BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Доброго дня,вийшов в приказ 14.08.2020. Присягу не встиг здати,лист на присягу у мене на руках. Цікавить , з огляду на останні події, наскільки реально зараз здати присягу-маю на увазі людині,яка не розмовляє румунською,чи взагалі зараз таке питання вирішується чи ні?
Re: BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
Доброго дня.Якщо не секрет,як довго чекали виходу в наказ?xomua11 писал(а): ↑19 окт 2020, 08:51Доброго дня,вийшов в приказ 14.08.2020. Присягу не встиг здати,лист на присягу у мене на руках. Цікавить , з огляду на останні події, наскільки реально зараз здати присягу-маю на увазі людині,яка не розмовляє румунською,чи взагалі зараз таке питання вирішується чи ні?
Подавав в кінці вересня 2017-три роки без місяця((((
-
- Зацікавлений
Кто подавался на Гринкард, также и по-румынскому паспорту, одновременно с украинским,-имеет ли смысл, возможна ли дисквалификация, хотя б теоретически?
-
- Зацікавлений
Подаються за ісцем народження. Двічі точно не можна,бо дискваліфікують.
Народ. Привіт.
Моде зтось вололіє інформацією : що зараз по присягах. Що там з Тіну. Він на посаді ? Чи йде зараз варіант з вирішенням присяги ?
Дякую за відповіді.
Моде зтось вололіє інформацією : що зараз по присягах. Що там з Тіну. Він на посаді ? Чи йде зараз варіант з вирішенням присяги ?
Дякую за відповіді.

Доброго дня. Вперше тут пишу. Скажіть будь ласка Ви з Украіни? Як отримали листа на присягу? Я вийшла в наказ ще в травні, скоро спливає 6 місяців відведених для запису, а я не знаю як зараз можна записатись. Дякую.xomua11 писал(а): ↑19 окт 2020, 08:51Доброго дня,вийшов в приказ 14.08.2020. Присягу не встиг здати,лист на присягу у мене на руках. Цікавить , з огляду на останні події, наскільки реально зараз здати присягу-маю на увазі людині,яка не розмовляє румунською,чи взагалі зараз таке питання вирішується чи ні?
Здравствуйте! Вышел в приказ в конце в конце августа (бот в телеграме прислал смс о выходе в приказ. всем рекомендую, кто ждет своего выхода в приказ) и понятия не имею, как записаться на присягу, сколько времени есть чтоб подать заявку на присягу? (вроде слышал, что в течении полу года с момента выхода в приказ можно записаться на присягу) и т.д. Владею румынским 50/50, планирую подучить вопросы и ответы по теме и в бой так сказать
!)))Подскажите плз кто в теме! Мулцумеск!
-
- Активіст
Добрый веяер!
Почитайте подпись автора этой темы BOBA-PO и я думаю вы найдете человека который поможет записаться на присягу.
-
Автор темы - Поважний користувач
Записаться можна через сайт https://www.econsulat.ro/ а можно через адвоката . Я могу через адвоката записать, но на свежие приказы получить приглашение сложно . Записали через сайт две недели тишина.
Помощь в получении румынского гражданства. Предоставляю услуги с 2011 года. Безстрессовой - 100% сдачи присяги.
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве
Запись на Присягу, оформление СОР - СОБ, организуем прописку в Румынии, подача на загранпаспорт, обмен водительского удостоверения.
тел.: +380967132193 (Viber,WhatsApp), +380667857718.
• Перечень документов • Образцы документов • Закон о гражданстве