Як відвідаєте посольство, напишіть тут що саме вас питали і чому викликали.Volodymyr Melnyk писал(а):Доброго дня. До Мене прийшов лист з ось таким змістом.
Va rugam sa va prezentati in cel mai scurt timp posibil la sediul Consulatului General al Romaniei la Cernauti (str. Skilna, 16), pentru clarificarea situatiei cererii de servicii consulare depuse.
Наскільки я розумію мені потрібно зявитись в консульство в Чернівцях, в листі вказано в найкоротші терміни. Кому таке приходило та про що буде йти мова безпосередньо в консульстві?
BOBA-PO.Помощь в восстановление румынского гражданства. Румынское гражданство.Румынский паспорт.
-
- Новачок
Re: Румынское гражданство.Румынский паспорт, Гражданство Румынии
-
- Зацікавлений
могу предложить уроки и по скайпу и подготовить к присяге.Volodymyr Melnyk писал(а):Шукаю Репетитора для підготовки здачі присяги. Можна По скайпу , або безпосередньо в на місці.
ПРЕПОДАВАТЕЛЬ РУМЫНСКОГО ЯЗЫКА, НОСИТЕЛЬ.
-
- Новачок
Нужна помощь в сдаче присяги 8 декабря в Бухаресте без знания языка,конкретно и по существу....Пишите в личку.
-
- Новачок
gagarinuman писал(а):Як відвідаєте посольство, напишіть тут що саме вас питали і чому викликали.Volodymyr Melnyk писал(а):Доброго дня. До Мене прийшов лист з ось таким змістом.
Va rugam sa va prezentati in cel mai scurt timp posibil la sediul Consulatului General al Romaniei la Cernauti (str. Skilna, 16), pentru clarificarea situatiei cererii de servicii consulare depuse.
Наскільки я розумію мені потрібно зявитись в консульство в Чернівцях, в листі вказано в найкоротші терміни. Кому таке приходило та про що буде йти мова безпосередньо в консульстві?
обовязково відпишусь

-
- Новачок
Напишіть свій скайп , звяжемося все обговоримоSerjmi писал(а):могу предложить уроки и по скайпу и подготовить к присяге.Volodymyr Melnyk писал(а):Шукаю Репетитора для підготовки здачі присяги. Можна По скайпу , або безпосередньо в на місці.

все в личкеMirko88 писал(а):Дайте контакты есть интерес