BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Подскажите, опытные, если в справке о несудимости указано не "Для надання в органи іноземних держав", а "Для надання за місцем вимоги" допустимо ли это? А то вдруг не примут..
И нужно ли свидетельство о рождении супруга прикладывать к перечню документов?
Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
И еще, тут выше писали о том, что теперь архивные выписки принимать не будут после мая 2020, так что теперь их можно не переводить и не включать в список подаваемых документов?
И нужно ли свидетельство о рождении супруга прикладывать к перечню документов?
Отправлено спустя 2 минуты 37 секунд:
И еще, тут выше писали о том, что теперь архивные выписки принимать не будут после мая 2020, так что теперь их можно не переводить и не включать в список подаваемых документов?
-
- Зацікавлений
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Чи обов язково маючи румунський паспорт в'їжджати в ЄС\Англію за паспортом Румунії? Чи можна в'їжджати за українським, якщо ціль туризм?
Ну і якщо є віза в Британію, якщо планується поїздка туди.
Ну і якщо є віза в Британію, якщо планується поїздка туди.
Добрый день , а не подскажете может кто знает- вышел в приказ 3 месяца назад а письма все ещё нет. Посредник за несколько лет ожидания приказа где-то пропал. Что делать? Как узнать когда на присягу? Не хотелось бы пропустить
-
- Зацікавлений
Якщо я не помиляюся, Ви не вперше задаєте це питання.
Яка мета візиту насправді? Ви дійсно приїдете як турист і більше ніколи не збираєтеся там бути чи згодом приїдете, але вже з іншою метою?
Якщо ще будете приїжджати, то використовуйте євро паспорт. У зв"язку з Брекзитом з січня 2021 року за новими правилами хоч Ви і європеєць, тому вигідніше засвітити рум.паспорт, зробити у ВБ навіть якийсь документ і застрахувати себе від нового іммінраційного законодавства після виходу.
Або маєте іншу мету засвічувати візу.
Питання "Чи обов"язково?" - Ні, не обов"язково. Можна користуватися будь-яким паспортом. Не існує вимоги чи порядку використання паспортів у ВБ. Але від вибору залежить, які матимете права.
-
- Активіст
Идёте в консульство по месту прописки и вам дают письмо с датой присяги .
У меня так было . Я отношусь к киевскому консульству. По средам , вроде , записывали на присягу . Приехал и получил письмо приглашение с датой присяги . Уже 2 года прошло , может изменилось , что-то.
У меня тоже посредник потерялся и пришлось все делать самому . Они часто пропадают .
Посоветуйте, пожалуйста, бюро переводов в Киеве
-
- Новачок
Мне люди с Черновцов делали (по сканам),намного быстрее и дешевле,и в качестве уверенна,так как получила уже документы)Почтой потом отправили переводы)
-
- Зацікавлений
Дякую, ні, я їхатиму на тиждень лише. Щоб мати шанс залишитись після брекситу, мабуть, трета в Англії зареєструватися чи щось таке. А для цього, мабуть, треба там мати роботу. Якщо я і поїду працювати за кордон, то Англія вже до того часу зачине свої двері перед громадянами ЄС. А чому візу оформляю... На роботі її роблять не за мій рахунок і спокійніше їхати за укр паспортом, бо в аеропорту не питати муть прикордонники, на яких підставах я вїду в Великобританію.OkM писал(а): ↑16 фев 2020, 22:25Якщо я не помиляюся, Ви не вперше задаєте це питання.
Яка мета візиту насправді? Ви дійсно приїдете як турист і більше ніколи не збираєтеся там бути чи згодом приїдете, але вже з іншою метою?
Якщо ще будете приїжджати, то використовуйте євро паспорт. У зв"язку з Брекзитом з січня 2021 року за новими правилами хоч Ви і європеєць, тому вигідніше засвітити рум.паспорт, зробити у ВБ навіть якийсь документ і застрахувати себе від нового іммінраційного законодавства після виходу.
Питання "Чи обов"язково?" - Ні, не обов"язково. Можна користуватися будь-яким паспортом. Не існує вимоги чи порядку використання паспортів у ВБ. Але від вибору залежить, які матимете права.
Если я не ошибаюсь, то, несмотря на брексит, UK не закрывает двери перед гражданами ЕС. Но, при этом остаётся самой внимательной в плане миграции страной. А Ваши отпечатки пальцев не изменятся, если изменится Ваш паспорт). И именно с украинским паспортом будет более всего интересна цель Вашей поездки)romcit писал(а): ↑17 фев 2020, 15:03Дякую, ні, я їхатиму на тиждень лише. Щоб мати шанс залишитись після брекситу, мабуть, трета в Англії зареєструватися чи щось таке. А для цього, мабуть, треба там мати роботу. Якщо я і поїду працювати за кордон, то Англія вже до того часу зачине свої двері перед громадянами ЄС. А чому візу оформляю... На роботі її роблять не за мій рахунок і спокійніше їхати за укр паспортом, бо в аеропорту не питати муть прикордонники, на яких підставах я вїду в Великобританію.OkM писал(а): ↑16 фев 2020, 22:25
-
- Зацікавлений
Якщо все так тривіально, то можна з укр.паспортом. Для отримання статусу резидента на 5 років немає вимоги працювати у ВБ.romcit писал(а): ↑17 фев 2020, 15:03Дякую, ні, я їхатиму на тиждень лише. Щоб мати шанс залишитись після брекситу, мабуть, трета в Англії зареєструватися чи щось таке. А для цього, мабуть, треба там мати роботу. Якщо я і поїду працювати за кордон, то Англія вже до того часу зачине свої двері перед громадянами ЄС. А чому візу оформляю... На роботі її роблять не за мій рахунок і спокійніше їхати за укр паспортом, бо в аеропорту не питати муть прикордонники, на яких підставах я вїду в Великобританію.OkM писал(а): ↑16 фев 2020, 22:25
Але мені за весь період оцього шуму навколо Брекзиту важко зрозуміти людей (це не про Вас), які приїхали, наробили статусів на всю сім"ю, а потім повернулися назад. І кажуть: "Так, на всякий випадок, може, колись приїду". Отак не мати уявлення, що ти маєш робити найближчі 3-5 років свого життя.
Якщо Ви не держслужбовець і не військовий, то великої біди у наявності паспорта чужої країни немає.