01:42Реєстрацію робити на рум.паспорт? ось фотоВлад Черновцы писал(а): ↑14 авг 2019, 20:53Вже писав раніше....ще раз нагадаю...про свій досвід не одного десятка перелетів до Лондона.
Купляю квиток на РО паспорт. Коли заходиш в аеропорт....є стійка реєстрації багажу і певно ще чогось на мій рейс. Показую роздруковагий квиток на рейс і паспорт Румунії. Вони ставлять на мій роздрукований квиток штамп....VISA OK. Потім вже йду на таможенний контроль український....їм даю закордонний паспорт України і квиток з печаткою про візу. Відмічають в базі....що виїхав такий з України. Далі всюди показую тільки румунські документи.....
Назад все те ж саме.....тільки не потрібно ніяких печаток ставити.....
-
- Новачок
всім добра)
підкажіть алгоритм отримання рум. справки про не судимість.
де, в яикий термін, скільки по грошах, чи можно отримати в консульстві?
є лиш рум.загран з пропискою в укр.
дякую
підкажіть алгоритм отримання рум. справки про не судимість.
де, в яикий термін, скільки по грошах, чи можно отримати в консульстві?
є лиш рум.загран з пропискою в укр.
дякую
Здравствуйте,если брать авиабилет на румынский паспорт,то писать при покупке имя и фамилию на румынском?Или можно и на английском?спасибо
-
- Активіст
Пишіть як в паспорті, звісно ж, як інакше.
-
- Новачок
подскажите, может ли румын, проживающий в Украине, оформить себе мед. карту? European Health Insurance Card (EHIC)
-
- Зацікавлений
Luckyday писал(а): ↑18 ноя 2019, 09:14Звісно ж......реєструєтесь на паспорт РО !
І пишите так само .... як в паспорті РО, що за питання дитячі. Як можна летіти по румунським документам, а писати на англійській мові.....там інший алфавит.
Все робите, як вище порадили....
Стійки реєстрації є в кожному аеропорті.
Пройшли наш таможенний контроль....распорт України вам не потрібний надалі до повернення на Батьківщину. Там ви .... громадянин РО. Тільки не дуже про це розказуйте іншим (особиста порада), якщо досконало не володієте румунською мовою.
Та і не дуже їх там і полюбляють(я про Англію)
-
- Новачок
дзвонив в консульство в Київі - рееструемо заявку на еконсулате.ро , беремо свої рум. доки (на сайті написано лиш паспорт а тут сказали "всі" бо прописка в укр.) + перекладена "прописка"
і до них, потім до двох місяців і готово. справка безкоштовна!
Добрый день, уважаемые форумчане! Подскажите по нескольким вопросам)
Получил чертификат о гражданстве в консульстве Москвы. Собираюсь подавать документы на СОР. У меня гражданство РФ.
Т.к. я разведен, в консульстве Москвы мне сказали ехать в Бухарест и подаваться в starecivila1.ro
Собственно вопросы)
1) Нужно ли мне записываться на сайте starecivila1.ro или можно просто приехать в среду с 13.30 до 18.00 (в это время подаются граждане НЕ Украины и Молдовы).
2) Какие-то еще нужны документы, кроме чертификата, российского СОРа, внутреннего паспорта, загранника и документа о разводе (все соответственно переведонного и заверенного)?
3) Я планирую ехать из Кишинева до Бухареста на автобусе. Достаточно ли будет на границе показать российский загран и чертификат о гражданстве?Пропустят?
Заранее спасибо за ответы)))))
Кому интересна информация по свежей присяги из Мск, спрашивайте, с радостью отвечу)
Получил чертификат о гражданстве в консульстве Москвы. Собираюсь подавать документы на СОР. У меня гражданство РФ.
Т.к. я разведен, в консульстве Москвы мне сказали ехать в Бухарест и подаваться в starecivila1.ro
Собственно вопросы)
1) Нужно ли мне записываться на сайте starecivila1.ro или можно просто приехать в среду с 13.30 до 18.00 (в это время подаются граждане НЕ Украины и Молдовы).
2) Какие-то еще нужны документы, кроме чертификата, российского СОРа, внутреннего паспорта, загранника и документа о разводе (все соответственно переведонного и заверенного)?
3) Я планирую ехать из Кишинева до Бухареста на автобусе. Достаточно ли будет на границе показать российский загран и чертификат о гражданстве?Пропустят?
Заранее спасибо за ответы)))))
Кому интересна информация по свежей присяги из Мск, спрашивайте, с радостью отвечу)