Інших редакцій закону немає( принаймні поки). Особливо дивує те, що деякі решали на своїх сайтах світять версію закону 2005 року, і пишуть що знання мови не потрібне, а потім дістають стару редакцію закону і махають нею як прапором, і кричать "я ж вам казав що треба мову вчити"!!!.Borovik писал(а):Респект, очень познавательно, если конечно не окажется, что есть еще какие то, более поздние, корректировки закона.Olegon писал(а):
Так що прошу пардона, але шановний Borovik хтось на одеському форумі сильно помилився.
Я не кажу що румунську не треба вчити, навпаки вона дуже потрібна особливо після присяги, але закон є закон...
я думаю що в найближі пару тижнів ситуація проясниться,з 500 чоловік, 100% відсотків хтось один подав в суд, і скоро будуть прецеденти. Але моя особиста точка зору що працівники АНК просто мутять воду, для того щоб мати аргументи при слуханні в парламенті для повернення пункту 10^1. Там в президії подивились, що кожен консул в мовному питанні, що хоче те й робить ( в санкт петербурзі прямо пишуть оголошення про присягу в консульстві з 100% гарантією ((за бабло ясна річ)), на сайтах румунських консульств в різних країнах взагалі різна інформація з приводу редакції закону, і Елеонора теж скоро цінник виставить..) і подумали що теж хочуть свій шмат пирога.