BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.

Румынское гражданство (ЕС). Паспорт Румынии. Законное Оформление.
Румынский паспорт для украинцев, граждан РФ.
Как получить Румынский паспорт, Гражданство Румынии?
Правила форума
О пересечении границы с румынским паспортом пишем >>ЗДЕСЬ
О Документах пишем >>ЗДЕСЬ
Все о выезде в Англию, Германию, Италию и тд. пишем >>ЗДЕСЬ

UA-EU
Новачок
Благодарил (а): 11 раз

Re: Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии

Сообщение UA-EU » 15 ноя 2015, 21:38

bruno писал(а):дякую)) а це може зробити людина щоб я не їхав туди? просто по дорученню?
...тут Вам не підскажу, я робив особисто сам....якщо біометричний, то потрібно відбитки пальців - без Вас ніяк, а річний - Вас на місці фотографують і Ви розписуєтесь в електроному виді, але здається, що варіант річного можливий без Вас. Тут треба питати посередників!

maximus
Зацікавлений
Благодарил (а): 21 раз

Сообщение maximus » 15 ноя 2015, 21:39

bruno писал(а):тобто це все був груз, що мені казали, що їхати не треба, що привезуть мені все сюди бо є доручення......блін, я з мовою не дуже...трошки знав і вже забув.....як я маю все це здати, відбитки ці, ще щось....мда...
Если не шарите, 100 евро напротив рум консульства, вас отвезут, забирать потом можно самому или на той же фирме за 300 грн привезут вам паспорт.
Отпечатки пальцев за вас никто не сдаст. Только лично.

bruno
Зацікавлений

Сообщение bruno » 15 ноя 2015, 21:46

та відвезуть то ясно, але ж коли я зайду туди де беруть відбитки і т.д...там ж треба щось казати, а я буду як ....казати не хочу))) сам винен мову треба трохи знати, але чесно, зараз не до того...іншу вчу))
послуги адвоката(не громадянство) - кримінал, цивільне, сімейне, трудове, виконавча служба, банки...095-134-28-94

maximus
Зацікавлений
Благодарил (а): 21 раз

Сообщение maximus » 16 ноя 2015, 05:33

bruno писал(а):та відвезуть то ясно, але ж коли я зайду туди де беруть відбитки і т.д...там ж треба щось казати, а я буду як ....казати не хочу))) сам винен мову треба трохи знати, але чесно, зараз не до того...іншу вчу))
Ничего там особо говорить не нужно, там и так знают зачем вы пришли. И вообще на этом этапе можно уже ничего не боятся, если уже присягу прошли остальное все ерунда и формальности.

bruno
Зацікавлений

Сообщение bruno » 16 ноя 2015, 19:30

чисто по людськи не хочеться відчувати себе ідіотом...але так воно десь і є якщо хоч трошки елементарно не знаєш мови, я в принципі за те, що треба знати....просто нікого серед друзів і родичів нема румуномовних, практики нуль і жити саме там не планую, тому так і виходить.........
послуги адвоката(не громадянство) - кримінал, цивільне, сімейне, трудове, виконавча служба, банки...095-134-28-94

Вася-адвокат
Новачок

Сообщение Вася-адвокат » 16 ноя 2015, 21:04

Хто подав на апеляцію і як успіхи

valentyna.dan
Новачок
Благодарил (а): 15 раз

Сообщение valentyna.dan » 17 ноя 2015, 10:14

bruno писал(а):чисто по людськи не хочеться відчувати себе ідіотом...але так воно десь і є якщо хоч трошки елементарно не знаєш мови, я в принципі за те, що треба знати....просто нікого серед друзів і родичів нема румуномовних, практики нуль і жити саме там не планую, тому так і виходить.........
а я, в принципі, за те, щоб ситуація не виходила за межі правового поля. якщо в законі про громадянство в частині відновлення втраченого громадянства немає вимог до знання мови, то і влаштовувати екзекуції на присягах набувачам згідно ст.10.ч.1 - проотизаконно!

valentyna.dan
Новачок
Благодарил (а): 15 раз

Сообщение valentyna.dan » 17 ноя 2015, 10:16

Вася-адвокат писал(а):Хто подав на апеляцію і як успіхи
апеляцію рум. адвокати подавати готові, але гарантій - 0. прециденту немає, отже жодних прогнозів. на даний час ті ж адвакати кажуть, що багато справ у суді, але рішень ще немає.

bruno
Зацікавлений

Сообщение bruno » 17 ноя 2015, 16:20

valentyna.dan писал(а):
bruno писал(а):чисто по людськи не хочеться відчувати себе ідіотом...але так воно десь і є якщо хоч трошки елементарно не знаєш мови, я в принципі за те, що треба знати....просто нікого серед друзів і родичів нема румуномовних, практики нуль і жити саме там не планую, тому так і виходить.........
а я, в принципі, за те, щоб ситуація не виходила за межі правового поля. якщо в законі про громадянство в частині відновлення втраченого громадянства немає вимог до знання мови, то і влаштовувати екзекуції на присягах набувачам згідно ст.10.ч.1 - проотизаконно!

я згідний саме щодо цього точно!!! я мав на увазі, що вже маючи громадянство варто дійсно хоч на рівні туриста знати мову....питання в тому наскільки вона все ж потрібна.....от для тих хто планує там жити чи працювати то точно , а так.....

Дельфин
Новачок
Благодарил (а): 1 раз

Сообщение Дельфин » 17 ноя 2015, 19:16

vova-xm писал(а):Присяга 10,11,15 с Одесского форума: com79..................
(мой уровень - 5 месяцев, 3 с преподавателем, 2 общался с румынкой по два часа в день, 2000 слов, основные выражения, 200 основных вопросов-ответов, история Румынии, культура, гимн наизусть, животные, знаменитости, кухня, с десяток заготовленных предложений в случае провала и т.д.)........
Цей пост навів жуті. Не можу повірити що людина із такою підготовкою і не пройшла. Та 2000 слів це запас в багатьох на рідній мові, не те що іноземній...
Я чогось не розумію. Якщо із такою підготовкою не проходять, то кого вони чекають? Тих хто закінчив румунські школи???????
Але це тоді зовсім інша ситуація. Що відбувається? Нащо стаття 10?

Чи все таки тут перебільшення є?
ЯКИЙ РІВЕНЬ має бути для здачі присяги? Чи там все від везіння залежить? Хто вчив і йому це допомогло? На якому рівні?
Бо тут такі розповіді, що мова нічого не вирішує, тільки везіння.
Изображение Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!